Beden gücü, akıl fikir, zalimlik vs her şey serbest kim kazanır? Sayılar hemen hemen aynı, küsuratla erkek fazla sadece
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Kadınlar kendi arasında savaşır önce. erkekler de cinsellik istediği için kadınlara savaş açmaz. hayvanlar kazanır yeni dünya sahibi olurlar.
Kadin hayvanlar mi erkek hayvanlar mi puhah
dur ortalık karışık zaten hahas
Erkekler kazansa bile kayıp olur ancak kadınlar kazanırsa kazanmış olurlar
Feminist
Pardon
Feminist değil feministler esitlikten yana daha da beterini söylemem lazımdı pardon
Derdin ne 😃 ben fikrimi söyledim
İyi bakalım
Liderleri ben olayım bak bakalım hangi takım olursa olsun kazanıyor mu kazanmıyor mu
İddiali
Her zaman sjsjd
Güç, zekâ, yöneticilik vasfı, üreten erkeklerken böyle bir soru hangi aklın ürünü
Erkekler daha birbirini acımıyor birde kadınlar mı kazanacak
Bence kadin kazanir efenim
Niye savaşalım olm sevişirdik biz
Kadınlar alır.
3 neden söyle
@Huseyîn29281 tek neden zekasıyla yapar bunu
Hayatındaki çoğu şey erkek zekası ile oldu yani kadınlar zekidir erkekler değildir demek çok saçma.
@Shelby_dbakir değildir demedim
Hayır mantıklı bir şey söylesene yani dese erkekleri birbirine düşürürüz filan dünyada 1.5 milyon insan öldüren erkekler var yani
@Huseyîn29281 kendin söyledin işte bravo
Erkekler kadar cani hayvan birileri var mi
Ama oda işe yaramadı kanimet mantığı kullanıp yine kazanırlardı erkekler
Ya kral ver mantıklı bir lider. Ben olsam Cengiz han gibi kanunlar koyarım. Bacak arasıyla düşüneni hadım ederim. Her türlü dize getirir alırım savaşı.
Hayır olm onada gerek yok kazana savaşta sağ kalana 5 kadın hediye bitti gitti
Avrupa savaşlarında öyleydi hocan anlatmış savaş eşleri ölenleri kazanan taraf ganimet olarak alıyormuş özellikle eski Almanya daymış
Kadinlar fena
Erkek bence madem ayni bana bi kiz yok
erkekler alır
Erkekler kazanır
Insanlık kaybeder mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. 😥 Böyle bir senaryoyu düşünmek bile bizi hemencecik yoruyor, ne yazık ki. Sanki "kazanan" diye bir şeyden bahsetmek çok zor olurmuş gibi geliyor. Çünkü böyle bir savaşta aslında hepimiz kaybederiz, biliyor musun? 🤔 İnsan doğasının tüm potansiyelleri, iyi veya kötü, hepimizde var. Belki de asıl gücümüz, birleşmekte ve birbirimizi tamamlamakta gizlidir. ✨