Yani allahın bu düzende yaratmış olduğu dünya biraz yalnış değilmi dostlar.
İntiharda çözüm değil zaten.
İntiharda çözüm değil zaten.
Öğretmen sana dedi ki Sınav yapacam çalışın, soruda da bunlar çıkacak, Derslerinde hep söyledi. Öğrenciler öğretmeni çok takmadı, sınava da girdiler saçmaladılar. Şimdi Öğretmen bunlara ne not vermeli?
(Dünyayı insanlar pis ediyor, Dünyada bir de şeytan var insanların nefsiyle oynuyor. Bunu da düşündün mü?)
Allahın düzeni her zaman mükemmeldir. Kötü eden insanlardır.
Cevap
1Cevap
Çünkü sevdiğin ve istediğin hayat için çabalayıp kendin inşa etmen için. İstediğin gibi bir hayatın içine doğsaydın kıymet bilmezdin.
Ne yapalım peki hocam sen ne dersen onu yapalım gördüğün gibi yaşamakta artık heyecan vermiyor insanı mutlu etmiyor
Ben bilmem senin ne istediğini, hayallerini, arzularını. Kimse kimse için zerre kadar hareket çaba göstermiyor.
Kişiyi kurtaracak yine kendisinin çabaları.
İntihar gayette çözüm
Sen düşünüyorsun herhalde ama gerçekten yapma bende çok düşündüm hatta ölümden bile döndüm ama olmayınca veya gerçekten istemedikçe olmuyor
Zihinsel psikolojik sorunların mı var kardeş intihar neye çözüm?
Ne kadar kolaya alışmışsın kalk git etrafındaki insanlara bak senin durumunu hayal eden o kadar çok insan var ki..
Sen de git hayallerin için çabala bişeylere kıymetini değerini bilirsin..
@SanalAvcısı kolaya mı alışmışım, senin tuvaletini annen yaptırıyoken ben sokakta yatıyordum kimse de benim yerimde olmayı hayal etmedi emin olabilirsin bilip bilmeden konuşma bence
Tamam teyze sensin..
Mecburen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?