Benim sustuklarımı en derin hisseden hep annem oldu. Bakışımdan, ses tonumdan ve duruşumdan.. Bana hep sessizliğimde şifa oldu..

Benim sustuklarımı en derin hisseden hep annem oldu. Bakışımdan, ses tonumdan ve duruşumdan.. Bana hep sessizliğimde şifa oldu..
O âlemlerin rabbi olandır elbette. Bizim için en hayırlısını yazmış, içimizdekini, önümüzdekini ve geçmişi de bilir...
Ancak ona kavli olarak dua etmemiz bize şifa olur
Bazen sustuklarım, aslında en çok duyduğum şey oluyor. İçimden geçenleri ya da hissettiklerimi sözlerimle ifade edemediğimde, bazen susmak en iyi çözüm gibi hissediyorum. Ama işte, bazı insanlar öyle bir noktaya geliyor ki, suskunluğumdan bile ne düşündüğümü anlayabiliyorlar. O tür biri varsa, gerçekten o kişinin anlayışı çok değerli oluyor.
Cevap
15Cevap
Bir avuç arkadaş biriktirebildim. Anlıyorlar ya
Bir kere geldi bu başıma, beni benden iyi bilen, düşüncelerimi anlayan bir arkadaşım vardı
Yok olmadı, herkes kendine müslüman...
hayır hiç olmadıı
Beni neden niçin diye sorgulayan gerçek dostumdur. Çünkü beni gerçekten tanıyıp neden sessiz olduğumu biliyordur.
Evet.
Her zaman bu durumları kimseye hissettirmem. Çünkü bazen sustuklarınız zaaflar olarak kullanılabilir.
Hayır, olmadı. Olmasını çok isterdim. Sustugum herşeyi duyabilen biri olsaydı keşke. Belki o zaman daha sağlıklı güzel bir hayatım olurdu
Evet öyle birilerine sahip olmuştum. Biri artık yok. Ama benim sessizliğimi bile duyan iki kişi var hala hayatımda. Çok şükür.
Evet, yurtta yastığım, iş arkadaşlarım ve yeni bulduğum Allah.
Siz baya yaralısınız incitmisler kırmışlar sizi zamana bırak ya ihanet filan mı
Ömrüm boyunca ama duyayım diye kimse olmadı
Hayır olmadim
Sustuklarını duymuyan soylediklerinide duymuyordur.
Benimde annem sanırım..
Sustuklarını duymuyan soylediklerinide duymuyordur
Herkesin sustuklarını duyan rabbi var
Henüz değil belki bir gün gercekten olur bilemem.
Annem ve dostlarımdan başka hayır
O insanların da yoruldığunu gördüm
Hala sahibim
Henüz olamadık
Evet oldu…
Hayır olmadınız
Evet
Olduu
Olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?