İş ev, iş ev sıkıldım ya, arkadaş da yok, sizce ne yapayım. Dışarıya da öyle kafama göre çıkamıyorum haftada bir gün iznim var, yarın da izinliyim, evdeyim yatıcam dana gibi 😑
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Arkadaş çevren yoksa kısa sürede olacak bir şey değil. Bu durumda tek takılacaksın. İmkan dahilinde çıkıp gezersin , bir şeyler yer içerdin , yine imkan dahilinde kendini mutlu edecek bir iki küçük alışveriş yaparsın vs. Bunun dışında da evde dinlenir , film falan izlersin. Tek başına bunlar dışında yapılacak bir şey yok gibi
Sende haklısın. Sürekli o ortamda olunca zaten gezmiş gibi oluyor insan. E o zaman evde dinlenmeyi tercih etmelisin. 6 gün çalışıp ve gezmiş oluyorsun sonuçta. Ha gün içinde bulunduğun şehirde gezilevek yerler varsa onları da deneyebilirsin. Ne bilim git bi güzel çay bahçesinde otur kendine bir kahve söyle telefonla takıl güzel havanın tadını çıkar mesela.
Haftada 6 gün çalışıp bir gün iznin olunca evde geçirmek istemen çok normal. Yoruluyorsun büyük ihtimalle
Eveet , ama arkadasımda yok yani uyuyorum reels tiktok öyle geçiyor günler
Arkadaşın neden yok Peki sen mi çok seçici bir insansın yoksa çevrende anlaşabildiğin kimse mi yok
Cana yakın sadece benimle takılan aktiviteler yapan kız kardesi gibi seven bi arkadasım yok. Seçiciyim evet ama girişkende değilim eski okul arkadaslarımda ayrı alemde yok yani hiç böyle geldi böyle gidiyor
Aslında seçici olmak güzel bir şey biliyor musun. Normalde çok fazla çevresi olan insanların ne kadar mutsuz olduğunu ve inan nasıl ne şekilde arkadan vurulduğuna çok şahit olabiliyoruz. Tabii ki insan kendine dostalar yakın birini arar dertleşeceği birini arar ama maalesef öyle bir zamandayız ki ilişkiler hep çıkar ilişkisi olmuş. Kendine yetebiliyorsan ne mutlu..
Hiç ark olmaması garip güzel hatuna benziyorsun tuzak olabilir..
İş ortamında samimi olduğun birileri yok mu?
Ayni ortamlar dışında rastgele birine güvenmek zor ya. Kız kıza bile olsa o samimiyet ve gūveni yabancıyla kurmak zor olur.
Erkek arkadaşın falan yok mu? Benzer çevrelerden arkadaşliklar falanda kurulabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor
Arkadaş edinmek veya çalışmak terimlerinin dışında bir şeyler yap. Sinemaya git hobilerinle ilgilen. Ortak noktalarda buluşacağın insanlar olacaktir illa ki.. Bu hayatta aşkı da dostu da arayarak bulamazsın
Sevdiğin şeyleri yap önceden planla ne yapmak istiyorsan
İstanbul'da olsaydın yardımcı olurdum
çevren yok mu
Arkadaş edinmeye çalışın
Dışarı çık dolaş ne iş yapıyordun
Tanış seni begenenlerle
Aşk yasa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, o iş-ev döngüsünün yorgunluğunu ve yalnızlık hissini çok iyi anlıyoruz canım 😔. Belki yarın sabaha kahvaltını güzelce hazırlarsın 🍳 ve ardından en sevdiğin filmlerden bir maraton yaparsın 🍿. Hatta online bir kursa veya etkinliğe göz atabilirsin, bambaşka insanlarla tanışabilirsin 🌍. O bir gün sadece sana ait, kıymetini bil! ✨