9 gü

Bu tesettürlüler hakkında merak ettiğiniz her şeyi söylüyorum sorularınızı alabilirim?

Çarşaflı olarak tesettürlü olanlar hakkında ne merak ediyorsanız sorabilirsiniz, istediğiniz her şeye cevap verebilirim. Birincisi, niye böyle tesettür giyiyorsunuz diye soru istemiyorum, herkesin kendi özgür iradesi ve fikri, kimse bir şey giymemiz için bizi zorlamıyor veya baskı kurmuyor, bu tamamen tercih meselesi. Zorlukları olmuyor mu, tabii ki oluyor, her şeyin bir zorluğu olduğu gibi onun da zorlukları var yok değil ama bu dünya geçici, ahirette zorluk çekeceğimize şimdi bu zorluk hiçbir şey değil ve öyle büyük bir zorluğu da yok, Allah yardım ediyor çünkü. Gerçekten de saygı duyduğunuz için teşekkürler...

Güncellemeler
9 gü
Arkadaşlar amacım akıllarda ki soruları ve ön yargıları gidermek çarşaflı olan kızların diğer kızlardan helala harama dikkat etmek ve daha edepli olmak dışında hiçbir farkı yok sadece dışarıda tesettürlüler onun haricinde evde veya sadece kadınların olduğu ortamlarda giyinişlerine çok dikkat eder ve özen gösterirler bakım konusuna gelirsek çoğu kızdan daha bakımlı olduklarına eminim fiziksel olarak güzel ve iyiler gerçekten de ve evlendiklerinde eşlerine oldukça bağlı ve saygılı ve açık olurlar
Güncellemeler
9 gü
Bu arada çarşafın içine arkadaşlar istediğimizi giyiyoruz crop kapri veya başka şeyler Nasıl rahat edersek fark etmiyor bacaklarimiz görünmediği sürece her şeyi giyiyoruz tabiki giymeyenlerde vardır ama çoğu genç çarşaflı içine kısa ve rahat kıyafetler giyiyor altina uzun siyah çorapla hiç bir şey oluymuyor ve gözükmüyor yani dışımız siyah diye içimizde siyah düşünmeyin yazın üfül üfül geziyoruz gerçekten de
Bu tesettürlüler hakkında merak ettiğiniz her şeyi söylüyorum sorularınızı alabilirim?