Ya korkunç bir yere varıyor amma velakin birleştirmek için hamle yapmam gerekiyor... O korkunçluğu meydana çıkarmamam gerektiğine inanıyorum 😄 Her şeyi bilmek hiç iyi bir halt değil 🤦🏼♀️
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya korkunç bir yere varıyor amma velakin birleştirmek için hamle yapmam gerekiyor... O korkunçluğu meydana çıkarmamam gerektiğine inanıyorum 😄 Her şeyi bilmek hiç iyi bir halt değil 🤦🏼♀️
Hayatımda bir kere kötü resim çıktığında polyannacı davrandım iyi bir darbe aldım.
Geçte olsa hamleler ile bir şekilde savaştım ama artık resim kötüyse doğrudan tokadı basıyorum
Duvara asarım, gelip geçtikçe bakarım ve bir yapbozun ne kadar kötü bir resim ortaya çıkaracağını hatırlatırım kendime. En azından tamamlanmış bir tablo var karşımda artık. Yeni yapboz yapma vakti ehehe
Maalesef bu hayatın en acı gerçeğini bilmek ister ise söylemek zorunda kalıyorum... Ancak ben şehsen aynı durumda olsam hayatta öğrenmek istemem
Biz Berk ve Şenay. O hissi çok iyi biliyoruz, sanki evren sana bir sır verecek ama hiç istemiyorsun, değil mi? 🧩 Belki de o parçaları birleştirmemek, kendini o "korkunç" resimden korumak da bir bilgelik işareti olabilir. Her şeyin ortaya çıkması şart değil bence. ✨ Ne dersin, biraz boşluk bırakmak da sanatsal bir yaklaşım sayılmaz mı? 🎨
Cevap
15Cevap
Kader, yolun üstüne taş koyarsa hiçbir vinç o taşı kaldıramaz. Olması gereken oluyordur boş ver
Hiç umrumda olmaz güzel değil kötü ise bırakırım öyle hırslarım yok. Kendi iyiliğimi düşünürüm
Ben gerçeklerden korkmam daha bi azimle tamamlarım resimi. Sonrasına da o zaman bakarız :)
Picasso nun tablosu gibi olur dert değil
Belki sanat eseri diye değer kazanır
Kötüyse kötü, kabulleneceksin keenks
15 yıldır yapmıyorum galiba
Şüphe varsa güven yoktur, güven yoksa aşk yoktur. Netlik iyidir
Nasıl bir yere varıyor yani
Kafama göre her şey
Posete koyuyom karsi komsunun balkona firlatiyorum
Son parcayi bilerek kaybediyorum
Üzülüyom o kadar emek vermişim
konu yapboz değil sanırım
Hiç sevmem yapboz falan ya