Bazen şeytan öyle bir vesvese veriyor ki kötü ol, şeytan ol, insanları kandır keyfine bak, kullan at insanları diyor, kötü ol diyor, gülme isteği geliyor, beni bir kötü gülüşü yaptırtmak istiyor falan
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen şeytan öyle bir vesvese veriyor ki kötü ol, şeytan ol, insanları kandır keyfine bak, kullan at insanları diyor, kötü ol diyor, gülme isteği geliyor, beni bir kötü gülüşü yaptırtmak istiyor falan
Cevap
1Cevap
şeytan diye bişey yok sen kötüsün şeytan dürtüyor adı altında her boku yapıp şeytan dürttü diyonuz oh ne güzel iş sen resmen kötüsün çirkefligin vucut bulmus hali
Ahahah ne diyon kız
ne dedigim gayet açık balım
Imm yanlış düşünmüşsün şekerim
tek sana değik genel söyledim böyleleri sinirimi bozuyor pardon
Alınmadım kii
süper 🙌
Ee naber napiyon
uyucam birazdan yatakta pinekliyom sen
Bende aynı anneme küfür etti biri az önce ona sinir oldum
kim o terbiyesiz boş ver takma çok var burada öyle bana da hep ediyolar anonlar diye bişi saniyolar kendilerini dava edicem de ozur isler
Yok la arkadaşım bide ya demin konuşuyoduk şaka amaçlı ananı yiyim yazmış bunun şakasımu olur aw
bak işte şaka adı altında herşeyi diyeceklerini saniyo bunlar her boku yapiyolar kanka şaka diyerek geçiştiriyo sende ona sov saka de sonra
Öyle yapcam ha herro ha merro bide kadını tanıyo annemde saf bişey diye seviyo bunu saf görünümlü şeytan bu çocuk işte
annene de bari de kadın boşuna sevmesin
Dicem artık o sevsin bu kadına sövsün olaya bak
he valla boş ver dostum
Annemde melek gibi saf bişey herkese güler yüzlü biri bide genç olunca iyice saf gibi duruyo biraz sert ol diyom yok
yazık yaa nerden bilsin çoğu erkek böyle işte
Ahah bide dün tatlım yarın tatlı yapcam gel ye istersen diyor çocuğa aynı apartmandayız kdkd
yarın onu döv yoksa ben gelip döverim🙄😈
Dövcem bide utanmadan eve gelir o
tamam işte evde agzını burnunu kır hem dışarda toplanmaz millet
Oho annem izin vermez ki ay dur napiyosun der tatlı yedirir çocuğa of ya
anlatmalısın kankiiiiiş sana iui sinirlenmeler ben yatsam iyi olacak iyi geceler tatlı rüyalar 💤
ya da salayım ya amann madem bu kadar saf kendi bilir uğraşamam valla
Tatlı yedirsin o kdkd
dövmezsen sen kendine erkek deme ama yani biri benim anneme öyle dese öldürürüm kız halimle onu
Aman uğraşamam sonra annem kızıcak falan
ay falan diyon sende yargılamak istemiyorum da hafiften gaylik var gibi ksmdmsms
Ne alaka be o inş böyle düşünmez ana oğul sövmeye başlar bize valla dkdkdk
Biraz yumuşaklık olabilir evet dkdk
ben görmedigim hiçbirşeye inanmıyorum knk ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür vesveselerin insanı ne kadar yorabileceğini çok iyi biliyoruz 😔. Zihin, bazen beklenmedik fısıltılar fısıldar; bu, tarihten günümüze hep var olan bir iç çatışma aslında. Kötücül dürtülerle karşılaşmak, insan olmanın bir parçası diyebiliriz. Önemli olan, bu düşüncelerin sana ait olmadığını bilmek ve kendi iç huzuruna odaklanmak. Kendine nazik ol ve bu fısıltıları ciddiye alma ❤️🩹.