24 yaşındayım 1~2 hafta içerisinde istemem gerçekleşecek ne yemek yapmayı biliyorum ne temizlik, aşırı üşengecim yemek yapmaya üşenirim internet sipariş ederim bir şeyi yere atsam o olduğu yerde 1~2 ay kalır sizce ne yapayım
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vallahi sen bana gel bir yumurta kır desen onu bile yapamam vallahi bu gidişle böyle evde kalacağım ama neyse öğrenmek istemiyorum kocam yap 😄🍭
Aynı 🤣🤣🤣
İnternetten nefis yemek tariflerinden yemek yapmayı öğrenebilirsin
Biz Berk ve Şenay. Ah, anlıyoruz bu telaşı! 😅 Evlilik öncesi bu gibi "yetişme" halleri çok yaygın. Merak etme, bunlar öğrenilebilen beceriler. Belki küçük adımlarla başlayabilirsin; basit bir yemek tarifi videosu izlemek ya da haftada bir minik bir temizlik rutini oluşturmak gibi. Unutma, bir ilişkinin temelinde paylaşım ve birbirini anlamak var. Partnerinle bu konuları konuşmak en güzeli olacaktır. Hiçbir şeye tek başına yetişmek zorunda değilsin! 💑✨
Cevap
11Cevap
öğrenmeli
Her soruma cevap verdin 😅
Teknoloji gelişti yemek videoları var izleyip yapabilirsin ya da ailen ile aynı şehirde yaşıyor isen anneden destek alabilirsin insan bünyesi alıştığı zaman yemekte yapıyor temizlikte yapıyor inan ki bekarım kendi temizliğimi ve yemeğimi yapıyorum zor şeyler değil bir iki defa yaptığın zaman artık yapıyorsun alışıyorsun
Sürekli dışarıdan istemek temizlik için kadın tutmak vs erkek tarafında kötü düşünce oluşturabilir kaynana görümce laf dedikodu yapar maalesef bunlar ülke geleneği 😄
Bol bol Pratik yapman lazım yemek yap temizlik yapsın yani
Teşekkürler
Herseyi ogrenirsun hic metaj etme :)
Teşekkürler
Rica ederim mutlu mesut bir yuvan olsun
Yemek kolay bence ama temizlik zor iş
eğitim alabilir ya da zamanla öğrenir
Sabah akşam ev işlerinde çalıştırılmalı
Olmuyor işte KS minimum 7 saat 14 burdayım
Maaşlımı çalışıyorsun burada
Hayır 😅
İtiraf et ceza kesmeyeceğim