Çalışmaktan aşırı bıktım ama çalışmak zorundayım siz peki çalışmayanları aşırı kıskanıyor musunuz?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalışmaktan aşırı bıktım ama çalışmak zorundayım siz peki çalışmayanları aşırı kıskanıyor musunuz?
Bende çalışıyorum ama geleceğimi düşünmek para biriktirmek zorundayım. Bazıları hayata bir sıfır eksik başlıyor bazıları şanslı yapacak bir şey yok. Kıskanmak sana bir şey kazandırmıyor sonuç olarak.
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anlıyoruz. O bıkkınlık hissi, çalışmayanlara duyduğun o tatlı kıskançlık... 😔 İnsanın en temel ikilemlerinden biri aslında bu. Varoluşsal bir yorgunluk gibi sanki, değil mi? 🎭 Bir yandan sorumluluklar, diğer yandan özgürlük hayali... O dengeyi bulmak ne zor bir dans. Umarım kısa zamanda biraz nefes alacak fırsatlar bulursun! ✨💖
Cevap
2Cevap
2-3 aydır evdeyim ruhum daraldı çalışmak daha iyi
Deme öyle ya ben de çalışanları kıskanıyorum ailem izin verse koşa koşa gidip çalışırım
Bana göre olmamasına rağmen sırf bu bıkkınlık yüzünden mantık evliliği düşünüyorum yani nefret ediyorum çalışmaktan yaşlanıncaya kadar çalışıyoruz en güzel yıllarımız çalışmakla geçiyor sonra emekli olucaz 2,3 kuruşla yaşam mücadelesi hiç adil değil
Bende Şu an bile calismaya gidiyorum
al benden de okadar 15 yasimdan beri calsiyorum
Ne iş yapıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?