AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sabıkalı kişiler kötü insanlardır. uzak dursunlar benden
hakaret ve hırsızlıktan var. insan illaki hayatının bir döneminde hırsızlık yapmıştır. belki babasının cebinden harçlık almıştır. hakareti herkes hergün ediyor
Benden uzak Allah'a yakın olsunlar kafi derim 🤣
o kadar mı tiksiniyorsun?
Tiksinmek değil de kendisine topluma faydası olmayan bir insanın başkasına her zaman zararı olur
bu konuyu bilmeyenler kendi halindesin kimseye zararın yok diyor.7 kere intihar girişimim oldu başarılı olmadım. beni bu hale getirenler hayatlarını yaşıyor
O çevreden uzakladabilirdin intihar etmek yerine çözüm yolları arayabilirfin , ölüm kurtuluşmu sence
Şimdi noldu sonuç ne aynı yerdesin bunu düzeltmek senin elinde neden başkası için ruh sağlığını bozuyorsun neden
beni takıntı bitirdi. okb vardı. o düzelene kadar zaten diğer rahatsızlıklar eklendi. şu son 5 senedir normalim. ancak çalışamadığım için çok bunalıyorum
Senin adına gerçekten üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah 🙏🥰 lütfen düzelmek için çabala bunu sadece kendin için yap ve sadece kendine değer ver çünkü sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor çünkü
düzelmeye çalışıyorum ama geçmişim peşimi bırakmıyor. hiç bir yer işe almıyor. iş yerim vardı kapattım.
Her gün yeni bir başlangıçtir nefes alabiliyorsak hala bir umut var demektir biliyorsun dimi ben sana güveniyorum eminim ki başaracaksin
Gizli olanları var en tehlikeli olanlar onlar normal sağlıklı birer birey gibi aramızda dolaşıyorlar doğrudan değil ama dolaylı yönden sinsi sinsi zehirliyorlar
Bu konuda bir şeyler yapılması gerekiyor.
ne gibi
Düşünsene engeli var diye işlediği suçlar görmezden gelinebiliyor ve ceza alamayacağı için diğer insanların hayatını ya da değerlerini riske sokuyor. Ben sokakta yürürken gerilmek istemiyorum kimse istemez. Toplum içinde olmamaları gerektiğini düşünüyorum
hakaret ve hırsızlıktan var. insan illaki hayatının bir döneminde hırsızlık yapmıştır. belki babasının cebinden harçlık almıştır. hakareti herkes hergün ediyor.
güvenlik tedibiri koyuluyor o da sicile işleniyor
yok mu bir yorumun?
Nereye varmaya çalıştığını anlayamadım
bi yere varmaya çalıştığım yok. sadece yorum yaptım
Herkesin hırsızlık yapması varsayımı neden mesela anlamadım.
herkes bunları yapabilir belki yapmıştır da. ama yakalanmayanlar davayla yüzleşmiyor
Nörolojik sıkıntıları olan suça meyilli bir insan hırsızlıktan çok daha kötü şeyler yapabilir.
evet yapabilir ama düzelmiş de olabilir
geçmişimi şöyle özetleyeyim sana. 18 yaşımda daha pek birşeyim yoktu. yasalardan o kadar çekinirdim ki sırf oy kullanmayanlara ceza veriliyor diye oy vermiştim o sene. beni toplum bu hale getirdi. beni bu hale getirenler hayatlarına devam ediyor. ben bu haldeyim
Şimdi senin özelinde konuşursam çok başka şeyler söyleyebilirdim. Ama böyle sorduğun zaman aklıma en kötü senaryo geliyor. O yüzden yaptığım yorumlar biraz katı kalpli gelmiş olabilir.
İstediklerini soyle çekinme. Aklıma böyle sormak geldi. Yani çok büyük suçlar değil. Yaralama falan yok. Hayvanları çok severim. 1 tane kedim var peşimden ayrılmıyor.
O zaman düşünecek bir şey kalmıyor ki gayet normal. Biraz daha tanımam gerekiyordu sadece
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun ve allah kurtarsın derim ne diyim
allaha inanmıyorum ama amin. hayat çok zor hocam. senelerdeyim evdeyim. çok bunalıyorum. dükkanım vardı kapattım
raharsız olduğum için işedim o suçları
Gerçek hayatta 3 ü bir arada var mı ¿
sabika sikinti
hakaret ve hırsızlıktan var. insan illaki hayatının bir döneminde hırsızlık yapmıştır. belki babasının cebinden harçlık almıştır. hakareti herkes hergün ediyor
Kiyim şart
bence de. 7 kere intihar girişimim oldu başarılı olmadım. beni bu hale getirenler hayatlarını yaşıyor