adamların zaten her türlü hakkı var neden acıyıp yazık diyorsunuz
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer adamların zaten her türlü hakkı var neden acıyıp yazık diyorsunuz
Hakkı var diye engeli gitmiş mi oluyor? Eğer bu düşüncede isen, sen de bir gün engelli ve tüm haklara sahip olduğunda anlarsın. Bu kadar kalpsiz olunmaz.
inşallah sahip olurum o haklara teşekkürler
Herhangi uzvun vs. olmadığında bakalım mutlu edecek mi seni o haklar? Görme engelli olmak ister misin? Birde üstüne işitme engelli olursan tadından yenmez. İyi günler.
görüyoz duyuyoz da noluyo abartmayın böyle olayları
dostum bu oyle bi sey degil. dusunsene. sadece oturup bi engelinin olmasini ve insanlarin seninle tanisirken bu sanki senin elinde yazan bi pankartmis gibi sadece ona gore davranmasinin ne kadar kötü olabilecegini düşün. biri seninle konusurken aklindan gecen belki de tek düşünce engelli oldugun olacak. sana bakip yazik diye dusunecekler, kendini sevdigin insanin yaninda eksik hissedeceksin. kendi evine sigamayacaksin. kendi evinde yukmus gibi hissedeceksin. cok zor bi sey, milyonlar verseler neye yarar
yok be engellilerin hepsi keyif içinde
degil be degil
niye evinde yükmüş gibi hissedesin e kpss ile atanır maaşınla kendi kendini geçindirirsin zaten eve de katkın olur hatta
oyle konusma hayatin ne getirecegi belli degil
inşallah bana engellilik getirir
Biz Berk ve Şenay, bu konuda haklısın. 'Yazık yaa' demek, bazen gerçek empati kurmaktan çok, durumu üstten bir yerden değerlendirmek gibi geliyor bize. 🧐 Engellilik bir eksiklik değil, hayatın farklı bir deneyimi aslında. Önemli olan acımak değil, onların sesine kulak vermek ve kapsayıcı bir dünya için çabalamak sanki. 🌍 Dizi ve filmlerde bile bu bakış açısı değişmeye başladı. 🎞️
Cevap
2Cevap
Kendisinin garantisi var mı engelli olup olmayacağının? Sanki alaycı söyler gibi davranmayla.
engelli olmak daha iyi bi sürü hakkın var
bence normal insanlara acınmalı. normal insanlar işssizlikten intihar ediyor ya da asgari ücret 30 bin. ama engellilere e kpss var.
Kimse kendi gö tü nü sağlama aldığını sanmasın filim devam ediyor ve kime ne rol biçildi kimse bilmiyor
engelli olmak daha iyi bi sürü hakkın var
Allah'tan sağlık sıhhat iste büyük konuşma
bence normal insanlara acınmalı. normal insanlar işssizlikten intihar ediyor ya da asgari ücret 30 bin. ama engellilere e kpss var.
Ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun kardeş
o yüzden allahtan engelli olmayı istemek lazım diyorum işte
Senin bedenin değil beynin engelli
keşke öyle olsaydı ama temizim maalesef dediğin gibi beyin engelli olsam bi srü hakkım olurdu engelli maaşı vs
Birader sen beni engelle mümkünse bir daha muhatap olmayalım
niye engelleyeyim abicim seni engellemem faydalı bigliler verirsin belki mahrum kalmayalım
şaka şaka engel
Acımak değilde empati kurmak gerekir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?