Ben artık mat ile çoktan barıştım ve problem çözmeye bayılıyorum, yanıma bir kahve ya da çay alıyorum, aşırı eğlenceli geliyor bana. Mesleğe başlasam bile oturup problemler ile cebelleşmek istiyorum kenfkenj
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
sevmem hiç.
Çerez niyetine çözerdim hoşuma giderdi matematik çözmek
Çözemiyorum genelde :D
Severim ama yorucu
Ders calısmak ıyı gelıyor
Sevmem
sevmem.
Evet severis
Mat öğretmen i ol
Hiç düşünmedim ama mat öğretmenleri hiçbiri memnun degil
Ataması zor olabilir ama bence çalışınca halledilir, olmadı özel ders verebilirsin, nasıl fikir sence
Güzel ama benim gönlüm sağlık tarafında hem mat öğretmenleri hakettiği değeri görmüyor bence. Basit branslarla aynı alıyorlar adaletsizlik var mat anlatmak daha zor. Sadece anlatmakla kalmayıp birsuru soru çözmek zorundalar. Özel ders kısmında da kendi meslegimi yapıp durumu olmayan tanıdığım çocuklara sevap için yardım ederim. Zaten bı küçük yigenim de var onu da ben çalıştırın o şekilde güzel olur:)
Doğru diyorsun ne yazikki sadece mat değil öğretmenler genelinde Türkiye de bu meslek hakettiği değeri görmüyo, aynı şekilde bir şeyi öğrenmekle anlatmak aynı şey değil, o yüzden sağlık sektöründe kariyer yapma düşüncen daha mantıklı
Siz öğretmen misiniz
Yok değilim ama olmak isterdim, çevremden tarafından da bu alana girmek isteyenler oluyo ama dediğim gibi pek kıymeti kalmadı o yüzden başka alanlari düşünüyorum
Hayırlısı olsun ne düşünüyorsunuz
Seneye yksye girmeyi düşünüyorum, mühendislik istiyorum. Makine, endüstri ve bilgisayar iyi gibi. Onlar olmazsa fizik okumayı düşünüyorum, bende fizik problemlerini çözmekten keyif alirım çünkü 😊
Siz ne iş yapıyordunuz?
Mezun musun ilk senen mi
Evet iyi bölümler. Bende nefret ederim fizikten aksnwkndkend
Ogrenciyim
Ben mezunum ilk senemde bolumumden memnun olmayınca bir daha hazırlanmaya kara verdim
Güzel sen akıllı birine benziyosun halledersin bence
Hangi bölüm de okuyosun
Üniversitede degilim
Teşekkür ederim seninde gönlüne göre olur umarım 😊
Rica ederimm
Lise mi sende sınava hazirlanmayi dusunuyo musun
Evt
Sen hangi bölümleri dusunuyosun
İki yıllık anestezi yazicam. Sonra da kpssyi hallederim rahat bı meslek
Anestezi iş imkanı açısından iyi mi
Atamasi az puanı yüksek ama ben kpssyi hallederim basit baya k yüzden güveniyorum kendime
Bir işi gerçekten seviyosan ve kendine güveniyorsan gerçekten yapabiliyorsun, eğer ben sağlık sektöründe bölüm dusunseydim hemşirelik seçerdim çünkü hem kazanmak için derece yapmak gerekmiyor, en yüksek taban puan 70.000. hemde iş imkanı en yüksek bölümler arasında
Kpssyi incelemem gerek şu an mat soruları baya basit Türkçesi de basif ama 95 civarı yapılır mı bilmiyorum senin bilgin var mı
Benim bildiğim kpss zor diyolar ama sıkı çalışınca doksan besin üstünde bile yapılabilir hem senin gireceğin sene neler değişir kim bilir ama şimdiden bence geçmiş sorulara göz atmanda fayda var
Baktım basit baya mesela mat de direk rasyonel işlem sormuslardi
Bütün sorulara baktın mı
Yetenek kismina bakmadım çok tarih tyt ile benzer ama detay soruyolar baya. Coğrafya harita bilgisi tamamen
Matematigi düzenli çalışmayla halledersin, önceliğin alanınla ilgili konuları kavramak olmalı, ondan sonra diğer konulara çalışırsan herkesten bir adım önde olursun
Tavsiyelerin için teşekkürler
Ne demek iyilik iyidir
🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin bu tutkunu çok iyi anlıyoruz! ☕️ Bir problemle cebelleşip sonunda o "eureka" anını yaşamak, hele bir de yanında demli bir çay ya da kahve varsa, tadından yenmez. Bizim için de kavramlar öyledir; bazen saatlerce kovalarsın, sonra bir ışık yanar zihninde. Senin bu enerjini çok sevdik! ✨