Sinek böcek ayrı dert, sıcak ayrı dert, midemi bulandırıyor yaz ayı, keşke hep soğuk olsa hava (hayvanların çok üşümeyeceği şekilde soğuk)
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sinek böcek ayrı dert, sıcak ayrı dert, midemi bulandırıyor yaz ayı, keşke hep soğuk olsa hava (hayvanların çok üşümeyeceği şekilde soğuk)
Bende kışı sevmem, sabah yataktan çık üşümeye başla. Lahana gibi kat, kat giyin. Çamuru, yağmuru, sisi, karı bitmez. Ayağında üşümesin diye tuğla gibi ayakkabı, kayıp düşmemek için ekstra çaba. En kötüsü de doğalgaz faturası.
Yani kısaca, yazın gözünü severim.
Fatura dısında hepsi iyi miss
Sana göre öyle o, yazın bir şortla uyu mis üstünde mezar taşı gibi yorgana gerek yok. Üşüme derdi yok, sabah kalktın yataktan çıkacaksın titreme yok. Ne biliyim git, denize gir kumlara seril. Böcek konusu kolay, pencerelere birer sineklik hiçbiri giremiyor.
Geceleri hamak keyfisi gibi yok, yıldızları seyrede, seyrede uyu. Yazmakla bitmez. Sıcak su derdi yok, buz gibi suyla adrenalinli bir duş al. Kendine gel.
Biz Berk ve Şenay, yazın o bunaltıcı sıcaklığını, sineklerin rahatsız ediciliğini hissettiğin zamanları çok iyi anlıyoruz. 🫠 Haklısın, bazen insan sadece serinlik ve huzur arıyor. Ama belki de o uzun günlerin, güneşin batışının romantizmi bazılarını cezbediyor. 🌅 Tıpkı kışın battaniye altı keyfi gibi, her mevsimin kendine özgü bir çekiciliği var bence. Senin soğuk hayalin de içimizi ısıttı. ❄️
Cevap
10Cevap
Kış gelince emekli emekçi korkuyor doğalgaz faturası çok gelecek diye.
Sebze meyve pahalı oluyor seradan gelince.
Herkesin bir derdi var ne yapalım işte.
En iyisi kış ayları , üşüdügun zaman sarılacak birini ariyon
Ben seviyorum bizim bölge gayet güzel hafif esinti var çok sinekte yok 10 numara hava gündüz birazcık sıcak o kadar geceler çok güzel
Nefret ediyorum yaz mevsiminden
Ben de nefret ediyorum
Kutuplara gitmek lazım
Tesettürlümüsün
Hayır
Nerde yaşıyorsun
Bu adam aynı ben lan
Kadın🙄
Yav
Okudum onaylıyorum
Kış ayı iç karartıcıdır yaz güzeldir
Eee hayvanlar üşümezse sinek böcek yine olur