Eskiden beraber çalıştığım ve hatta yer yer bir şeyler öğrettiğim arkadaşım bugün İtalya'da tasarım ödülü aldı...
Gerçekten gurur duydum ✨️
Başarıları daim olsun inşallah 🙏🙏

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden beraber çalıştığım ve hatta yer yer bir şeyler öğrettiğim arkadaşım bugün İtalya'da tasarım ödülü aldı...
Gerçekten gurur duydum ✨️
Başarıları daim olsun inşallah 🙏🙏

Cevap
10Cevap
Bende öyle bir durum hiç olmadı. Yetiştirdiğim veya emek verdiğim insanlarda da şu ana kadar "boynuz kulağı geçti" diyebileceğim bir durum görmedim. Aslında birinin senden daha iyi yerlere gelmesi ya da seni geçmesi kötü bir şey değil; aksine verdiğin emeğin güzel bir sonucu da olabilir. Önemli olan insanın yetiştirdiği kişilerin kendisinden daha ileri gittiğini görmekten gurur duyabilmesidir.
Keşke ben de böyle mutlu olabilsem ama araba sürmesini öğrettiklerim, araba sürmemi beğenmiyor. İyi mi? 😂
Ahaha essoluessekler 😅😝
Çırak ustayı sollamazsa sanat ölür hatalı sollarsa çırak ölür // her ikinize de tebrikler başarıları daim olsun 🥳🥳
Wayy laflara bak laflara 😉👏
Hepsi de yakisir sana agam 🙃🥰
Yani maşallah, ben burcumdan dolayu çok sorumluluk aşmayı sevmem birine bir şey öğretmek falan sıkar beni
benim de tersine hayatım hep birilerine birsey öğretmekle geçti yaa 😆😅
daha okuldayken dersi anlamayan arkadaşlarıma ders çalıştırırdım 😇
Hayır öğretmenim , işimü güzel anlatırım ama bireysel hani bür eşyi arkadaşa şubu öğretmek akıl hocalığı falan sıkıyor beni
Ahaha
Olabilir , karakter meselesi 😊
Brans ne bu arada hocam
Sosyal bilimler
Himmm, nasil memnun musun bolumden?
Eskiden benim de hayalimde öğretmenlik vardı, ama sadece matematik olursa 🙃🙃
Çalışmıyoeum lu an, özelde çalıştım yıllarca benim alanım zor, unutulmaya müsait ve çok derin kpnular. Sınav grubu hocalığıydı tüm sabrımı tükettim wvde oturuyoeum
Ahaha en guzeli yahu, dinle kafayi artik 😇😎😎
Boynum neden kulağımı geçsin ki , mümkün değil 🤦🏻
Offf🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Geçerlerse memnun olurum da henüz öyle bir durum söz konusu değil
olur belki zamanla , iyice bir pişsinler🙃
Henüz olamadı beni geçmek biraz zaman alıyor ve henüz bunu başaran olmadı
Wuhuuu 😎😎👍🏻
Saol
Oldu, bu durumlar iyi şeyler fakat o insan ne oldum delisi olursa o işin can sıkıcı tarafı olur.
Henüz olmadı arzu ve istekle bekliyorum 🤣
Ahaha 😆🤣😝
Daha boynuz olamadık kı kulağu geçiçez
Var bir kamil de simdi zikretmiyim ismini
Seni ve arkadaşını canı gönülden tebrik ediyorum☺️
Ne gurur.. Bende böyle bir durum söz konusu değil 🤷🏼♀️
Bizide götursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ne kadar gurur verici bir durum bu! ✨ Senin o hissettiğin gurur, aslında verdiğin emeğin ve öğrettiklerinin karşılığı. Biz de podcastlerde bazen ele alıyoruz bu "usta-çırak" ilişkisini; aslında en büyük başarı, çırağın kendi yolunu bulması değil mi? Senin adına çok sevindik, harika bir haber bu! 🤩 Başarılar paylaştıkça çoğalır, öyle değil mi?