Şimdi bir yer düşünün oraya varmak için doğrudan düz yol var direk çıkıyor sade ve kolay, bir de o yere çıkacak ve ne olduğu bilinmeyen bir çok yollar, dahası da var ki, bazı yolları kendiniz de çize bilirsiniz. İşte ilk yoldan gidecek olanlar erkekler, diğer farklı yolları tercih eden kadınlar. Zihniyyet ve kafa farkı budur. Kadınlar bir konuda problem ve ya bir şey olursa meseleye direk değil dolayı yolla ve çok farklı düşüncelere dalarak, farklı biçimde hall etmeye çalışır ki, bu durumda yeni-yeni problemler ve ya aksine çözümler üretile bilir. Bu yüzden kadınlar şu devirde reklamcılık, film sektörü, televizyon, yaratıcı sanatlar, yeni ürün tanıtımı, yeni çeşit yaratmak ve. s bu gibi yaratıcı, yenilikçi ve çeşit ve fikir farkı geniş olan sektörlerde destekçi olarak yardım etmeliler erkeklere. Aynı zamanda buraya öğretmenlik ve doktorluk da dahil. Yani demem o ki, kadınlar yönetmek için uygun değil ama yönetmenliğe destek için harikalar. Şimdi bakın savaşlar bir yol ile hep kadınlardan dolayı çıkmış direk olmasa da, daha da önemlisi çıkan savaşları durdurmaya çalışan da onlar olmuş. Yani kadınların ilk cümlelerimde belirtdiğim zeka ve davranışlarından dolayı her şey bir anda karman-çorman olup onu düzeltmeğe yönelik olacak. Oysa ki, bu karman-çormanı yaratmasak düzeltmek hiç gerekmez ki, daha sabit ve düzenli işlere bakarız
Aksine rekabet artardı. Bir kadın kariyer hayatı dahil her hayatta hedef sınırları yoktur hep daha fazlasına odaklıdır.
Erkekler ise cinsel zaafı kenara at sadece yaşam standartına uygun hayat süren canlilar. Ki zaten asker ülekeyi koruma anaç duygusuda toprağa karılarımıza kızlarımıza t. cavüz edilmesinden kaynaklanan korumak değil mi? Günümüzdeki altın döviz sektörü kadınlar için ilerlemedi mi? Bir erkek için bineğin bir önemi bile yok. Sırf karşı cins etkileyebilmek için daha iyi görünme arzuları var. Dünyayı bırak kadınların yönetmesini dünyayı daha aç gözlü yapan kimseler. Elindekiyle yetinmeyi bilmeyip daha fazla rant savaşına sürükleyen.
Dünyayı robotlar yönetmeli insanlar değil. Kadınlar birbirini çekemez ve duygusal oldukları için her sebepten etkilenip savaş çıkarırlardı. Çocukların öldüğünü görünce de pişman olup hemen barışırlardı. Hayat deneme tahtası değil ve bizden daha üstün varlıklar tarafından yönetilmeliyiz.
evet Allah ın yarattığı değilde kulun yaptığı üstün ise ne olursa olsun çok mantıksız olur. robot bilinci insandan alacaklar. robot yerine o bilinci robota veren insanlar yönetse? daha mantıklı değil mi?
şu an dinden çıktın (tabi müslümansan) hemen tövbe et ve şehadet getir. böyle yönetilmesini Allah istiyor. robotlar olsa da değişen bişey olmayacaktı. Allah ın istediğini değiştiremessin.
Bu cinsiyetle değil kişilikle alakalı karakterle, İyi birini getirirsen daha çok barış olur kadın ya da erkek var etmez eğer tutupta fitne birini getirirsen batırır erkek ya da kadın fark etmez her şey kişilikte bitiyor.
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
56
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Alakası bile yok Tarihte kadınların etkileyip savaşa soktuğu onca lider örnek Kadınların tamamen saf varlıklar olduğunu sanmayın Kendi neslini korumak için erkekler gibi davranmayacağını mı sanıyorsunuz? Kendi oğlu, kızı kazansın diye ne kelleri kestirir... Dünyadaki sorun erkek-kadın yönetimi olayı değil, bencillikle alakalı. Kendi insanı için istediği şeyi yakın dostları içinde istese herkes sorun kalmaz. Sen karşındaki için iste, o da senin için. Böyle olursa neden sorunlar, savaşlar çıksın? Her devlet karşıdan tehlike gelebilir diye ordu kuruyor? Askercilik oynamak için değil dimi? Bu tehlikeler tamamen değilde büyük ölçüde azalsa, ordulara harcanan paralar halka gitse kötü mü olur? Ama nerdeeeee...
devletler savaş yapamayacak kadar güçsüz olurdu. eğer savaş olmayacaksa bu yüzden olmazdı. hem bir kadın ne kadar yönetebilirki? Allah erkekleri muhafazakar ve yönetici iç güdüsüyle yaratmış. kadınlarıda eş olarak yaratmış. yani bir kadın düzgünce yönetemez. (istisnalar hariç)
10 tane kadını aynı eve koysan anlaşamıyorlar ve böyle büyük bir güç olduğunda daha mı az savaş olurdu? Ya da şu olaydan bakalım suç dünyasında lideri kadın olan grupların işkencesi daha ağır. Bu işin kadını erkeği yok. Tarihe de bakarsanız çoğu yöneticinin arkadasında kadın var. Ya yükseliyorlar ya da devletler çöküyor.
Tamamen kadına bağlı eğer daha önce doğum yapmış, insan hayatının önemini bilen, hayata insana doğaya değer veren kadınlar olsa müthiş olurdu. Ama kadınların arasındada çok saldırgan bireyler var. Önemli olan yetiştirilme tarzı ve karakter bence cinsiyet o kadarda önemli değil.
Yönetseydi güzel olabilirdi, doğaya ve canlılara merhametli bir yönetici olsaydı mesela. Ama Ne kız ne erkek, dünyayı kimse yönetmemeli çünkü her toplumun kendi kültür değerleri var, tek çatı altında toplanmaya çalışmak kültürel yozlaşmalara ve kargaşalara sebep olabilir. Neticede 7 milyar 674 küsür insandan bahsediyoruz 😄.
Kadınların yönettiği dünyada daha az savaş olması için kendilerinden daha güzel kadınların olmaması lazım ki büyük bir soykırım gerektirir bu 😄😄😄 bu soykırımı yapma potansiyeki de var ki bu da büyük savaş demek 😄😄😄
Bence savaş fazla olurdu. Bana dünyanın en kötü adamını getirin karşımda iki ağlasın sızlasın hemen merhamete gelirim ama kendi kuyumu kazdığımdan haberim olmâz. Velhasılkelam kalbiyle değil, hem aklı hem kalbiyle yönetmeli kişi.
Hayır iyiliğin merhametin cinsiyeti olmaz şu an nasılsa öyle olur kadınlarda tehlikeli hatta erkeklerden daha zeki oldukları için kötü niyetli olanlar her şeyi yapar yaptırır
deli misin öyle birşey olsa dünya değil evren 100 binlerce yıl önce yok olurdu kadınlar hırslı ve birbirlerine karşı her türlü entrikayı çevirebilecek potansiyelde
Daha çok savaş olurdu. Düşünsene Almanya'nın başkanı hakkında ileri geri konuşuyor, beni kıskanıyor. Dur ben şu sürt. ğe saldırayım 😆😆 Kadınlar arası rekabet daha fazla
Savaş insanın içinde olan bir şey. Kadın veya erkek olması ne farkeder. Dünyayı yönetenler insan olsaydı işte o zaman savaşlar az barış çok bir ortam görebilirdik galiba..
Ya bu konu hakkındaki görüşüm çok farklı ve tutup buraya uzun uzun akademik bir şey yazmakla uğraşamam. Ancak şu bir gerçek ki daha çok isyan falan olmazdı :d
Bir şey fark etmezdi. Her kadın aynı karakter özelliklerine mi sahip? Yooo.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bazı devlet başkanları toplanıp diğer devlet başkanlarının dedikodusunu yapardı, fal bakip iki vakte kadar bir yerleri bombalarlardi 😂😂 Geyik yapasim geldi yaa böyle dusunmuyorum tabi. 🤔