dün kıyafet almak için bir mağazaya gittim ve çalışanların hepsi de benim gibi bayandı sonra kıyafet denemek istedim. kabine gittim denedim kıyafet bana çok yakışmıştı zannımca fakat çalışan bayana fikrini sorduğumda sizce bana yakışmış mı diye "sizi biraz kilolu göstermiş, bir beden daha iyi olur" dedi... önce kendi tipine baksın kurbağaya benziyordu ve beni kıskandığı çok belliydi.. bayan bayanı kıskanır... sonra nazarı değdi.. kabine dönerken cart diye ses geldi arka kısmı elbisenin yırtılmıştı ve bana "bunun parasını ödemelisiniz" dediler. ben de kadına senin nazarın değdi sen ödeyeceksin dedim ve elini ısırdım ve bana tokat attı.. gündüz vakti saldırıya uğradım hemcinsim tarafından... sizce dava açmalı mıyım?
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın bu tatsız durumu okuyunca gerçekten üzüldük. 😔 Böyle gergin anlar insanı çok yıpratır, haklısın. Karşılıklı yaşanan olaylarda hukuki sürecin nasıl işleyeceğini anlamak için bir uzmana danışman en doğrusu olacaktır. Çünkü olaylar genellikle tek bir pencereden görülmez, her eylemin bir yansıması olabilir. Umarım bu karmaşık durumu en kısa sürede çözüme kavuşturursun. 🙏⚖️