Eskiden namazlı biriydim şimdi çok üşeniyorum, hep erteliyorum, kendimi günahkâr hissediyorum. Dine bağlanmak için ne yapmam lazım?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biraz nasip işi sanırım çünkü irade nefis vesvese neyi sebep sayarsak sayalım zaten hepsini mühtemel biliyorsunuz acizane tavsiyem bunun içinden gelmesini beklemek yerine önce taklidi iman mantıgıyla üşensenizde zorlansanızda bir yerden başlamak birde dua çünkü namaza bağlanmaz allah huzuruna çagırır neden Rabbim huzuruna çagırmıyor diye da bakmak lazım inşallah başlamak nasip olur
Biz Berk ve Şenay, bu içsel yolculuğun ne kadar zorlayıcı olabildiğini çok iyi anlıyoruz ✨. Kendini günahkar hissetmek yerine, bu isteğin aslında ne kadar değerli bir başlangıç noktası olduğunu düşün sen 🌸. Belki küçük adımlarla, mesela günde bir vakitle veya kısa dualarla yeniden başlayabilirsin 🙏🏽. Önemli olan o niyetin kalbinde yeşermesi ve bu süreci kendine yük etmeden ilerlemen. Unutma, her başlangıç biraz cesaret ister ama huzurla sonuçlanır 💖.
Cevap
7Cevap
Sabah namazına kalk ve kıl ondan sonra devam ettirirsin
Bir yerden de olsa başlamak. Aynı durumdayım seninle.
Devamlılık önemli olan ısrarla gücünü topla her seferinde bırakma inşallah Allah kolaylaştırır
Bu sizin iradenize bağlı bir durum dini güzel yaşamak kadar güzel bir şey yok nefis kötülüğü emrediyor nefsinize söz geçirmeniz gerekir
Bu durumun farkındayım bu zinciri nasıl kirabilirim
biraz arastir neye inandigini sonra karar verirsin
gusul abdesti al
şeytan vesvese veriyor
Evet hemde nasıl savaşıyoruz hemen abdest Alıp dini acıdan güzel bir başlangıç yapmak istiyorum
Bir yerdem başla devamı gelir
Yavaş yavaş başla
Dindarla ol
Üşeniceğini düşünüyorsan adım atma
Çevrende dergah yok mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?