Selam ✨ İç sesinizle küstüğünüz oldu mu hiç. Size her zaman tavsiyeler veren kimse olmadığında konuştuğunuz düşündüğünüz o iç sesinizle aranız iyi midir

Selam ✨ İç sesinizle küstüğünüz oldu mu hiç. Size her zaman tavsiyeler veren kimse olmadığında konuştuğunuz düşündüğünüz o iç sesinizle aranız iyi midir

İç sesime küfür ediyorum hay ben böyle şeyin akdgekshsi of ya kücikken iç sesim yüzünden çok ağladığım oldu istemsizce içimde tanrıya sovuuordum sonra ağlıyorudm 😱🤣😢😁
İç ses olunca iki kişi olmak mı anlamına mı geliyor?
Hayır insanın iç sesi yani hisleri duyguları
Küsmedim, dünya sanatçı bestekarları gibi her kafadan farklı bir melodi çıkıyor sanki. Hans Zimmer, Beethoven, Mozart, ve okeye dördüncü ben 😂
Cevap
9Cevap
Yok iç sesimle hiç küsmedim. Arada anlaşamadığımız oluyor ama bir şekilde hallediyoruz 😬
Allah iç sesime bir çene vermiş 🤦♀️ benden beter bi sus be 🙄 küssem nolcak ben küserim o küsmez 😅
😅 bende de aynı abla
Uzun süredir muhabbetimiz yok kendisiyle, hiç iyi bir iç ses değil çünkü hep en kötü ihtimalleri söyler
Yıllardır iyi ya da kötü duyguyu içimde yasarım o kadar çok yalnızımki hayatta iç sesimi bile susturdular
Yok hayır. İç sesim çenesi hiç kapatmıyor ki :D
Aynı :D
Yok be, bir tek o beni dinliyor ona da küsersem kiminle dertleşeceğim?
Ben defterler düzen bir insandım Ama şu an aklımda fikrim yok Küstüm
Yoook hatta kendisine nikah kıymayı düşünüyorum bi o yarı yolda bırakmıyor 😂
Her gün düzenli olarak kavga ediyoruz ben farklı söylüyorum o farklı..💁♀️
İç sesimi seviyorum, bazen tartışıyoruz ama hiç küstüğümüz olmadı 😄 aramız iyi şimdilik.
Hayır olmadı, bık bık hic susmaz. 🤭
Maşallah beni hiç yalnız bırakmaz.
İç sesime hiç kızmadım
Baris kardesim herdaim iyidir ic sesim.
oldu tabiii... :/
Yok canım o kadar da değil
İçim öldü ses vermiyor artık
Cok oldu
Olmuştur.
Hayır olmadı
Küstüğüm zamanlar oldu
Şu sıralar kötü