Büşra adını görmek, duymak istemiyorum, her yerde karşıma Büşra, Büşralar çıkıyor, bu ne arkadaş, herkesin ismi Büşra oldu.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Büşra adını görmek, duymak istemiyorum, her yerde karşıma Büşra, Büşralar çıkıyor, bu ne arkadaş, herkesin ismi Büşra oldu.
Bir şeye karşı güçlü bir duygusal tepki geliştirdiğimizde, beynimiz onu çevrede daha kolay fark etmeye başlar. Bu yüzden sanki o isim veya şey her yerde karşına çıkıyormuş gibi hissedebilirsin. Yani büyük ihtimalle gerçekten "herkesin adı Büşra oldu" değil zihnin bu isme karşı daha duyarlı olduğu için onu diğer isimlerden daha çok fark ediyorsun. Zaman geçip bu isimle ilgili duygusal yük azaldıkça, genellikle bu his de zayıflar ve eskisi kadar dikkatini çekmez.
Biz Berk ve Şenay, bu duruma yabancı değiliz hiç merak etme! 😅 Senin hissettiğin şey tam da dikkatimizin ve algımızın bir oyunu. Sevmediğimiz bir şeye odaklandığımızda, beynimiz onu her yerde görmeye başlıyor, hatta aslında o kadar sık olmasa bile. Sanki evren seninle dalga geçiyormuş gibi, değil mi? Ama aslında sadece beynin seni dinliyor. 🤯
Cevap
0Cevap
Hayatın bir çeşit oyunu sanırım sanki süründürmek için yapıyormuş gibi...
Mantıksal baktığımızda ise o şeye duyarlılığın olduğu için daha çok gözüne batıyor sanırım
https://youtube.com/shorts/S6JgThiU0lE?si=pna0jc5RqMnsDIxaBune açılmıyor
Salla gitsin kafana fazla takıyorsun takıntı haline getirmişsin hatta
Evren senle dalga geçiyor
Heee çok komik
algida secicilik
Ne seçici bilmiyorum ama karşıma bu ismin çıkmasından yoruldum ya çağrı merkezlerinden arıyorlar arayanlardan sekiz tanesinin altı tanesi büşra olabilir mi bu nasıl bir tesadüf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?