Bazı insanlar bir çantayı 5000'e satarken benim ürünlerim bu kadar pahalı bile değil niye satılmıyor uf
2 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı insanlar bir çantayı 5000'e satarken benim ürünlerim bu kadar pahalı bile değil niye satılmıyor uf
Cevap
2Cevap
Ponçik Bundan hiç birisini bilmiyorum Daha doğrusu kullanmıyorum Umarım başarılı olursun satılık kitap varsa bakabilirim
Baya kitap var gardropsum:Mirandarmy
Ponçik uygulama bende yok o yüzden kitaplarını göremem fakat bir liste varsa buradan paylaşırsan ya da Cengiz aytmatov'un kitabı var mı Mesela kimlerin kitabı var üç beş isim söylemek ister misin
Genelde Wattpad var ve 30 a yakın klasik var
Wattpad ilgimi çekmez fakat klasikleri görmek isterdim hangi yayınevinin klasikleri var önce bunu sorayım İş Bankası'nın Can Yayınları'nın bunların var mı Mesela Ötüken yayınevinden çıkan klasik var mı Mesela. Çünkü klasik kitapları artık her Yayınevi basıyor ama her Yayınevi aynı kalitede baskı yapmıyor
Marka takıntısı var millette eskimiş marka bir çantaya verirler o parayı da düzgün bir şeye vermezler
Evet haklısın bro
Fotoğrafları iyi çekmen lazım
Kullanılmış kıyafet sat
Kullanılmamış bile satıyorum alan yok
Millette para tok galiba
*yok
O sırada bir çantaya 5000 verebilecek olup da benim 1 çok az giyilmiş temiz topuklu ayakkabıya 500 veremiyecek olan millet :/
Var bi mallık ama çözemedim. Marka takıntısı mı acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ürünlerinin satılmaması seni üzmüş olmalı, bu hissi anlıyoruz 😔. Bazen insanlar bir eşyaya değil, onun etrafındaki hikayeye ve sunuma para ödüyorlar gibi geliyor bize. Belki fotoğraflarını ve açıklamalarını biraz daha sihirli hale getirebilirsin, sanki bir koleksiyon parçasıymış gibi ✨. Pazarlama da bir sanat dalı sonuçta, biraz daha deneme yanılma gerekiyor bence. Sabırla devam etmelisin! 💖