Burçlar astroloji ile ilgili sorularınız varsa alabilirim. İlgilendiğim bi alan elimden geldiğince cevaplarım? (Güneş ay venüs mars Jüpiter burçlarınız…)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güneş yengeç
Ay boğa
Venüs ikizler
Mars yengeç
Jüpiter balık
Chiron akrep
Aklıma bunla geldi yorumla bakalım 😄
Jüpiter balık zaten güneşine ayına falan güzel açısı var şanslısın. İlişkilerinde duygusallık romantiklik ilgi ararsın güven istersin. Hassas bir yapın olabilir. Ay boğada iyi bir konum. Keyfine düşkün maddiyat a değer veren güzel kaliteli şeyleri seven biri olabilirsin. Venüs ikizlerde ilişkilerinde ikilemde kalabilirsin kaşındaki ile iyi bir iletişimde olmak istersin beraber eğlenmek arkadaş ta olmak isteyebilirsin. Zeka da önemli olabilir. Chiron akrep hep bir şüphe kuruntulu yapı verebilir borç para bunlarla ilgili bir yaradan bahsedebilir
Doğru gibi gibi evet 😄
Hem yükselen hem de kendi burcu boğa olunca noluyor biliyorsan söyle. Bu yükselen ne işe yarıyor?
Yükselen bir kişinin dışardan bakıldığındaki ilk izlenimidir fiziksel özellikleridir. İlk bakışta dışardan gözlemlediğinde yükselen gibi davranır. Tanıdıkça kendi Burcu da ortaya çıkar. Ki zaten tam bir boğa. Keyfine düşkün yemek yemeyi sever yapmayı da. İnat olurlar ve sinirlenirse tersi pistir. Bakımı modayı kaliteli olan her şeyi sever. Maddiyatı önemser.
Yani doğru evet teşekkürler
oğlak yükselen terazi ay ikizler. lütfen yorumlayın rezzan hanım
Rezzan mı😄 dengesiz bir kişi olabilir flörtözlük olabilir. Çokta oğlak gibi olmaz. Daha sosyal insanlarla arasını iyi tutmaya çalışan sürekli yanında biri olsun isteyen biri olabilir. Bilgili entelektüel Zeki kişilere çekilebilir. Ama tabi soğuk bir duruşu hep vardır oğlağın
sosyal mi? insanlarla arasını iyi tutmaya çalışan mı? sürekli yanında biri olsun isteyen mi? olmadı rezzan kiraz hanfendi. yalnızlık müptelası, kendi halinde bir kişiyim. mecbur kalmadıkça evden bile çıkmam.
Akrep, yükselen akrep, Ay akrep, Venüs basak, Mars oğlak.
Başak erkeği neden dengesizlik yapar durduk yere gidip niye tekrar gelir?
Oğlak erkeği ve koç erkeği nasıldır? Hangisi daha ilgili olur biraz bahsedebilir misin 😊 bende terazi kadınıyım hangi burçla daha iyi anlaşırım?
Koç senin karşıt burcun senin tam zıttındır. Oğlak la kare açı var aranda gerginlikler çıkabilir. Oğlak soğuktur zor sevdiğini belli eder. Ve karşısındaki nasıl gelirse öyle davranır romantiklik pekte yoktur. Koç daha ilgili daha aktif olabilir birbirinizi tamamlayabilirsiniz tabiki sen kimden hoşlandıysan onu seçmelisin
Söylediklerin bağdaşıyor. Peki Koç ve oğlak erkeğinin kıskançlık durumu nasıldır?
Oğlakla ilişkim oldu kıskansa da belli etmez hep bi stratejik ilerlemesi vardı. Koç daha kıskanç olabilir belki daha çok belli eder
Oğlak erkeği için uçan kuştan kıskanır haberleri okumuştum ne denli doğru bilemem tabi. Çok teşekkürlerrr
Aslan hakkında ne söyleyebilirsiniz
Kendini beğenen kendi söylediklerini hep önemseyen eleştiri kabul etmeyen ilgi bende olsun diyen kişiler genelde Aslan kişilerinde var. Sahne benim der özgüvenlidir bakımlı özgüvenli akıllı kadınları beğenir gösterişli şeylerden hoşlanabilirsin. Ama doğum haritasında farklı burçlar yoğunsa durum farklı olabilir tabiki
Teşekkür ederim, pek beni anlatmadı ama dediğiniz gibi doğum haritasından kaynaklı farklılık olabilir
Yükselen ay burcu venüs mars bunlar da önemli farklı burçlarda ya da açılarının anlamları farklı olur tabiki
Dogruuu
Yengeç yükselen başak ay burcum kova
Yengeç duygusal hassas derler ama bence sen öyle değilsin büyük ihtimalle daha mantıkla hareket eden birisin. Dışardan da Başak özellikleri gösterebilirsin daha soğuk bir görüntün olabilir her şeye mantığınla yaklaşıyorsundur duygularını pek belli etmezsin bence. İdeaallerin hedeflerin daha önemli olabilir
😂aslında tam yengecimdir
Başak ama merak etmiyorum inanmıyorum ki
Başaktan da bu beklenir asdfgssd
Aman 10 sene önce burçlar mı vardı
Boğa erkeklerine sapık deniyor gerçekten sapık mı
Yok da dokunma hisleri gelişmiş diyelim😅 illaki dokunurlar mesela benim yükselen boğa yolda yürürken bile bi el teması olacak o omuza vuruyorum 😅 şöyle ki akrebin karşıt Burcu ve cinselliği sever
Bende de var o temas bağımlılığı ve cinsel istek kendimden biliyorum fagslhsşh ama bir kaç defa boğayım diye sapık dendi
Akrep de cinselliği seviyor değil mi
Evet
Anladım teşekkürler
Yengeç burcuyum yükselenim akrep ay burcum terazi
Bende yengeç yengeçler kaşısındaki kişinin güçlü güvenilir yalan söylemeyen ilgili romantik olmasını bekler. Sorumluluk sahibi birine ihtiyacı vardır. Yükselen akrep dışardan ketum ser verip sır vermeyen soğuk şüpheci kuruntulu bir imaj verebilir. Ay terazi de uyum eşitlik güzellik arar. Birçok konuda. Biraz dengesizlik verebilir romantik olabilirsin yine. Ve flört etmeyi seversin bence
boğanın nefreti nasıl geçer?
Zor geçer bende yükselen boğayım. İnat var fazlasıyla. Onunla ilgili olduğunu göster güvenini kazan
Yengeç erkeği tavlama tüyosu (beyimiz çapkın)
Bu arada benim burcum aslan
Yengeç mi çapkın bende yengecim😄 sevmişse çok gözü dışarda olmuyor ya. Tabiki ay venüs mars burçları da önemli burda. Ve nedense çok yengeç aslan çifti var. Yengeç için ilk olarak ilgili olacaksın romantik ama ayakları üzerinde duran özgüvenli bir kişilik de çizmelisin. Çevren olsun güvenilir imaj çiz. Sonra yavaş yavaş ilgiyi azalt dengesiz davran seni çözmeye çalıştıkça bağlanır
Oo güzel tüyolar teşekkür ederim💕💕
Rica ederim
Başak burcu kadının prensi hangi burçtur?
Oğlak boğa Başak daha sonra yengeç akrep balık
Anüsüme oğlak kacti