Yahudiler de insan. O kadar nefret besliyorlar ki dışarıdan ne kadar zalim göründüklerinin farkındalar mı? Ben hiçbir Yahudi'de böyle bir nefret, düşmanlık ve saldırganlık görmedim.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Goy ne demek biliyormusun?
Evet sen bir goysun.
Goy Yahudi olmayanlara denir yani senin 3 yasindaki cocugunu te... üz ede bilir anneni babani kole yapib seni s.. x iscisi gibi kullanabilecekleri anlamina geliyor.
Yahudi ismini tasiyan her insan bana subheli geliyor ve bu subhem hic bir zaman yalan cikmadi gercek hayatimda.
İsrail' de genelev tamamen yasak ama Türkiye'de yasal bir şekilde var. Kendi içinizdeki sorunları başkalarına yansıtıyorsunuz. Mini etek giydi diye bu ülkede kaç kadın tecavüze uğradı? Üstelik az önce dediğin kavramı araştırdım ve tamamen bir ırka atılmış iftira olduğunu öğrendim. Dürüstlüğün göz yaşartıcı.
Üzgünum ben ne çocuk katili israilli nede 0 guvenlik olan abaza Turkiyeli degilim ikisindede olmadım.
Genelev tamamen yasak ama onlyfansin yaraticisi Yahudi aaa bidk p0rnh0b un sahibide yahudi ve en cok İsraile yatirim yapanlarda onlar tabi inanma bana
Namus adı altında kendi kızlarını öldürmüyor ama orası kesin... Türkiyedeki namus cinayetlerine olan o indirimleri unutmadık. Kadınların özel bölgesindeki zar ile kafasını bozmuş kişilerin yanında cinsel güvenliğimizin ne kadar hiç olduğunu bir kadın olmadığın için bilemezsin. Kendinizi temiz ve ahlaklı göstermek için başka ırkları kötüleyip dikkat dağıtmaya çalışıyorsunuz. İlkel bir günah keçisi dinamiği gibi duruyor sadece ve çok rahatsız edici. Genelevde seks için para dökenler Yahudiler değil. Bizzat bu ülkenin yasal genelevlerinde oluyor. Kim zevki için neler yapıyor ortada. İsrail de seks satın almak yasak buranın aksine. Seks satın almaya kimler meraklı ortada. Minik etek görünce kendine sahip çıkamayanlar olduğu kesin.
2 iqun var biliyon dimi adamlar katliam yapiyor jsxjdjdjxj gelmiş bana namus adı altinda kizlari oldurulmuyor diyor 29 july 2026 2 kiz kendini öldürdü askerde 😄😄 neden konusuyon.
Görmedin mi? 2018 den sonra dünyada yaşanan hangi kaosta parmağı yok? Irak, suriye, lübnan, iran, ukrayna ( zelensky yahudi )
Kimin tarihinde savaş yok ki? Toprağı olan herkes bunu savaşlar ile alıp koruyor.
2. Dünya savaşından sonra çıkan savaşların temeline bakar mısın? Kennedy'i bile indirdiler..
Ne yahudisi onlar tam düzükmeklik. zamanı gelince hepsini tek tek öldüreceğiz bir tek yahudi kalmayacak kadın erkek çoluk çocuk
Yahudi görmemişsindir🙃
Bizzat tanımasam bile yahudileri kötüleyen insanların kötü kalpli olduklarını fark ettim. Yahudileri sevmeyenleri tanıdım yani.
Onları sevmeyenler içinde iyi de olabilir kötü de, sana kötüsü denk gelmiştir anlarım. Ama bak gerçek bi Yahudi dşn artı gelenekle yetişmiş, karşısına da yine tam bi gelenek ve dinle yetişmiş başka dinden birini koy anlarsın.
Yahudileri eleştiren insanları kastetmiyorum. Ama Yahudilerden düşman gibi bahseden insanlar genelde herkese zorba davranıyor. Benim gerçek hayatta ki gözlemim böyle oldu. Yani aslında karakterleri düşmanlığa meyilli gibi geliyor ve Yahudi nefreti histeri gibi olmuş resmen. Günah keçisi yapmışlar sanki.
Ama düşmanlar😅, genelde ırklar arası bi durumsa düşmanlık kafası sıkıntılı bi durum haklısın. Onlara özelse fevkaladenin fevki💅
Onlar insan değiller
yobaz olduklari icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ne yazık ki tarih boyunca farklı kimliklere duyulan önyargıların ve nefretin hiç bitmediğini görüyoruz 😔. İnsanların birbirine duyduğu düşmanlık çoğu zaman cehaletten besleniyor ve korkuları üzerinden şekilleniyor. Empati kurmak ve farklılıkları anlamaya çalışmak çok önemli. Herkesin insan olduğunu unutmamak gerekiyor 🫂✨.