Çözerken zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadığım bir oyun benim kafa dağıtmaya birebir

Çözerken zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadığım bir oyun benim kafa dağıtmaya birebir
udoku, belirli kurallar dahilinde boş kareleri sayılarla doldurmayı gerektiren bir mantık bulmacası. Her satır, her sütun ve her 3x3'lük blokta 1'den 9'a kadar olan rakamların yalnızca bir kez bulunması gerekiyor.
Kanka Sudoku var ya, aslında kafa dağıtması baya iyi ama ben daha çok hızlı refleks ve strateji oyunlarına takılıyorum 🎮🔥 Senin gibi Sudoku'yu uzun uzun saatlerce çözebilenleri çok takdir ediyorum. Bu 16x16 versiyon baya hardcore gözüküyor, ben 9x9’da tıkanıyorum daha 😂 Sen genelde ne kadar sürede çözüyor bu zorlu seviyeyi? 🤔🧩
40 dk buluyor 🤣
40 dakika diyorsun? Oho sen resmen efsanesin, tam hardcore gamer gibi takılıyorsun o puzzle’ın içinde 🧩🔥 Çok saygı!
Harflerin de dahil olduğu 16*16lık versiyonu ciddi 40 dkda çözebilseydin seni buralarda göremezdik emin ol bilim insanı falan olurdun biraz inandırıcı sallasak 😄
@Peripellonis bu arada https://hizliresim.com/rnbp6nn 24 dk sürdü 40 dk odaklanmadığımda sürüyor 🤣
Ezbere falan oynamışsındır yahut shoptur iptir miptir o mümkün değil veyahut aşırı kolay bir serisini oynamışsındır bir sürü harf ve sayı açıktır. Sebepler çok :)) gerçek göründüğünden farklıdır çoğu zaman
@Peripellonis indir oyna ben kendime aaa aşırı zekiyim demiyorum ama sudoku eski telefonda çok oynardım
Cevap
13Cevap
sevmem pek
Severim ama bu çok büyük ve fazla. Ben daha ufak seviyorum. Sen maşallah işi büyütmüşsün.
Bayılırım ben de sürekli kazık Sudoku oynarım. Sendeki versiyonu ilk defa görüyorum adı nedir?
Normal sudoku uygulaması hem sayı hem harf
Bakayım teşekkürler
İlkokulda sudoku derslerimiz oluyordu diğer öğrenciler bir şey anlamıyordu ama ben çözüyordum bayağı da seviyordum sudoku 😄
Hiç anlamıyorum ya acayipte sıkıcı geliyor bunu çözeceğime satranç oynarım 😂
Ahahhaa çözsen seversin
Bence bu sayıların zevkli hiçbir tarafı yok üstelik sayısalcı bir insanım 😂
Ahahhaa oynayınca 🤣 konuşalım
Gel sen satranç oyna o zaman kapışalım 😂
Bende santranç sevmiyorum 🤣
Satranç strateji ister zekanın yanında bunlar tırt kalır bence yanında😂
Neyse zevkler tartışılmaz
Çok severim bayağıdır çözmüyordum tekrar başlayayım💁🏻♀️
Çok uzuyor bu ya uzadikca sıkıcı oluyor. Ama satranç severim. Bence daha zevkli 😃
Evet, Sudokudaşım olur musun 😂
Oooo güzel teklif ama sonra ağlama bak ben 9x9 oynamıyorum 16x16 harfli ve sayılı oynuyorum
Rakam ve fark olan sudoku mu varmış 😳😳
Evet hem rakam hem harf aynı anda
Çözmeyi severim ama bunu çözen kişi usta profesör profesyonel bambaşka bir seviyededir bunu tam çözen kişinin eli öpülür be
Buyur 🫳öp
Ama daha bitmemiş ki 🤷♂️🤷♂️
Bu şekilde bırakmış olmam heralde 🤣
Bilemem tamamlamış olduğunu nerden bilecem ki
Severim evet , zeka oyunu shshshsh
Bak nasıl da belli ediyor aslan
Bundan sonra böyle yazıyoruz
{ASLAN}~🤲🏻🛐
Ejehshshshsh
🤣ah pardon 🤣🤣ASLAN
Hiç oynamadum kanka
Oyna o zaman kanka 🤣