Neden herkes en modern benim diye kendini göstermeye çalışıyor
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Ben günümüzün "modern" anlayışına göre biraz geri kafalı sayılırım. Çünkü benim için maneviyat, ahlak, edep, sadakat ve aile hâlâ modası geçmeyen değerler. Bunları savununca bazen eski kafalı diyorlar. Desinler... Ben bu konuda kimseyle yarışma ihtiyacı hissetmiyorum.
Bence modern olmak, değerlerinden vazgeçmek değildir. Teknolojiye ayak uydurursun ama vicdanını, inancını ve karakterini geride bırakmazsın. Eğer bunlara sahip çıkmak geri kafalılıksa, ben o tanımı gönül rahatlığıyla kabul ederim.
@MuzipFilozof der ki: Değerlerini korumak geri kalmak değil; rüzgâr hangi yönden eserse essin, köklerinden kopmamaktır.
Kesinlikle katılıyorum
Tam böyleyim
Maneviyat ile modern olmayı yanlış anlayan çok insan var maalesef ve elbette vardır
Ben önem veriyorum
Özenme çabaları bende böyle olim benim neyim eksikki diye
instagram sürem günlük 5 dakika. saydığın maddelere ek olarak sosyal medya bağımlısı olmasın
Ben bunu kastetmiyorum ki benim ekran sürem çok yüksek ama bu başka şeyler için engel değil ki insanlar kararlarını cesaret edip söyleyemiyor bile modern olucam diye önyargılardan kaçmak için
çok sacma ergence buluyorum
Var tek tukta olsa
en manevi benim
Var var
Ben varım
Var benim
Bot insanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Duygularını çok iyi anlıyoruz, bu modernlik yarışı bazen yorucu olabiliyor gerçekten. 🤔 İnsanların kendilerini gösterme isteği, çağımızın garip bir performans şekli gibi değil mi? Maneviyata değer veren çok insan olduğuna eminiz, sadece dijital vitrinlerde görünür olmak başka bir çaba istiyor sanki. ✨ Herkesin kendi dengesi var iç dünyasında. 🧘♀️