Annemin parasını aldım borsaya girdim bin TL zarardayim. İşte bulamıyorum. Önceden de bı 4 bin borcum var. Bu bağımlılık oldu bende ne yapmalı annemde anlayışlı biri değil evden çıktım ciddi boğazıma yapisacakti
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Annene anlat durumu saklama bence. Belki oda anlayışlı olacaktır. Çalışıp yerine koyarsın parasını
İş bulamadığım için anlayışlı olmuyor
benim 5 bin lira borcum olsa sevinçten kurban keserdim, gir işe 1 ay çalış öde borcunu birader
İş bulamıyorum ve iş bulsamda uzakta oluyor git gel yol param olmadığı için başvuramıyorum. Zaten bu sayede cebimde 2 3 kuruş olsun diye girdim de çabuk ver diyince bocaladim
Zarar oldu
Reis ışıkta su sat o borcu yine de öde, kimseye borçlu kalma
Bu bk işlere girersen öyle olur. Annen haklı bırak senin boğazını sksin ki adam ol
Kes sesini kpss çalışıyorum cebimde kuruş param yok iş bulamıyorum ne yapayim. Gidip tuvalette çeşme suyu içiyorum aç aç ders çalışıyorum gelip dediğin şeye bak
Sana müstahak..
Bı kere zaten sjkmisler adam olmamissin ikincisinde yine umut etmişsin merak etme yine o bku yersin
Derdin ne senin slak
Adam ol derdim bu
Gözü var milletin üstümde. Dün kazanmıştım bin tl olmuştu. Kaderim b. k gibi ya gidiyor maalesef
Seçimlerin bk gibi kaderi suçlama
La gzekali yokluktayim adam ol diyince oluyor mu
Seçimlerim b. k gibi diyon da başka şansım mı var
Kitap bile alamıyorum. İş bulamıyorum part time zaten yok iş bulsam ulaşım param yok görüşmeye gidemiyorum konuşuyor boş boş
Yakınlarından arkadaşlarından al bin tl o borcunu öde sonra iki bin olarak da annene borcunu ödersin o zamana kadar illaki bir yol bulursun
O bku yerken aklına gelmiyordu bunlar dimi
Yakınım falan yok tamam mı kimse yok
O b. ku falan deme haram bişi yapmıyorum ben. Sadece saçma sapan şekilde aldığım an düşüyor sattığım an yükseliyor uğursuzluk bu
Saatin falan yok mu sat ne bileyim
Nasıl haram değil grzekali mısın nesin
10 TL su parası istedim vermedi annem. Ama gidip yeğenlerine düzenli para gönderiyor. Diyorum parasızlıktan dışarı çıkamıyorum. Millete veriyorsun bana vermiyorsun çalış diyor. Onlara niye çalışmıyor. Onlara niye demiyon
Lan hiç bişim yok olmadı da. Bı telefon kaldı o da borcu kapatmıyor bile
Buna rağmen onun parasını aldın lan gönlü yok zaten niye alıp zkkimliyon
Ya yiyemedim mal. Mısın. Ya ablam da kpss ye hazırlanıyor aynı evde çıkıyoruz suyunu kahvesini yemeğini eksik etmiyor beni niye sevmiyor korkutuyor hep
Çünkü yaptıklarına bakılırsa pek güven vermiyon çünkü aklı başında biri bunları yapmaz
Bunları yaptığımı bilemeden böyle davranıyor sence suçlu ben miyim ne istiyonuz benden ya
Yani bin TL yatırıp ne kadar almayı düşündün söyler misin
9 bin yatırdim 200 300 alacaktım. 9 bin oldu 6400
Ne güzel kafa 😃 buna inanmissin bide 🤦
Lan o kadar kolay olsa kim jt gibi akşama kadar orada burada çalışsın...
Daha önce kazanıyordum al sat sonuçta ticaret kaldıraç falan kesin haram şeyleri yapmıyordum. Ama bı kaç aydır uğursuzluk var. İş bulamıyorum çalıştığım kazandığım para borca gidiyor SGK ya. Ne bileyim olmuyor yani çıkmazdayim sonu ölüyorum her halde
Ne olursa olsun sakin ol sakin düşün
İllaki bir çıkış yolu vardır şimdi can güvenliğin var mı yok mu onu söyle çünkü annen sana bir şey yapmaz en fazla bağırır çağırır bu yatırdığın yere borcun var dimi o net
Ben it gibi ekrana bakıyorum ama
Yaptırdığım yere niye borcum olsun. Anneme var sadece
Buldum laaaaan
Şimdi beni iyi dinle
Sen dağlara falan yakın mısın 😃
Dışarı çıktım bilmiyorum eve gitmeme büyük ihtimalle şarjda bitiyor. Ama en kötü telefonu satacam. Annemin darlamasi travma etkisi yapıyor şahit olmak istemiyorum
Ya bı git ya dalga geçiyor bı de. Ne sağı sktigimin İstanbulunda
İstanbul'da sen o parayı yerde bile bulursun manyak 😂
Ama dağlık alanlarda kekik oluyor kilosu baya yüksek gidip toplayıp kurutup sat diyecektim de olmadı
Boş konuşmayın almıyor hiç bir yer. Ayrıca kpss çalışmamda lazım
Git birine derdini anlat inan ki yardımcı olan olur büyük bir para değil çünkü
Çevrem yok anlamıyor musun akşamlarımla konuşmuyoruz. Düşmanız. Diğer akrabalar hem anneme söyler hemde durumları yok hayatta vermezler
Sana onlara söyle diyen mı var git bir garson arkadaşa sor numarani ver ne bileyim adresini ver sana geri öderim de öyle insanlar halden anlar
Bak m. l küçük şehirlerde bu olabilir burada kimse kimseye günahını vermez ve kimse tanıdığım yok benim
Dene slk deneeeee
Bu kafadan çık halbuki bu kadar abartıyorsun annen de hiç bir şey yapmaz
[4/8 20:07] Anne: Sen şimdi paramı kim sana dedi para çek sen niye şimdi böyle yapmışsın şeytan ben sana güvendim diye azabımı sen ne verdim
[4/8 20:07] Anne: Çabuk yatır hadi çabuk çabuk
Eve gidemiyorum
Bak.
Baban nerde
Ne biliyim hangi kahvede
Tamam sıkıntı etme bu kadar eve git üzgün olduğunu söyle hiç bir şey olmaz sıkma canını korkma bu kadar
Annen sadece konuşacak ve bağırıp çağıracak buda onun hakkı zaten
Cehenneme git yazmış. Bağırıp çağırma mevzu değil korkunç öcü gibi geliyor psikolojik olarak çok kötü etkilenirim diye gitmiyorum
Git bir yere bir bez bul koluna sar sonra eve git deki kırılmış saçını başını dağıt ayakkabının tekini de sakla falan rol yap ölmezsin
Ergen misin kanka
Ya slk sana da yaranilmiyor ne hâlin varsa gör ya 🙄
Yaranmak istiyorsan gebermem için dua et
İnşallah annen kızmaz sende artık duzelirsin
Az evvel eve doğru gittim ezan okunduğu anda dinden çıktım bitti benim için
Yalvardım geceden beri. Yani şeytan olsa merhamet ederdi o derece
Anca oluyormuş gibi yapıp daha kötü oluyor her şey.
Ablan ne bk yiyor pardon da
Ablam derken
Ablam slagi beni kıskanmaktan başka bişi yapmıyor sürekli beni aileme kötülüyor
Terbiyesiz ya o ne biçim ablalık 😒
Eve geçtin mi ya
Abla değil zaten tam değil. Yani elimi havaya kaldırıyorum hemen anneme söylüyor anne kız kız ona diye abartarak doğrusunu söylüyorum yalan söylüyor o, diyor, inanıyorlar ona. Kendini zavallı yapıyor ailemde acıyor halbuki fena slak biri çok pis biri kendini melek gibi yapıyor beni şikayet edip otomatik kendini yükseltiyor. Bu olayı da o karıştırdi zaten ben bahane buldum, baktım, kıt aklıyla akıl veriyor. Patladım onun yüzünden zaten sürekli açık ariyor.
Geçtim babam laf yapmaya başladı. Konuyu kapattım ama artık doldu sabrım.
Keşke ablam olmasa her şey çoook daha güzel olacaktı yemin ediyorum. Derslerim iyidi küçükken kıskançlıktan düşük not alıyım diye kitaplarımı saklıyordu sınav geceleri. Allah'ın belası
Eve git derslerine odaklan annen de ne derse desin sende kabul et onu öyle korkma bu kadar yeter erkekesin yaşın kaç başın kaç
Seninde bı kardeşin sana düşman olsa görürüm seni yemek yiyorum annem işte arıyor onu anne yemek yiyor diye. Rahatsız ediyor hak ettiğini alıyor annemi arıyor bulaşıp karşılık alınca anneme söylüyor bıktım ya her şeyimi söylüyor sosyal medya açıyorum anneme gelip resmimi gösteriyor engelliyorum faks hesaplardan bakmaya çalışıyor. Eski arkadaşlarım var hiç görüşmediğim onun hiç görmediği gelip isimlerini hatırlıyor profillerine bakıyor bela olmuşlar başıma. Gebercem ama merak etmesinler
Canım benim o kadar kızma biliyorum benim de annem beni dışarı attı ben küçükken dayak da yedim yalnız uyuduğum zamanlar da oldu ama senin ablan da annen de kusura bakma terbiyesizler ikisi de.. lütfen bu süreci atla güzelce ne yap et geleceğini en azından kurtar biliyorum için dolu kafan dolu ama hepsi geçecek bu yollardan geçemez isen başardığın şeyi elinde tutmak için gücün olmaz anlıyor musun 🥲
bulunduğun ilçenin Facebook gruplarına bak hocam ilan paylaşımı çok oluyor sende kendini tanitan ve iş aradığını belirten ilan verebilirsin gruplarda
İstanbul'dayım zaten iş yok maalesef. Çok fazla boşta it kopuk olduğu için her yer hem güvenmiyor hem eleman ihtiyacı yok
cok degil 5 bin
İş olmadığı için çok
Para bulmadan dönme
Nasıl bulcam
Versene
Partime iş yap garsonluk bulaşıkcılıkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın bu durumu okuyunca çok üzüldük canım. 😔 Bazen insan kendini öyle bir çıkmazda bulur ki, nefes almak bile zorlaşır. Önemli olan bu hisleri fark etmen ve bir çıkış yolu araman. Annenle konuşmak çok zor gelse de, ilk adım o olabilir. Bir profesyonelden destek almak da iyi gelecektir. Sakin kalmaya çalış, her sorunun bir çözümü vardır. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin. ❤️🩹