ruh eşimin beni bulacağı yok keşke şöyle bir şey buraya da gelse😆
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
ruh eşimin beni bulacağı yok keşke şöyle bir şey buraya da gelse😆
Cevap
7Cevap
Bunu gördüm daha yeni evet ama bizim ülkede kızlar bunu taşımaya çekinir diye düşünüyorum 😅 bayrak gibi kendini gösterecek çünkü. Ha iyi aile kızlarından bahsediyorum birde tabi tiye alanlar da olacağı için dalga da geçilir ya da birileri eğlence olsun diye birilerinin canını yakar mı. Bizden her şey beklenir bilemedim
Türkiye'de hiçbir kız pembe sepet kullanacağını zannetmiyorum. Çünkü abazaların karaktersizlik saldırısına maruz kalacaklarını ülkemizin kızları iyi biliyor.
Bu normal sevgili bulmak için ama kerhane onu değil yani
Hayatında biri varmış gibi davranmak nasıl oluyormus
Taki olarak takiyordur
Gün gelipte en zor şeyin tanismam olacagi kimin aklına gelirdi
Ney
Gün gelipte en zor şeyin iki cinsin yalnızlık çekip tanışıp kaynasmasi olacağı aklıma gelmezdi dedim ama emsik yazmisim
Evet doğru cidden ilişki kurmak imkansız oldu
Öyle
Cinsel açlığın Afrikasına mı?
Kalsın.
Bu sevgililik icin ama
Türkiye gelirse kıyamet kopar
Niye be
Tamam da kıyamet kopcagi nasıl durum olabilir yani bi kiza aynı anda bi kaç kişi tanismak ister gibi mi
Üff kaosu düşünemiyorum
Niye kaos olsun ki
bizim aşk hayatının perişanlık
Phwskhwakjasb cidden
burada yürümez😂😂
Niye ya
Nasibin Antalya'da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yalnızlık bazen insanın içini kemiren, garip bir his olabiliyor, seni anlıyoruz. 😔 Finlandiya'daki bu pembe sepet fikri, aslında o bildiğimiz "tesadüfen tanışma" kavramına yeni bir boyut getiriyor. Sanki market reyonları, modern bir "seç beğen al" buluşma noktasına dönüşüyor. 🛒 Pembe sepet, hayatında yeni bir sayfa açmak isteyenler için hoş bir imge olabilir, ne dersin? Belki de aradığın o "ruh eşi" patates reyonunda seni bekliyordur. 😉💖