Esim isi yuzunden bir zaman ayiramiyor ayirmiyor hep is is artik biktim. Yalvararak zaman ayir diyorum evet yarin evdeyim diyerek yine ise gitti soz vermisti cocugu parka goturecektik ama gitti. Aradim ben goturcem dedim gotur para var cebinde dedi. ben napicam ya boyle kocami olur? umrunda degil cocugada ben babalik yapacaksam napcam bu adami ben. bir kiskanmaz parkda erkekler var umrunda degil yalniz gitmem. Cok kirildim hem soz verip tutmadi yine hemde bir qram kiskanmiyor. Boyle kocami olur? keske cildirtacak derecede bir kiskaclik yarata bilsem o zaman anlar iste😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsana ilgisi alakası kesilmiş demek. sende seninle ilgilenmesi için bir şey yapmıyorsun veya onun artık dikkatini çekmiyorsun. eksik yaptığın bazı şeyler olsa gerek.
39 Yorumla
Soran+1 yılBem fazla yapiyorum eksik yapmiyorum
- +1 yıl
vardır bir yerde bir kusur, onun olduğu gibi senin de. eminim kendini kusursuz görüyorsundur.
Soran+1 yılHayir kusursuz degilim oyle bir insan degilim kusurum var ama sirf bu mevzuda kusurum yok
- +1 yıl
haklısındır bir şey diyemem kendinizi siz daha iyi bilirsiniz. Seni biraz tanımak istiyorum şu an neden bilmiyorum ama içimden geliyor.
Soran+1 yılYillardir esim beni iyi taniyamiyor burda taniyamassin
- +1 yıl
Bir şana versen 🙏
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
o zaman mesajını bekliyorum.
- +1 yıl
burada değil misin?
En İyi Cevaplar
+1 yılPeki siz esinizle evlenmeden önce isinin bu derece yogun oldugunu ve size zaman ayiramayacak oldugunun farkinda degilmiydiniz yani evlendiktwn sonra mi farkina vardiniz
Netice de esiniz sizin ve cocugunuzun nafakasini cıkarmak için çalışmıyor mu?01 Yorumla
Soran+1 yılEsimin o zamanlar ne calistigini bilmiyordum maalesef nasil kor olarak gittiysem artik
Peki neden işe gitmek zorunda? Mesela borçlarınız var tek çalılıyor geçim sıkıntısından filan mı? Durumunuz nasıl?
Geçim derdine düşen insanlar eve ister istemez zaman ayıramıyor, öyle olabilşr mi?014 Yorumla
Soran+1 yılYa aslinda annemde kaliyoruz kiraya cikacaz evet cok olmasada borc var. tamam anliyorum ama bir gun neki bir gunle nolcak
Soran+1 yılUsta calisiyor evlerde
- +1 yıl
Bak şimdi usta adam ise bu ekonukrizde iş alması kokay değil, hani fabrika filan olsa mesaiye gitmez dersin ama usta adam iş alır almazsa kazanamaz, haliyle adam iş almışsa gidebilir, sonuçta ekonomik olarak sokıntılarınız var, öyleki annemlerde kalıyorsunuz.
Biraz bu açıdan bak, her erkek kıskanır, ama sana güveniyorki aşırı kıskançlık yapmıyor, bence bu iyi birşey,
Daha detaylı konuş kendisiyle, çocukla ilgilen bs demek yerne seninle ben vakit geçirmek istiyorum de, işini sor mesela elindeki iş ne zaman bitecek, kendine zaman ayır de, çocukla ilgilen evde dur dersen farklı algılayabilir, dediğim gibi kadınlığını kullanarak yaklaşır ve onunla zaman geçirmek istediğini söylersen biraz daha ikna edici olur 💎
Soran+1 yılKendisi neden dusunmuyor hep benmi soyliycem? mesela dusunsun ailemle cocugumla zaman gecirmeye caba gostereyim
- +1 yıl
Ama o da ailesi için çalışıyor! Eminim sorsanız diyecekki ben sizin için çalışıyorum💎
Ya kolay değşl, haklısın sizlerle tabiki ilgilenmeli, ama dönem öyle boktanki para kazanma fırsatı varsa kazanmak zorunda her geçen gün ekonomik olarak zayıflıyoruz, o da kısıtlı iş alanları varken değerlendiriyor yani..
Kendisi bunları, borçları, ayrı eve geçmeyi düşünüyordur
Sen de birlikte vakit geçirmeninn yolarını onun zaman ayırmasını sağlamak için neler yapılmalı onu düşün🤗 sen değerli bir eşsin, tebrik ediyorum seni, bu şekilde düşünmen çok güzel, konuşarak çözebilirsin💎
Soran+1 yılTesekkur ederim evet hep onu soyluyor sizin icin calisiyorum diyor ama bende zaman istiyorum cok kirildim bugun soz verip tutmamasi yuz uste birakmasi bide naptigim umrunda olmamasi
Soran+1 yılBenim yasim 25 onda 27 umrunda olsaydi biraz sahiplenirdi
Soran+1 yılSabah gider aksam gelir pek bisey goremiyorum ki suphem de olsun
Soran+1 yılYazdim zaten dilekcesini versin diye ben artik dayanamiyorum adam yalan makinesi ya hep yalan yeter
+1 yılSaçmalama adam işine gücüne bakıyor ne bar bunda bu kadar nankör olmayın cidden.
Adam kıskançlık yüzünden seni eve kapatsa bir yere çıkarmasa daha mı iyi olacak?01 Yorumla
Soran+1 yılBenmiyim nankor onun icin yaptiklarima ragmen uzerimde hic bir hakkin yok diyen o nankor sayilmazmi? neyin nankoruyum neyin? sevgi ilgi manevi seyleri bile yalvararak istiyorum. maddi neyin nankoruyum altin pirlanta ne aliyor ne talep ediyorum nankorde olayim arkadasim. hep yalan bu adam ya o kadar yalan konustu artik guvenim sifirin altinda
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
48Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sonra karim trip atıyor, dırdır ediyor diye agliyorlar. Önce koca olmasını öğrenin.
16 Yorumla- +1 yıl
Kaç kere evlendin?
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yıl@_SON_OYUN_ bir kere
- +1 yıl
Evlenmeden bunu bilemezsin
Soran+1 yıl@_SON_OYUN_ bende bana sordu sandim
+1 yılErkeģi savunmuyorum ama sende pek yapıcı gelmiyorsun en azından görüşünden ve yorumlarından bu anlaşılıyor. Belki bir monotonluģa girdiniz bu durumu aşmanız gerek. Biraz daha yapıcı ol o sana sert ve ters davranıyor diye sende öyle davranma o laf atıyorsa sen gül at o uzak duruyorsa sen yaklaş. Bir evi çekip çeviren her zamazaman kadındır biz erkekler kadınlara nazaran daha geç olgunlaşırız. Biraz sevgini biraz kadınlığını kullan pozitif ol. Boşanmak kolay önemli olan birliktelikdir ailedir. Bak ben bekar halimle sana bu cevabı veriyorum eşin haklı demiyorum tekrardan.
14 Yorumla
Soran+1 yılTamamda kadinda insandir kirginim haliyle zaten bu dediginizi hep ben yapiyorum artik alisti sanirim
- +1 yıl
Kırgınlığınızı anlayamam haklısınızdır hep iş olamaz olmamalıdır aile her şeyden öte gelir bunda haklısınız ama şuda bir gerçek ki erkeğin üzerine binen yük evi geçindirme yükü bazen aşırıya kaćabiliyor size bir tavsiyem ılıman yaklaşın durumu düzeltmeye çalışın son bir tavsiye biraz kadınlığınızı kullanın nitro gold max bunu alın içirin şahlanacaktır. Size yaklaşırsa biraz naz biraz cilve biraz öfke ićinizdekileri eşinize kusun.
Soran+1 yılBilmiyorum bisey degisirmi
- +1 yıl
Dene ne kaybedersin sonuçta
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatında başka biride olabilir seni çekici bulmamaya başlamış olabilir biraz daha kendine bak suslen güzel görün anlamaya çalış yinede olmuyorsa başka biri vardır hayatinda
07 Yorumla
Soran+1 yılBen kapali bayanim yani bunun icinmu rahat zaten kapali diye
- +1 yıl
Kapalilikla alakası yok olayın seni çekici bulmuyor tamam zamaninda seni istemiş olabilir ama o aranizdaki bağ kopmuş bence onun için cunku bir erkek ne olursa olsun eşinin yanına gelmek ister vakit geçirmek ister böyle aksatmaz dedimya kendine vakit ayır soğuk davranman ise yaramaz syleyeyim
Soran+1 yılEee napim peki pesindenmi kosayim? cekici bulmamak ne ya esya filanmi esler bir sure sonra biksin. yalvarcammi beni sev diye cirkin degilim sukur terbiyesiz degilim car cur eden de degilim napim
- +1 yıl
Öyle olmuyor işte ilişkiyi canlı tutmanız gerekiyor ona mesela sürprizler yap işyerine git vs mutlu et onu cinsel hayatında olsun dertlerini sor anlamaya çalış vs vs sen bunlardan bazılarını eksik yapıyorsun ki ondan uzak lasiyor veya hayatında başka bir kadın var başkada birsey olamaz bnce
Soran+1 yılİs yerini bilmiyorum bilsemde gidemem neden geldin der. offf biktim ya beni sevmeyenin pesindenmi kacayim
- +1 yıl
Seni özledim dersin başta öyle der sonra alışır dedimya biraz daha vakit ayır yoksa soğuk davranırsan birşey cikmaz emin ol
Soran+1 yılBen bileli kadin erkege zaman ayirmali
Bence çok yanlış yapıyor sizinle vakit geçirmek için işlerini ertelemesi dah iyi olur. Ben yalnz bırakamam valla iş arasında bile eve uğramam lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bendeonu soyluyorum ama nafile. is yeri eve uzak oda para kazanmasam nasil vericez borclari diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılevet eve gelince bir de yemek yap yedir adama ama sana faydası yok maddi açıdan sadece sanırım değişmeli
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsan ailesine zaman ayirmazmi? insan esinin namusunu cekmezmi ya
- +1 yıl
ayırmalı zaten bunu veremiyeceksen evlenme derim
Soran+1 yılAynen erkek evine ailesine bagli olmali
- +1 yıl
evet ilgili alakalı olmalı
yahu kafayı mı yedin adam sana güveniyor bir kadın kendini bildik den sonra
bir laf var dişi kuyruk sallamaz ise bakan olmaz yahu
kendine gel kafanda bişiler kurma01 Yorumla
Soran+1 yılNe guveni ya adam erkek olsa verdigi sozu tutar bana evet diyor bugun bir bakiyorum kacmis ise napmaliyim milletin erkegini koluma takip esim gibimi gezmeliyim
Ahh erkeklerin bakışlatı dikkayini çekiyormu peki? Ve işi gereği mecbur kalıyordur uolsa istermi ailesini bırakıp gitmeyi tabi evde huzuru yoksa ayrı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTamm herkesin borcu olur çalışır ama evıne geldığınde ailesi ile ilgilenmeli veya 1 gününü onlara ayırmalı peki acaba başka birisimi var hayatında
01 Yorumla- +1 yıl
Babası gezdirmiyor diye sizde cocuktan ilgiyi esirgemeyin siz cocugu gezdırın bı bugun için değil her zaman eşinin üstüne gitme şimdilik bekle gör neden bunu yapıyor
Çalışıyor adam, kolay mı aile geçindirmek çocuk da var. Biraz daha mantıklı düşünmek lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek calisiyor calisan erkekler zaman ayirmiyormu? her gunher hafta cikalim demedimki ama cocukta baba sevgisi gormeli babayla zaman gecirmeli oylecede ben
Soran+1 yılAynen cok yalnis
+1 yılSeni anlayamadım inan.
Adam sana güveniyor. İşine gücüne bakıyor. Sizi geçindirmek için çabalıyor.
Bence saçmalıyorsun.014 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya ne alaka erkegin isi hep kazanmakmi baska bisey degilmi yani? hep parami mesele aileye cocuga zaman ayirmak erkegin isi degilmi?
- +1 yıl
Bak sorduğun soru ile şu an verdiğin cevap arasında fark var.
Cevabın doğru. Sorun yanlış yere çekiliyor. Elbette size vakit ayırmalı. Bu gün hsftsiçi ve işe gitmesi gerekir. Hafta tatilini size ayırabilir.
Soran+1 yılBunun isi devlet isi degilki usta esim istedigi zaman kala bilir
- +1 yıl
Devlet ya da özel farketmiyor. İş sorumluluğunu taşıyorsa işine sahip çıkmalı.
Bu kendine ait iş yeri olsa bile.
Soran+1 yılEee napim o zamanomur boyu calisacak cocugun her ihtiyacini benmi gidericemaile gibi zamanda mi gecirmiycem
- +1 yıl
Sana bir fıkra anlatayımmı? Ciddiyim.
Soran+1 yılAnlat
- +1 yıl
Yeni evli bir çift yeni yuvasına taşınmış tabi iş yok güç yok. Bir sabah erkek evden ayrılır iş bulmak için. Akşam olur eşi bahçedeki salıncakta sallanırken erkek gelir. Bayan eşine sorar ne yaptın diye.
Eşi bulamadım ama olsun hadi aşkım aşk yuvamıza geçelim varsa yemek yiyip yatalım.
Eşi sarılır kocasına eve geçerler.
Ertesi gün yine aynı olaylar. Kadın salıncakta koca işsiz eve dönmüş. Yine aşk yuvası yine varsa yemek.
Üçüncü gün eş yine iş aramaya çıkar akşam dönüşü yine boş.
Tabi yine yapacak bir şey yok aşkım hadi aşk evine gidelim varsa yemek yeriz derken... Kadın salıncakta sağa sola kendini hareket ettirip salıncaktan inmeyince erkek sorar. Ne yapıyorsun karıcığım sorar. Kadında AKŞAM YEMEĞİNİ HAZIRLIYORUM KOCACIĞIM der.
Soran+1 yıl😂😂😂😂baya komik ya aynen ben
- +1 yıl
Peki :)
Soran+1 yılNe peki
- +1 yıl
Aynı ben dedin ya. Kendine pay çıkartman olumlu bir hareketti.
Soran+1 yılEvet durust biriyimdir😄
- +1 yıl
İyiymiş.
+1 yılohhhoo ben anlamadim erkek adam kadinini koruyup kollar sadece eline para vererek olmaz. insan karisini yalniz birakirmi ya. seni aldatiyor olabilirmi?
040 Yorumla
Soran+1 yılBaska fikir yok mu
- +1 yıl
sen ne yapmak istiyorsun o onemli?
Soran+1 yılBende bilemiyorum. cocugu goturup gezmeye goturucem hep boyle yaocam agzimi acip ilgilen bile demiycem
- +1 yıl
kac yasindasin kocan kac yasinda
Soran+1 yılBen 25 o 27
- +1 yıl
gezmeyemi goturdun cocugu.
- +1 yıl
kocan senin kiymetini bilmeli. seven bir esi var cocugu var isi var insan daha ne ister yahu
Soran+1 yılBilmiyor iste sanki buyuk bisey istedik. aksam konustum borclarin zamani geliyor para kazanmam lazim diyor. bir is cikti oraya gittim para icin diyor kafam karisik
- +1 yıl
cinsel yonden tatmin edebiliyormu peki
Soran+1 yılSirt cevirip uyuyorum kavgali oldugumuzdan
- +1 yıl
ozaman cok kotu tatmin de olmadihindan iyice geriliyorsun. kiyamam ya. hep boylemiydi bu
Soran+1 yılHayir guzel gunlerimiz oldu
- +1 yıl
benim rahmetli esim kanser oldu. ben ise gittigimde goruntulu acardim teli koyardim kenara oyle calisirdim aksama kadar biliyormusun. cunku bisey olcakmi diye hergun endise ederdim merak ederdim. insan ailesinden ayri duramiyor.
Soran+1 yılYa cok uzuldum Allah rahmet eylesin ne guzel boyle es olmali. illede esinin hasta olmasi gerekmez ilgi gormesi icin degilmi? insan kiymetini zamaninda bilmeli
- +1 yıl
evet sonuna kadar haklisin. ama herzaman oyleydimki ben ilgi gostermeyi severim hediye getrmeyi. mesela kocan ben olsam yerde bir cicek gorur koparir sen kapiyi bna actiginda suprizz der verirdim. kucuk de olsa kadinlar ikgi alaka sevgi gormeyi severler.
Soran+1 yılEvet 😔
- +1 yıl
🌹🌹🌹🌹🌹🌹 cicek severmisin buradan emoji atabiliyorum gercek cicekmis gibi say 😊
- +1 yıl
uzulme ya kiyamam ☹ ismin ney
Soran+1 yılTesekkur ederim☺️Gunay ben
- +1 yıl
ha soyle ya ne somurtuyorsun 🤨 sana somurtmayi yasakladim gunay. bnde hakan. memnun oldum 🌹🌹 ortalik yerde tanisiyoruz ama napalim gizlisin. neredensin?
Soran+1 yılMemnun oldum bende azeriyim ben
- +1 yıl
himmm mende memnun olmusam 😂😂 karadeniz ve azerilerin konusma sekline bayiliyorum. cok hos.
Soran+1 yılEledi cox sagol😄
- +1 yıl
azerbaycandami yasiyorsun
Soran+1 yılEvet Azerbaycanda yasiyorum
- +1 yıl
gunay kac yasindasin
Soran+1 yıl25 yasinda
- +1 yıl
mesj atarmisin bna oradan konusalim ne dersin
Soran+1 yılOzel konusmuyorum kusura bakmecunki pek girmiyorum
- +1 yıl
himm yeni uyemisin
Soran+1 yılYok coktan varim ama az giriyorum
- +1 yıl
gunay bnce bosanmayi dsunmelisin.
- +1 yıl
kiskanmayi ve kiskanilmayi severmisin
Soran+1 yılEvet kiskancim ama kiskanilmiyorum
- +1 yıl
ben olsam seni cok kiskanirdim ya. kiskanc kadinlar cok hos.
- +1 yıl
en son nezaman ilgilendi seninle
- +1 yıl
🌹🌹
- +1 yıl
nasilsin azeri guzeli 😍
Soran+1 yılSagol iyiyim sen?
- +1 yıl
iyimm neler yapiyorsun. konusamiyoruz ya
- Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılValla onu bunu bilmem erkek dedıgın kıskanır cocuga ve esine zaman ayıracak biz erkekler sadece işten ibaret degıklız bayanlar hem ev işleri hem cocuk hem de cocuk okula gidiyorsa onunla ugrasıyor
017 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen ya kadinlar kac yere parcalaniyor her seyi yapiyor erkekis para deyip yakasini kenarami cekmeli?
- +1 yıl
Bence yanıs tabı benimde 2 cocıgum var onlara zaman ayırmak onlarla oynamak cok guzel ben cocuklrımı yıkamayı cok severim birbirimizi ıslatırız
Soran+1 yılBir kere bile yikamadi cocugu 4 yilda inanin bir parka goturmekdemi zordu
- +1 yıl
Ne iş yapıyor bu adam sizde zaman ayırmıyor cok yanlıs benim eşimde kapalı bir insan cocugunu yıkamaz mı ya
Soran+1 yılUsta calisiyor
- +1 yıl
İnşaat işindemi eşiniz nerelısınız
Soran+1 yılTurk degilim sadece evlerde usta isi yapiyor tamir falan
- +1 yıl
Sürekli yogun degil ozaman nerelisin pekı
- +1 yıl
Türk degılsın ama Türkçen baya iyi
Soran+1 yılAzeriyim
- +1 yıl
Azeri bayanlar cok guzel esin nasıl zaman ayırmaz sana
Soran+1 yılTesekkur ederim bilmiyorum karakteri cok zor
- +1 yıl
Rica ederim esin nereli yası kac
Soran+1 yılOda azeri 27 yas
- +1 yıl
Allah Allah nasıl adam bu baska biri olmasın hayatında
Soran+1 yılBu yakinda kadin var ona gittim hica gibi yani kimse yok dedi hayatinda
- +1 yıl
Nerde oturuyorsunuz nasıl bir kadın o
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılparasız kalıp sokakta kalsan ne olur. sende çalış. o zaman ikiniz ortak vakit olur.
06 Yorumla
Soran+1 yılHepsi bahane ya bahane
- +1 yıl
Evet te geçerli ddhil mi? Sen nedem çalışmıyorsun?
Soran+1 yılİs bulamiyorum ki calisayim keyfimden oturmuyorumki. hep is olacaksa aile kenardami kalacak?
- +1 yıl
aile neden kenarda kalsın canım benim. denge lazım. diyelimki sen de çalışıyor olsaydın o zaman elbette yardım ederdi ama sen evdesin. .. benimde aynı şeyler başıma geldi. istersen DM den yaz özel şeyler için
Soran+1 yılYa evdeyim evde bekar degilimki bende cocuk evin isi falan bunlari kim yapiyor
- +1 yıl
eşimle benzer bir tartışmayı yılllar önce yaptık.. dedimya özelden yazabilirsin. DM istiyorsan.. ok
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla son cümleye kadar hak veriyordum yenge ama sen aynı evde durulacak kadın da değilsin ki, kıskançlık yaratacakmış.. yarat.
19 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kocam namusumu cekmeli degilmiki? yani erkegin umrunda olmamalimi karisi nereye gidiyor geliyor
Cevap sahibi+1 yılKendi namusunu kendin gözetmelisin, sen koyun musun ki biri tarafından güdülmeye ihtiyacın olsun? Gerçekten bunu mu istiyorsunuz siz? Bakkala giderken nereye lan, parka giderken benim karım sokağa falan çıkamaz öyle diyen adamlar mı cidden hayaliniz? Belli ki adam size güveniyor, parkta adamlar olsa da sizin aklı başınızda güvenilir biri olduğunuzu düşünüyor bir lütfu resmen hakarete çevirmişsiniz. Dilerim sizin gibi düşüncelere sahip olan kadınlar benim hayatımdan uzak olur.
Soran+1 yılSizinkit beyninizle dunya bu hale geldi anla sonra konus istersen. beni kisitlasin demiyorum ama domuz gibi duyarsizda olmamali dimi. ne yani bana guveniyorsa ben saat ikide bile gelsem sesini cikarmamalimi ki ben sana guveniyorum ne alaka? ben namusluyum ama etrafimdakilar namuslumu benim gibi ve her kes ay bu namuslu bu kapali buna bakmayalim laf atmayalimmi diyor sizce? ayrica benim derdim konum kiskanclik degil aileye zaman ayirmak
Cevap sahibi+1 yılsizin söylemleriniz bu yönde ben eşinizi bir konu için savunmadım, bu açıdan değil başka şekilde çekmeye çalışın ya da konuşun ve çözülmüyorsa dava açın
Soran+1 yılCozulemez hale geldi zaten
Cevap sahibi+1 yılBen seni anlıyorum, belki ilişkin hakkında çok şey bilmiyorum ama erkeklerin bir kısmının hayat arkadaşlarına çocukluk oyuncağı muamelesi yapıp elde edene kadar çaba gösterip elde edince kenara atıp ancak kaybedince ağlaması bir çok kadına yapılan muamele ama ben bu durumda kadınların kendi değerlerini gözüne sokmaya çalışmasına karşıyım, gereği yok, olmuyorsa olmasın
Soran+1 yılEee peki napim oturup neyi bekleyeyim
Cevap sahibi+1 yılbir kaç şey daha deneyebilirsin, tatile çıkmayı teklif et bir kaç kez daha zaman geçirmeyi teklif et ısrarla bu şekildeyse boşanacağını söyle
Soran+1 yılYa bir gun ayirmiyor tatilmi gecirecek😂hep para ya hep para acaba parasi olsa nasil olur bu?
+1 yıl3 altın kural var bunu uygula senın kopegın olmaz ıse ben köpek olacagım burda herkesın ıcınde de soyluyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kuralmis o
İşe gittiğine eminmisin peki? belki başkası var böyle ilgisiz olması hiç hayra alamet grlmedi banada.
01 Yorumla
Soran+1 yılBanada gelmedi ama ne kadar soylesem itiraf etmezki nasil cikarcam bilmiyorum o yuzden evraklari ver bisaniyorum yazdim az once
+1 yılSizi ihmal. ediyor. soru lar olabilir açikçasi sizin ko u uz derin
00 YorumlaAdam seni umursamıyor ki eminim başka ihtiyaçlarını da karşılamıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılBugun ben ona yazdim artik gidip bosanma dilekcesini verir
Soran+1 yılFevri ne ya napim madalyami takayim? Allah Allah beni aldatti gidecegiz deyip beni yalniz birkati diyorum bir erkegin yapacagi seymi bu
Soran+1 yılSimdi konustum bende evim icin ailem icin calisiyorum diyor. iste fotograf cekmis getirmis
+1 yılKizim sen buna varmadan anlamadın mı? Iş delisi olmasinin altında baska nedenler vardır
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlasam burda olurmuydum? kendisi bilir bugun bosanmasini yazdim
- +1 yıl
Aferin kizim
Soran+1 yılBiktim artik
- +1 yıl
Git baba evine
Soran+1 yılZaten annemin yanindayim😂burda kaliyoruz
- +1 yıl
Güzel
Soran+1 yılSagolasin
+1 yılSana güvendiği için seni kıskanmıyor. Sana güvendiği için gözü arkada kalmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam iyi bisey ama insanin seven insanin icinde sevgi kiskanclik olmazmi
+1 yılSana her anlamda çok güveniyor belli ki, dolu tarafından bak.
110 Yorumla
Soran+1 yılBana guveniyor da etrafimada mi guveniyor? seven insan azda olsa kiskanir en azinda namusunu korur
- +1 yıl
Başından beri mi böyle?
Soran+1 yılHayir onceleri kiskaniyordu azda olsa sonra zamanla bir oyle bir boyle oldu simdide durum bu. yani ben cocuga hem anne hem baba olacaksam onu napim
- +1 yıl
Haklısın ama iş hayatı bambaşka birşey, bırakabileceğin, öteleyebileceğin bir yoğunluk değil. Değildir sanırım.
Soran+1 yılSoz verip tutmamasi cok kirici
- +1 yıl
Tutamıyor mu yoksa önemsemiyor mu? Ayırt edebildin mi?
Soran+1 yılBence onemsemiyor
- +1 yıl
O zaman maalesef onsuz birşeyler düşünme zamanı
Soran+1 yılBende oyle yapmaya karar aldim. internetde arastirdim ve oyle karara vardim. Kendim icin zaman ayiracam ve herseyi onsuz yapacam benimde ayri hayatim oldugunu anlasin
- +1 yıl
Sen onsuz mutlu oldukça, hayattan keyif aldıkça onun da aklı başına gelecek muhtemelen. Bakımını, sporunu, sanat keyfini vs eksik bırakma; dolu dolu yaşa 😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık ewlisiniz ve eşin seni sevmiyor bence işini daha çok seviyor ya da parayı
017 Yorumla
Soran+1 yıl7 yildir valla bende anlamadim
Cevap sahibi+1 yılBak iş yeri nasıl. kadin çalışan falan var mı
Soran+1 yılEsim usta calisiyor yani evlerde
Cevap sahibi+1 yılYa bak inşallah degildir ama başka kadın olabilir hayatında sana bu kadar soğuk davraniyosa var yani insanın gözü görmez peki sen eşinin seni sevhldigine inaniyomusun birde eşin yakisikli sen ona bakarak cirkinmisin
Soran+1 yılPek aldatma gibi biseyler sezemiyorum. dun aksam gec geldi birazcik nerdeydin dedim camiye gittik dedi inanmadim sinirliydim o taraf bu tarafim gecti ama sinirim gecmedi. eee ne konustunuz camide dedim ben ne bileyim aklimdami tutucam hepsini dedi? bende hepsini degil de en azindan konu neydi dedim oyle surat asmalar filan anlayamadim
Cevap sahibi+1 yılYa işte cami falan bahane ne konuşulduğunu bilmezmi insan ya bak aldaymiyosa bile seni sanırım soğumuş senden
Soran+1 yılNapim ben sogumaliydim aslinda
Cevap sahibi+1 yılBak seninle konusmak ve vakit geçirmek istemeyen birinin iki sıkıntısı vardır ya senden senin ilginden çok çok sıkıldı sende soğudu ya da hayatinda biri var emin ol yani o yüzden seninde bazi şeylerini değiştirmen lazım
Soran+1 yılOna guvenmiyorum yani zamaninda guvenimi kirdi bende hep sorgular oldum ondanmi boyle
Cevap sahibi+1 yılBak işte bundan kaybediyorsun senin yapicagin artık ona soguk davranmak ve üstüne düşmemek eğer yinede kafamı kemirir dayanamam diyosan yine sorgularim diyosan başka şeylerle ugras başka şeyler yap ne bilim ise gir çalış ya da işte amaç başka şeylerle ilgilenmek nasıl yaparsın artık kafana danışman lazım birde çevrende dertlesecek birileri yok mu arkadaşın onlarla otur kalk
Cevap sahibi+1 yılSenin önceliğin ilgiyi bırakmak lazım sonra bı kaç şey daha var
Soran+1 yılYok ya ben artik onun icin hic bisey yapmak istemiyorum ne iyi ne kotu yazdim az once dilekcesini versin cok yalan konusuyor her hareketi suphe doguruyor
Cevap sahibi+1 yılBu kadar kolay mı yani boşanmak belki bı çaresi var
Soran+1 yılAksam konustum borclarin zamani geliyor napim diyor. Bir is cikti oraya gittim diyor
Cevap sahibi+1 yılNe borcuymus bu ya ama bak ayrilk cozum değil
Soran+1 yılBak simdi altin yuzuk almis bir kac yil once yarisini vermis yarisi kalmis simdi istiyor borc sahibi sonra telefon almistim ben ona aylik para veriliyor onun zamanida geliyor. bende dedimki alacaksin zaten para oyle demisti bana. oda evet alacam vercem borca tamam ama evde ne yeyip ne icicez falan bilmiyor bahanemi ne anlamadim
Cevap sahibi+1 yılSem özele gelsene bildirim dusmuyo koni dagiliyor
Başka biri yoktur umarım. Kaç yıllık evlisiniz
23 Yorumla
Soran+1 yıl7 yildir
Soran+1 yılBende bilemiyorum artik ne dusunecegimi. ilgi sevgi kiskanclik yok ama eve gelince dune kadar guler konusur sarilir bilmiyorum
Kıskançlık yaratabilirsin tabiki istersen detaylı anlatim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bence imtahan et bak bakalım belli eder..
010 Yorumla
Soran+1 yılNasil olacak
Soran+1 yılGelene ne ya tobe tobe
Soran+1 yılAksam denedim her sey yolunda cok sukur
Soran+1 yılTesekkur ederim ama esim yaptigi hareketlerle insani resmen devirip kiriyor
Soran+1 yılBen manevi sekilde dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Çok zor, allah sabır versin.
.01 Yorumla
Soran+1 yılAminn
+1 yılKıskanç olmaması iyi bişey
05 Yorumla
Soran+1 yılNesi iyi?
- +1 yıl
Daha özgür olursun , daha rahat olursun. Sık boğaz etmez.
Soran+1 yılTamam da insan kiskanilmak sevildigini gormek istiyor
- +1 yıl
Belki o şekilde gösteremiyor sevdiğini nerden biliyon. Herkes kıskanarak mı gösteriyor sanki.
Soran+1 yılNe bileyim garip geliyor insanin kiskanmamasi
+1 yılAllah Yardımcınız Olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin sagol
- +1 yıl
rica ederim
Süslü püslü giyin sende
011 Yorumla
Soran+1 yılKapaliyim cok suslenemiyorum
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılDedim ya kapaliyimkapali dar giymez
Soran+1 yılGiymez giyerse gunahtir
Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Parayı daha çok seviyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAksam konustum borclar var napim diyor
Eger açıkta kalmayacaksan ayrıl da daha gelmiyoruz
020 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılAma mutlu gunlerimizde oldu ayrilsamda mutlu olmamki sadece neden boyle yaptigini anlamiyorum
Soran+1 yılAilesimi var ailesi atmis gibi bunu konusmuyolar
Soran+1 yılBunun ailesi hasta ruhlu kimse sevmiyor onlari bir hayirlari yok
Soran+1 yıl@sedasyon esimmi? Esim usta
Soran+1 yılGunaydin☺️
Soran+1 yılNe tartismasi?
Soran+1 yılHa evet oyle. bizde burda sabahdan oturup cay iciyorduk😂
Soran+1 yılOha o zamana kadar ne yaptin merak ettim. ben her sabah 8de uyanirim esim ise gidince bugun uyanamadim saat 10da uyandim
Soran+1 yılHic bisey sıkılıyorum
Ne bulursunuz öyle hödüklerde anlamak mümkün değil
034 Yorumla
Soran+1 yılBoyle oldugunu bilemedim
Soran+1 yılNapim 4 yasinda oglum var ayrilsam napcam
Soran+1 yıl😔😔
Soran+1 yılGecmiyor zaten dogru
Soran+1 yılAllah yardim etsin bana
Soran+1 yılBir tek annem var napicam
Soran+1 yılSagol ama kimse yardim edemez😔
Soran+1 yılAnnem nasil yardim etsin isi gucu yok ki kendi borclari ona yeter
Soran+1 yılZaten yazdim dilekcesini versin diye. ben onla yasayamiyorum. evet cok seviyorum zaten bu yuzden yapmadigi kalmadi rahat iste seviyor gitmez yapmaz yapamaz diye
Soran+1 yılAmin tesekkur ederim. insanlarda insanlik kalmamis bisey yapmak mumkun degil. bence hastaliktan cok insanlarin karaktesizligi icin endise etmeliyiz
Soran+1 yılArtik gucum kalmadi benim daginik bir haldeyim canim yaniyor artik ihanet etdiyi bile geliyor aklima supheler beynimi kemiriyor
Soran+1 yılRuh halimi birak su an ruh gibiyim zaten ben
Soran+1 yılBilmiyorumki😔
Soran+1 yılTamam olur
Soran+1 yılGelmiyorki
Soran+1 yılMesaj atiyorum gelmiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam neyin derdinde eşi neyin derdinde...
03 Yorumla
Soran+1 yılAnla sora yaz
Cevap sahibi+1 yılAnladım da sanırım sen anlamadın. Burada eşim beni çok seviyor ama maddi sıkıntılarımız var deyip zengin sevgili arayanlarıda gördük. Sana tavsiyem macera arama
Soran+1 yılNe macerasi ya kadin olarak esim bana zaman ayirsin istiyorum o kadar macerami bu
Bence aldatıyor iş bahanediyle
013 Yorumla
Soran+1 yılHer seyi neden aldatmaya yorumluyorsunuz
Soran+1 yılAllah hepsinin belasini versin
Soran+1 yılVarmidir? varsa nerde?
Soran+1 yılEvet dogru ne namazdan ne Allahtan korkarlar
- +1 yıl
Aynen ben bunun için artık kendim tecrübe sahibiyim eğer bir erkek ilgisiz ise ve kıskanmıyorsa kesinlikle aldatıyordur bir erkek aşırı kıskanç ve ilgisiz ise yine aldatıyor bir erkek aşırı ilgili ve kıskanmıyorsa yine aldatıyor bu 3 farklı türden aldatma versiyonları ile tanistim
Soran+1 yılOha ya aldatmayan yok o zaman
Soran+1 yılOfff😔
Soran+1 yıl@sedasyon merhaba hayir tam olarak oyle sayilmaz. kirgin ola bilir ya da bir istegi ola bilir oturup konusup derdini sormalisin sonra aldatma hakkinda dusunmelisin
+1 yılrahat batmış bacım sana!
05 Yorumla
Soran+1 yılAnla sonra yaz
- +1 yıl
adam çalışıyor!
Soran+1 yılHer seyin zamani yeri var milletinde kocasi calisiyor hem soz vermisti bugun icin
- +1 yıl
sen çalış
artık para kazan
o ilgilensin
yerse böyle deneyin?
Soran+1 yılİs ariyorum hala bulamadim
+1 yılMerhaba hangi şehirdesin
01 Yorumla
Soran+1 yılTurk degilim
Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. Senide mi ihmal ediyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSen ilgilenmesini istiyorsun demi sizle.
08 Yorumla
Soran+1 yılYani evet erkek aileye zaman ayirir kiskanclik olmasa bile namus denilen sey var kadinin namusunu erkek cekmeli degilmi
- +1 yıl
namusunu çekmekle neyi kastettin bilmem de, sahip çıkmalı tabi ki. bir de yaşın kaçtı? kaç yıldır evlisiniz?
Soran+1 yılYani eyrafta bin turlu insan var dimi? erkek dedigin dusunur orda erkekler var kadin basina gitmesi hos degil diye.25 yasindayim 7 yildir evliyim
- +1 yıl
Anladım. yorulmuşsun sanırım artık. Umarım yatakta sorun yaşamıyorsundur. Başka erkekler ilgini çeker diye korkuyor mu peki?
Soran+1 yılO korkmuyor hic biseyden zaten kavga ettigimizden arkami donup uyuyorum iki gundur
- +1 yıl
zor oluyordur senin için de malesef.
Soran+1 yılEvet maalesef
- +1 yıl
Yatakta performansı iyi mi?
senin dirdirindan kaciyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılGit be
Soran+1 yılO bahanedir
+1 yılİşin çok zor böyle eşle bir ömür geçer mi bilemem
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya artik kafam karisti tamam biliyorum borclar var ama soz vermeseydi bari
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşlarınız kaç ve kocan ne iş yapıyorki
06 Yorumla
Soran+1 yıl25 ben 27 onun yasi. kocam usta isi yapiyor evlerde
Cevap sahibi+1 yılinşaat işleri yani
Soran+1 yılİnsaat degil de evin icini duvarlari yeri falan yapiyor evin icindeki tum usta islerini
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım kaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl7 yildir
Cevap sahibi+1 yılişin zor desene sen kadınlığını bile yaşayamıyorsun anlaşılan
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet biraz sıkıcı bidurum buda haklisin
00 Yorumla
+1 yılHer konuda bencil mi peki
00 Yorumla
+1 yılcinsel ilişkiniz nasıl
00 Yorumla
+1 yılha ne yapsın adam sizin için çabalıyor
016 Yorumla
Soran+1 yılAnladim ama manevi sevgi kaygi ve zamana ihtiyacimiz var
- +1 yıl
zamanla olucak
Soran+1 yılYeni evli degilizki 7 yildir zaman ne zaman
- +1 yıl
eşini karşına al adam gibi konuş bence
Soran+1 yılKonustum dun bende borclar var diye yapiyorum diyor. tamam para kazanmasin diyen yok bana soz veriyor ama ise gidiyor bende mutlu hevesle bekliyordum gidicez diye. aileye bir gun zaman ayirmakla bisey olmaz bence
- +1 yıl
yani borçlar varsa adam haklı
- +1 yıl
yani ne diyim kocan demekki seninle vakit geçirmekten keif alamıyor bunu ona hiç sordunmu
Soran+1 yılSordum sadece borclar var diyor o kadar
- +1 yıl
Bence başka bir iş var biraz araştır takip et
Soran+1 yılOfff ettim istedaha napim suslenmiyor puslenmiyor dus almiyor yaklassam kacmiyor telefonu sifrede degil her yerini esiyorum bisey yok daha napim pesinemi takilayim sabah sabah
- +1 yıl
o zaman eşin sadece işine ağşık kendine aşık etmen lazım
Soran+1 yılBuda yenimi isine asik. tamam bari orda yatip kalksin😬
- +1 yıl
yani tatlım ne diyim istersen özele yaz detaylı anlat bende sana detaylı yardımcı oluyim
Soran+1 yılDetay zaten burda sagol sen ne yapa bilirsinki
- +1 yıl
yani burda yazana kadar bir suru zaman geçiyor ne yazdımı unutuyorum neyise yapacak şeyi belli eşine destek olucan
Soran+1 yılİnsallah bakalim nolucak
Peki neden bu kadar çok çalışıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılSeni ihmal ediyormu sürekli?
010 Yorumla
Soran+1 yılKarisik ya
- +1 yıl
Anlat cözelim bu işi içine atarak anca kendine zarar verirsin bu konuda
Soran+1 yılHep is yani surekli cocugu goturelim parka ailene zaman ayir diyorum oda napim calisiyorum para icin diyor. bugune soz vermisti ama bugunde gitti ya surekli disariya cikan aile degiliz yani artik biktim ailede onemli degilmi
- +1 yıl
Önemli haklısın tabi sende ama işde önemli kızma ona bir başka işe girse nasıl olurr sizin için mesela
Soran+1 yılZaten onun icin calisiyoruz baska is icinde evrak falan ne bileyim biseyler istediler onun arkasindan gitti ve para lazim oldu oda simdi gitti bir calisayimda parayi alayim bu isi halledeyim diyor. tamam anladik ama gecen haftada gidicez dedi kavga gurultu oldu gidemedik zaten. bu adam isten zar zor bir gun evde oluyor onuda bize ayirmiyor cocukta park diye tutturdu
- +1 yıl
bir an önce başka bir iş bulsun üzme srn kendini hrp böyle gitmez düzelir karamsar olma
Soran+1 yılBeni umursamamasi agirima gidiyor karisini erkeklerin oldugu yere yalniz yollamasi hic kiskanmamasi ne bileyim ya seven boyle yapmazki
- +1 yıl
Nasıl ya kıskanmıyo nu seni kimseden 😠
Soran+1 yılHayir😔
- +1 yıl
Ya kıskanıyordur seni ya da sana güveni tam yoksa tepki verirdi
Hayret valla
00 YorumlaÖyle evlilik mi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz
+1 yılKıyamam sana :)
09 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
- +1 yıl
Her konuda mı böyle ilgisiz
Soran+1 yılEh iste
- +1 yıl
Merak ettiğim bazı şeyler var. Ama burdan soramam
Soran+1 yılOzel sorular sanirim ben o kadar ozelimi konusmayi sevmem
- +1 yıl
Hayır hayır çok detaya inmicem.
- +1 yıl
Analiz yapacam sadece
Soran+1 yılO konuda bisey soyleye bilirim yorgun geliyor uyuyup kaliyor
- +1 yıl
Mesele sadece o konu değil. Neyse tamam yazmak istemiyorsan boşver
+1 yılEşin ne işle meşgul
044 Yorumla
Soran+1 yılUsta evlerde usta gibi calisiyor
- +1 yıl
Anladım kaç senedir Evlisiniz?
- +1 yıl
Çocuk varmı?
Soran+1 yıl7 yildir evet bir oglum var
- +1 yıl
Allah bağışlasın. Ne zaman başladı ilgisizliği Size karşı?
Soran+1 yılCok sagolun yani son on gunde desek olur yani. aramizda biraz sorun tartisma oldu ondan oncede oldu yani donem donem beoyle seyler oldu sonra duzeldik ama bu kadar incinmemistim bu kadar ileriye gitmemisti
- +1 yıl
Eşinizin Sizi anlamaması kötü bir durum. Siz onun ilgisizliğinden bunalmışsınız o da kendince Sizin onu sık boğaz etmenizden sıkılmış olmalı. Bir araya gelip neden böyle olduk diye sorunlarınızı konuşmayı deneyim
Soran+1 yılCok kirginim su an bide uste cikiyor bisey olmamis gibi para icin is icin gittim diye. ya ben aptalmiyim? oyleyse dune kadar hayir yapamam isim cok derdin beni aptal yerinemi koyuyor bu
- +1 yıl
Özelden yazarmısın yanlış anlamıyacaksan?
- +1 yıl
Kusura bakma ama eşin aptalın biriymiş
Soran+1 yılNeden aptal
- +1 yıl
Onu seven bir eşi var ama o bunu algılayamıyor Eşinin değerini bilmiyor. Onu üzmekten başka yaptığı birşey yok anladığım kadarıyla. Benimde Eşim Senin Eşin gibi vurdum duymaz Sevgi nedir bilmez ben ona karşı o kadar iyi olmaya çalışsam da değişen birşey olmuyor
Soran+1 yılValla oyle yirtiniyorum ama goren yok ki. heo ben hep ben diyor. tamam calisiyor oda ama Allah erkege sadece calis para kazan demediki bunun sevgisi saygisi kaygisi olmali
- +1 yıl
Aynen öyle. Sana değer vermeyi bilmeli Seni kimseye muhtaç etmemeli sana ve çocuğuna sevgisini saygısını göstermeli yaşatmalı bunları yapmıyorsa O erkek hiç birşeyi hak etmez. Allah sabır versin ne diyeyim
Soran+1 yılAmin sagol. aksam konustum borclarin zamani geliyor ne yapayim diyor
- +1 yıl
Günaydın. Her ne kadar borcu olsa bile bunu Size yansıtması doğru değil. O zaman bu borcu olanların hepsi agresif olsun Ailelerinin kalbini kırsın olurmu öyle. Kendine boş Bir bahaneyle kandırıyor. Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılGunaydin. bilmiyorum artik valla anlamadim gitti
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙋
Soran+1 yılBen tesekkur ederim))
- +1 yıl
Sen sürekli onunla iletişim halinde bulun güzel konuş eve geldiği zaman güler yüzlü ol. Kolay gelsin felan de. gününün nasıl geçtiğini sor. Bir kaç gün böyle dene bakalım değişen birşey olacakmı
Soran+1 yılTamam yapmaya calisirim icime kurt dusuyor iste kiriliyorum belkide bisey yok ama bilmiyorum
- +1 yıl
Aklına kötü şeyler getirme bence. Allah'a dua et evin için kendinle beraber Ailene çok çok dua et
Soran+1 yılEdiyorum namazlarda da insallah Allah gercekleri gun yuzune cikarir insallah ama yine kotu oluyorum iste aileyiz biz cocugubile dogru duzgun gormuyor. cocukta baba istiyor gezmek istiyor
- +1 yıl
Allah kabul etsin kıldığın Namazlarını da Dualarını da. Sizi bu kadar umursamaması hiç iyi değil. Sussuz kalan ağaç meyve vermez. Sevgisiz kalmakta insanı soğutur hayattan bezdirir.
Soran+1 yılTesekkur ederim evet oyle ama anlatamiyorum hic biseyne dusunsem nasil dusunsem bilmiyorum. acaba buyuden falanmi? bir kac yil sayilir koku buyunun o zamanlar hocaya gittim hatta kendisiyle gittim kendisi ayrica baska hocaya bile gitti buyu dedi hepsi. isleride o yuzden hic olmuyor dediler. ondan ola bilirmi acaba bilmiyorumki
- +1 yıl
Ne büyüsü büyüyü kim yaptırmış neden yaptırmışlar büyüyü? Evet büyü çok kötü birşey İnsanı helak bile eder
Soran+1 yılAnnesi ve bide bence amcasinin karisi yani annesiyle o kadin tehlikeli. hatta esim kendisi gitmis hocaya cok dil dokmus kim yapmis diye oda annen buyu yapmis ablanda bed dua demis
- +1 yıl
https://youtu.be/NZIGXFbfS0I
Allah bizleri sapıtmış İnsanların şerrinden korusun İnşallah.
Gönderdiğim Videoyu izle bak büyü için neler söylüyor
Soran+1 yılAmin cok sagol
- +1 yıl
Rica ederim. Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah gönlüne göre versin İnşallah.
Ben çalışıyorum İş başı oldu. Allah'a emanet olun 🙋
Soran+1 yılCok tesekkur ederim kolay gelsin sizede☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Allah'a emanet olun 🙋 Herşey gönlünüzce olsun
Soran+1 yılCok sagolun sizinde☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊. Çay molası verdik ☺️
Soran+1 yılNe guzel bende cay iceyim bari
- +1 yıl
Gel çay ısmarlayayım Sana ☺️
- +1 yıl
Mesaja sınır gelecek biraz daha burdan yazışırsak 😊
Soran+1 yılEvet aynen ben cikiyorum zaten hadi hoscakal her sey icin tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Allah'a emanet ol. Gönlünce olsun Herşey 🙋 - +1 yıl
Teklifte bulundum ama kabul etmedin. Bende sormak istemedim bir daha Allah'a emanet ol
Soran+1 yılKusura bakma ozel cok yazismam zaten sık sık girmem buraya sizde Allaha emanet olun
- +1 yıl
Sorun değil. Teşekkür ederim 🙋 iyi günler
Soran+1 yılSizede☺️
- +1 yıl
Eyvallah ☺️😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBari birlikte oluyor mu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılKarışık bir durum
00 Yorumla Kulaklarını çek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşsanmı acaba
017 Yorumla
Soran+1 yılOhooo kac kere konustum sucu bana yikmaktan baska bisey duymadim hic
- +1 yıl
Başka biri falanmı var?
Soran+1 yılOyle bisey gormedim hissetmedim bilmiyorum
- +1 yıl
Sana özel olarak vakit ayırıyomu?
Soran+1 yılSabah gidip gece geliyor gecede telefonda biseylere bakiyor sonra sarilip uyuyor
- +1 yıl
Ne işmiş bu arkadaş sabahtan geceye... yani hiç yumulmuyormu sana? İstemiyormu?
Soran+1 yılEvlerde tamir isleri yapiyor. yani sarilip uyuyor
- +1 yıl
İstememesi garip yorgunda olabilir ama erkek o iş için zaman ayırır genelde dayanamaz garipp
Soran+1 yılOfff bilmiyorum artik
- +1 yıl
Sen sıkıştırdınmı hiç?
Soran+1 yılNasil sikistirmak
- +1 yıl
Yani işte istediğini falan belli etmek gibi falan yatakta
Soran+1 yılHayir bende ustune gitmiyorun
- +1 yıl
Birileri olabilir belki takip et kontrol et sıkıştır bakalım yatakta yapacakmı? Yoksa gerçekten yorgunmu? Bunlara bak bir
- +1 yıl
Bide sonucu merak ettim ya banada yazarsan sevinirim 😄
Soran+1 yılYapmam ya neden ben kendimi mecbur etmeliyimki
- +1 yıl
Neden böyle olduğunu öğrenmek için
İşin zor bununla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatakta nasıl peki?
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem