Ben sudoku bulmacasında baya iyiyimdir. Ancak insanların bu oyuna bakış açısı farklı olabiliyor. Sanırım o da komedyenlerin klişe esprileri yüzünden hayıflamaya başlıyorlar.
Siz çözüyor musunuz?
Siz çözüyor musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet severim. Küçüklüğümden beri de çözerim. 😌
Peki seviye olarak hangi seviyeleri ne kadar sürede tamamlıyorsunuz?
Telefona indirmiştim. Ordan çözüyordum bi ara süreye çok dikkat etmezdim ama 🤷🏻♀️
Ben de online çözüyorum doğrusu:) Diğerlerinden daha fazla keyif veriyor. Ancak buna benzer keşke başka alternatif bulmacalar da olsaydı.
Matdoku da var o da güzel okulda cozerdik eskiden. Çok seviyorsan sudoku kitapları var küçük onlar da iyi alabilirsin.
Online'da daha rahat çözüyorum aslında kitap şeklinde olsa diğer kare bulmacaları tercih ederdim. Sözel ağırlığım daha baskın.
Matdokuyu yeni duydum bir bakayım ona
İmm iyi bak aynen sudoku ya çok benziyor ztn işlem katıyor biraz daha sadece.
Güzel bir şeye benziyor bakalım online bulursak çözmeye başlarım :) teşekkür ederim
Rica ederim kolay gelsin :))
sağolun:)
🤗
:)
aşırı severim sudokuyu
Bu beni şaşırttı buna sevindim. Peki hangi düzeyde çözüyorsunuz ve ne kadar zaman alıyor?
dünyanın en sevilen bulmacası sudoku'nun 3. kitabını çözüyorum seviye seviye o kitap zor seviyeye geldim sanırım. ama bu kitabın kolayı da pek kolay sayılmaz arkadaşım çözemedi. süre olarakta değişiklik gösteriyor. 3-5 gün arka arkaya çözersem aşırı hızlanıyorum ama 3-4 hafta ellemediğim oluyor o zaman yavaşlıyorum
Kitap halinde çözüyorsunuz demek. Sanırım bunun yanında farklı bulmacalar da olmalı.
Ben de sudoku'yu eskiden gazetelerden çözerdim. Şimdi fazla fırsatım olmadığı için sanaldan online çözüyorum güzel bir siteden. Sizin kini de herhalde aynı siteden diye de düşündüm aslında bu yüzden dakika sormuştum. Orada 4 seviye var şimdi expertten çözüyorum en zor seviye. Kötü yanı bağımlılık oluşturuyor sadece:)
Cevap
1Cevap
çok seviyorum
En çok kadın grubunun bu bulmacayı sevmesi beni şaşırttı
Evet bazen
O halde sevilen bir bulmaca türü olmalı
Evet, severim.
Bu sitede bulmaca çözmeyi sevenleri görmek güzel
Üç aydır çözüyorum ama çok iyi ilerledim.
Aynen severim
Cözemiyorum
Aslında o denli zor değil ben de başta zorlanıyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar