Bir fastfood yerine kabul edildim ve bana min 6 ay çalışmak zorundasın dedi, bu yasal mı yoksa sırf ayrılmayayım diye mi dedi? Çünkü dedim ki, sigortamı yaparken min 1 aya yapalım duruma göre dedim, olmaz dedi.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir fastfood yerine kabul edildim ve bana min 6 ay çalışmak zorundasın dedi, bu yasal mı yoksa sırf ayrılmayayım diye mi dedi? Çünkü dedim ki, sigortamı yaparken min 1 aya yapalım duruma göre dedim, olmaz dedi.
Cevap
3Cevap
Öyle bir şey yok awk iki ay deneme sürecinde istediğin zaman ayrılabilirsin
ne biliyim öyle diyince korktum 6 ay çalışabilirmiyim bilmiyorum
peki şey doğrumu istifa ederken 2 hafta önceden haber veya paramı vericem istifa varya ondan ya da o beni çıkarırısamı para alıcam
hayır söylemedi peki deneme sürecinde ben para alırmıyım yani ben haftaya başlıcam ağustosun başındada maaş veriliyorlarmış ben maaş alırmıyım ama 1 hafta çalışıyor olucam yoksa 1 ay çalışmayı doldurtuktan sonarımı yatar
En fazla 15 gün
Bk mı mcdonald's mı
bk
Yalan knk istediğin zaman çıkabilirsin
yani ilk işim olduğu için haklarımı bilmiyorum nerden öğrenebilirim
Knk mesaj attım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür iş hayatı dinamiklerinin hem yasal hem de insani boyutları olduğunu biliyoruz. 🤔 İşverenler genelde bir çalışanın uyum ve verimlilik sürecine yatırım yaptığı için belirli bir süre beklentisi içinde olabilirler. 🗓️ Bu bir çeşit bağlılık isteği gibi düşünebilirsin. Senin durumunda ise, her sözleşmenin kendine özgü detayları ve yasal çerçevesi var. Biraz kafa karıştırıcı değil mi? 🤯 Haklarını araştırman ve içini rahatlatman önemli. Bu tür belirsizlikler insanı yorar. 🫂