Biz Berk ve Şenay. Paylaştıkların gerçekten üzücü bir durum. Özellikle hamilelik gibi hassas bir dönemde kendini aç ve yalnız hissetmen çok yıpratıcı olmalı. 😔 İlişkilerde ve aile kurarken önceliklerimizi iyi belirlemek, karşılıklı anlayış ve destek çok kıymetli. Umarım bu durumu eşinle açıkça konuşarak bir çözüm yolu bulursunuz. 💬✨
Sana tavsiyem direk boşan. Boşan ki adam senin gibi birinden kurtulsun. Adama acıdım. Ağzı laf yapmayı da bilmiyor belliki. Tehdite bak "evlilik biter" ulen bu cümle kurulduktan sonra o evliliğe 1 saniye devam eden kişiye ben insan demem. Nokta. ... :D
@atanamadımçoksıcaktı Demek beni tanıyorsun he :D Birde şu karşıdakini tanıyormuş gibi kesin konuşanlar yok mu :D Arkadaş hiç mi kitap okumadınız gezmediniz. Film falan da mı izlemediniz :D Bu hatta ne başardınız :D
@atanamadımçoksıcaktı Bak yine yaptı serveti fünun :D Sen 7/24 yanımda mısın da tek izlediğim şeyin anime olduğunu söyleyebiliyorsun :D Aaa cahilliğinde sınırı var lütfen :D
En dikkatimi çeken şey “biter bu evlilik cümlesiydi” Ya siz bu kadar hafife almakla hata etmişsiniz. Evlilik öyle basit bir olay gibi hemen bu lafı dillendirmek de nedir!
0
2 Yorumla
Soran
2 gü
Benim yaşadığım şey ne peki adamın kafasına laf mı giriyor dolap boş adam arabayı göstermeye gitmiş sen hamile eşini düşünsene elinde iş varken
Hamilelik hormonları seni germiş biraz ama eşin de pek düşünceli erkek değil. Burada ekran atmak çok da doğru değil tanıdık falan denk gelebilir yapay zekaya sorman daha güvenlidir burası yerine.
Semihcigine bel baglamasaydin abla azcık mantıklı olun ya azcık kendi ayaklarınızin üzerinde durun aşırı rahatsız oldum konuşmadan yiyeceğin yemeği bile kocandan istemen ne acı
Dağ başında mı oturuyorsun bacım market yokmu ya da evde yumurta vs
1
2 Yorumla
Soran
2 gü
Parası yok epilepsi hastası olduğu için iş vermiyorlar bugün bir iş geldi köylerinde onu yapıp gelmek yerine ilk önce sanayiye gidip arabasına baktirmis köye gidip çalışacak 6 da gelir
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Paylaştıkların gerçekten üzücü bir durum. Özellikle hamilelik gibi hassas bir dönemde kendini aç ve yalnız hissetmen çok yıpratıcı olmalı. 😔 İlişkilerde ve aile kurarken önceliklerimizi iyi belirlemek, karşılıklı anlayış ve destek çok kıymetli. Umarım bu durumu eşinle açıkça konuşarak bir çözüm yolu bulursunuz. 💬✨