Karabasan mı size hiç oldu mu?

Merhabalar malum ramazan sürekli uykuda uyanıyoruz. Sabah sahur için kalktıktan sonra biraz işlere bakıp 7.30 gibi yattım yattıktan sonra normalden farklı bir uyku hali vardı karabasan nedir biliyorum * yine de sorup içimi rahatlatmak istedim. Uykuya daldığımda yorganın üstünde bir yük hissettim bu arada yorgana gömülüp uyuyorum genelde ve böyle hafif bir basınç uykuladı ama o kadar çok uykum vardı ki kalkıp ne oluyor diye bakamadım. Sonrasında sanki vücudumu kontrol edemez ve ruhum bedenimden ayrılıyormuş gibi hissedip muhtemelen içimden çığlık attım ama sonrasında düzeldi ve bu süreçte hiç uyanmadım. Ama alarm çaldığında ve kalktığımda hatırlıyordum. Daha öncesinde de yine sabah erken kalkıp 8 gibi tekrar yattığımda rüyamda geceydi ve yatarken gündüz olduğunu hatırladığım için rüyamda öldüğümü düşünüp çığlık attığım olmuştu, böyle şeyler neden olur? Metafizik konularda bilgisi olan ya da beynin uykuda çalışma mantığını bilen veyahut bir fikri olan var ve yanıtlarsa çok sevinirim bu tarz şeyler çok başıma geliyor ve uykumu almış olarak uyanmıyorum çok rahatsız edici.

Karabasan mı size hiç oldu mu?