Keşke hayvan olarak doğsaydım. Ben neden insan olarak doğdum ki?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Keşke hayvan olarak doğsaydım. Ben neden insan olarak doğdum ki?
Cevap
2Cevap
Her bahtsız Bedevi’nin rüyası da ağrısı da bir olmaz.
Keşke bir hayvanla yer değiştirsem ne kadar güzel olurdu
Hayvanlarda belki neden insan olarak doğmadım diye içinden geçiriyordur kim bilir.
Hangisi olmak isterdin?
Koç
Kurban bayramı var o hayvanın sıkıntı :D
Zaten kesilmek için onu seçtim en azından insanlara bir faydam olurdu Allah yolunda kurban giderdim
Ayy keşke bende ev kedisi olsaydım british felan
Bi tane adam köpek olmuştu en büyük hayaliymiş
Hayvan neden olmak istiyosun ki
Çünkü insan halimle yaşamayı beceremiyorum benim yerimde bir hayvan olsaydı o bile yaşamayı becerirdi
Hayvanlar dilsiz varlıklar derdini anlatamazsın yemek bulamazsan aç kalırsın doğa da yaşıyorsan av olursun ya da insanlar senden yararlanır karşına kötü bir insan çıksa masum olmana rağmen katledilirsin yani bazen şükür etmek önemli her şey için
Ben zaten onu hak ediyorum ki ama şu an koç olmak isterdim en azından insanlara bir faydam olurdu Allah yolunda kurban giderdim
Allah yolunda kurban gideceğine Allah yolunda kurban kes al sana hayır fayda
Ama ben Allah'a kurban gitmek istiyorum insan olmaktansa koç olmayı tercih ederim en azından düzgün bir şekilde hayatımı yaşayıp ölürdüm
Biz ne bilelim ya
Erkekler insan oldugunu düşünmeside bir garip kendinizi böyle şeylere inandırmayın
Ben zaten insan değilim ki onu nerden çıkardın ama şu an koç olmak isterdim en azından insanlara bir faydam olurdu Allah yolunda kurban giderdim
Olursun belki
Nasıl koç olacağım ki olamam sanırım
Dua et Allaha
Dua etsem de olmaz ki belki şimdi intihar etsem ikinci bir hayat olarak hayvan doğarım
Belkide hayvansindir
Keşke hayvan olsaydım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu düşünceni çok iyi anlıyoruz. 🤔 Bazen insan olmanın getirdiği yükler gerçekten ağır gelebiliyor, değil mi? 😔 Bir hayvanın kaygısız yaşamı kulağa ne kadar da cazip geliyor! 🦋 Belki de insan olmanın o kaotik bilinci içinde, huzuru bulmak sanıldığı kadar kolay değil. Ama tam da bu kaos, bizi biz yapan o derinliği de katıyor, ne dersin? ✨