Duygusal olarak çok yalnız hissediyorum kendimi, ne yapmalıyım?

bu aralar aşırı duygusala bağladım henüz 16 yaşındaydım kız arkadaşım vardı ilk tanıştığımız gün kalp hastası oldgnu ve kalbinin sağda oldgnu söylemişti ona rağmen çok sevdim onu annem ona olan sevgimi kıskanıyordu o derece bi gün doktora gtmişti normal kontrol için doktor öleceğini söylems ama bu bana söylemedi o gün ayrldi beneden başka bir çocukla çıktı kenedenden soğutmak için o çocukta o gece halişahada kalp krizinden öldü tabi biz bilmiyorduk ailecek onun kendşni benden soğutmak istediğini annemler farklı düşünmüştü onun hakkında o çocuk ölünce başka bir çocukla daha çıkmaya başladı o senede benim futbolda en iyi olduğum seneydi milli takıma seçilmiştim 16 yaş grubunda türkiyenin en iyi 4. kalecisi seçilmiştim fenerbahçe istiyordu beni babam telefonumu elimden almıştı ona mesaj atmamam için ve beni futbola göndermiyordu bana ya telefonunu veririm futbola göndermem yada futbola gönderirim telefonunu vermem dedi o kadar seviyordum ki bana sadece telefonumu ver dedim ayrıldıktan sonra her gece evden çıkar onun evinin önüne giderdim odasından yansıyan gece lambasını izlerdim sabahta üzerimi giyinir okula giderdim biz ayrıldıktan 21 gün sonra o oldu ve ben değil gece gündüz bile yanımda kimse olmadan mezarlığın içini bırakın önünden bile geçemezdim o gün bir gece boyunca mezarında uyudum her gece tekrar gidiyordum evinin önüne ailesi o gece lambasını hiç söndürmemişti ben yine sadece o lambayı izliyordum bi gün babam geldi elinde birayla al iç dedi aldım içmeye başladım ne kadar şanslışın biliyormusun dedi ne şansı kız olmuş bana şanstan bahsediyor dedim içimden çünkü herkes sevdiğini böyle güzel uğurlayamaz böylesine güvenli bir yere emanet edemez senin olmadı belki ama senden başka kimseninde olmadı şu an allahın yanında gidebilecek en güzel en güvenli yerde keşke herkes sevdiğini senin kadar güzel uğurlasa dedi sonra elindeki birayıda verdi annen evde senin haline ağlıyor kardeşin seni bekliyor ya benimle gelirsin yada bu birayıda alır bir daha eve giremezsin dedi birayı ver ben gelmiyorum dedim arkasna bile bakmadan gitti babam bi lmbaya baktım bi babama koştum peşinden snle gelyrm dedm o gn sabha kdr içtik o sene ftbl benm için mslek olmstu sözleşme imzalamstm ve ilk sözlşme imzalayn ftbolcuların saçları kazınıyormuş adetmiş saçlarm uzundu benim kampta kazıdılar gzl br şekil ortaya ckti takmda modellik yapan abi vardı sen ne kdr yaksklsn ne kdr gzl fziğin var şni model ypçm dedi fotoğrafımı çekti ajansa gönderdi ajnsin sahibi aradı ya bu çocuğuda getir yada birdaha gelme dedi öyle olunca benide götürdü öylelikle modelliğe mankenliğe başladım o günden sonra kimseyi sevmedim o kız arkadaşımla dsarda hc el ele tutuşamadık ondan sonra kimsenin elini tutmadım onunla hiç doğum günü sevgliler gnu falan kutlayamadk ondan sonra kimseyle kutlamadım hep günlük gecelik ilşkilerim oldu ailem ve kardeşim gibi gördüğüm bi ksi harici kimse bilmyrdu bnu geçenlerde birine anlttm ve bu aralar duygsal olarak kendimi çok yalnz hssediyorum hc bişey gelmiyor içimdn help
Güncellemeler
+1 yıl
bu duygusal moddan cıkmak ıstıyorum şu anda oynadıgım klubun tesısınden dısarıya cıkmıyorum bulundugum yerde potansıyel bakımından gayet ıyı ama hıc bısey ıcımden gelmıyor antremandan tesıse tesısten yemege yemekten tesıse falan onceden moralım bozuldugunda cıkar tras olur dus alır gezer alıs verıs yapar gecede eglenırdım sımdı yapıyorum yıne sonucu degıstıremıyorum hep duygusal hep bunalım :(
Güncellemeler
+1 yıl
yazılanın tamamını okumayıp bos yapacaksanız hıc yazmayın
Duygusal olarak çok yalnız hissediyorum kendimi, ne yapmalıyım?