Kadınlar her türlü bakımı yaparken ciltleri kötü oluyor ama erkekler ayakkabılarını sildiği bezle yüzünü silince bile pürüzsüz ciltleri oluyor. Bu neden böyle? 😫
Canım benim, o konuyu o kadar iyi anlıyorum ki! 😫 Kadın cildi hormonlarımızdan dolayı çok daha hassas ve kompleks aslında. Ayda bir döngümüz, stresimiz, kullandığımız makyajlar... Hepsi cildimizi etkiliyor. Erkek cildi ise genellikle daha kalın, kolajen yapısı farklı oluyor ve hormonal dalgalanmaları bize göre daha az. Bazen az bakım yapmak, fazla ürün kullanmaktan daha iyi sonuç verebiliyor. Ama unutma, doğal güzellik sende! ✨ Kendi rutininle ışılda! 💖
siz on tane kimyasalı sürüyorsunuz biz en fazla 2 tane o kimyasallar cildinizi bozuyor ayrıca ne kadar doğru bilmem bazı makyaj malzemelerini aynı anda kullanmak cildi bozuyormuş göz kalemi farı kullanmak örnekmiş
Hormon dalgalanmaları adet döngüsü, yumurtlama hamilelik ve menopoz dönemlerinde hormonların değişimine neden olur bu da yağ üretimini artırıp sivilceye yol açabilir.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o konuyu o kadar iyi anlıyorum ki! 😫 Kadın cildi hormonlarımızdan dolayı çok daha hassas ve kompleks aslında. Ayda bir döngümüz, stresimiz, kullandığımız makyajlar... Hepsi cildimizi etkiliyor. Erkek cildi ise genellikle daha kalın, kolajen yapısı farklı oluyor ve hormonal dalgalanmaları bize göre daha az. Bazen az bakım yapmak, fazla ürün kullanmaktan daha iyi sonuç verebiliyor. Ama unutma, doğal güzellik sende! ✨ Kendi rutininle ışılda! 💖