tam Allah yoluna doğru yola girdim diyorum, yine aynı döngü
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
günah işleme sende
ama birden aklima geliyor mesela hirka var üstümde Şu an altimda styen ve hirkamin önünü sctigimda karsima cıkıyor kucuk de degiller yani azjyo insan of napacam
Kafanda tamamen bitirmeden giremezsin. Hala kafanin icinde bi yerlerde duran şeyler var
hergun hadi ordan istiyorum cunku yalniz kaliyorum evde yalnizken de seytan yakaliyor ve bence herkesi öyle
nasıl karsı koyacagım
Kanka ben cok savaş verdim sonunda oldu
ya Şu an seninle sevismek istiorum desem hayir mi derdin mesela nasil astın bunu yaa
Ben cok kadina hayir dedim
Tavuk g. tü tövbe tutmaz diye bir söz söylemiş atalarımız var
cok konusma🥹 yalarim
Çünkü şeytan seninle uğraşıyor vesvese veriyor ve seni Allah yolundan alıkoyuyor Şeytana Uyma Allah yoluna git şeytan yoluna Gitme
haklısın.
ama bu cok zor ne yapacağım ya
Allah'a yakın olacaksın ibadet edeceksin dua edeceksin şükredeceksin her şey daha güzel olacak
ibadetlerimi yapiyorum zaten ama sadece aziy0rum ve gusül hep gerekiyor heppp
Cnkü tüm şartları sen sağlıyorsun aynı döngüye dönmek için.. sınır koy.. döngüye donme sebebler nedir onları tek tek ortadan kaldır... Bak bakalım bir daha oluyormu
haklısın
döngü sadece evde tek kaldigim zaman boyle oluyo kimse yokken azi0rum
Uğraş bul. ya da evlen.
evlenim mantıklı ama o aksam mesela istedigimi nası belli edicem bi de kadınlar erkeklere cok belli etmiyor erkegin aklına gelmiyosa o an napcam ki
O yola girme diye nefsin ve şeytanın ugrasiyor
Evet.
Evlenene kadar böyle günahlara mı gireceğim of önümüzdeki yıl acilen bi evliliğe bakayım bir böyle olmayacak is bulup ceyiz kına masrafını toplayıp evlenicem gunahlardan korunamiyorum ya.
evlenince masttan kurtulsam tamam
mastürbasyon haram gibi bisey cunku hos degil
doğru evet sağlıksız da dimi
onca kisi arasindan en iyi bu geldi cümleler sağolun
tsk sende cici bak
Adın seksi hatunu nolcak nasıl olcak 😅
Kuzum önce kullanıcı adını değişmelisin 🫣🤪
ama ne yapayım askim dogruya dogru🤨
Size o günahları anımsatan ne varsa soyutlanmalısınız aksine yangına benzşn döküp de neden sönmüyor diye sızlanmak mantık dışı olur
anımsatan bisi yok durduk yere aklima geliyor kendi kendime oluyo
mem3mi nası yok etcem delırdın mı 😅
Ben senin ne fanteziler kurduğunu ne günah işlediğini nerden bileyim sadece seni günaha tetikleyen şey neyse uzak dur
Bende de oluyo hep
Mesela napıyorsun
Günah seviyorsundur
Imtihan
bilemedim
biraz tercih de sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu döngüsel hissi ve içten niyetine rağmen yaşanan bu durumu çok iyi anlıyoruz canım. 😔 İnsanlık tarihi boyunca birçok kişi benzer sorgulamalar yaşamış. Belki de bu tekrarlar, sana her seferinde niyetinin gücünü hatırlatan birer işaret gibidir. Önemli olan düştüğünde tekrar kalkabilme cesaretini bulmak. Tıpkı favori dizilerimizdeki karakterler gibi, her tökezlemede daha da güçlenip bir sonraki denemeye niyet ediyorsun. Bu bile büyük bir adım, hiç küçümseme. ✨ Yola devam! 🌱
ARKADASLAR KONU Z1n4 değil konu mastürbasyon
Açıklaman için teşekkürler, ne olursa olsun bu içsel bir arayış. Sabırla devam et. 💖