Arkadaşlar yarın yani 1 Ocak kuzenimin doğum günü kırık maşa yapmak istiyorum ama yapmasını bilmiyorum. Kırık maşa yapmasını bilen nasıl yapıldığını tarif edebilir mi? Maşayla kırık fön nasıl yapılıyor?Maşayla kırık fön nasıl yapılır?
Kırık fön modası hiç geçmeyen, özellikle uzun saçlılarla çok iyi duran saç modellerinden bir tanesi. Kırık fön sadece fön makinesiyle değil, maşayla ve düzleştiriciyle de kolaylıkla yapılabiliyor.
Maşayla kırık fön saç modeli elde etmek için saçlarımızı tutamlara ayırıyoruz. Diplerini çok fazla almayacak şekilde, uçlara doğru bukleler oluşturuyoruz. Hepsini bitirdikten sonra geniş aralıklı tarak yardımıyla saçlarımızı tarıyoruz. Çok güzel, doğal dalgalar elde etmiş oluyoruz :) İşte bu kadar basit.
Kırık fön saç modelinin kalıcı olması için ne yapmalı?
Daha kalıcı saç modelleri elde etmek için maşanızın kalitesi oldukça önemlidir. Yüksek ısı maalesef saçlara zarar veriyor, düşük ısıda da saçlar yeteri kadar şekil almıyor. Şekillendirici krem kullanarak saç modelinizi daha kalıcı hale getirebilirsiniz.
Dyson Airwrap videolarını hep izlerim, neredeyse tüm özelliklerini öğrendim :) Saçları şekillendirmek için hava akımını kullanarak coanda etkisi yaratıyor, saçları mıknatıs gibi kendine doğru çekiyor ve sarıyor. Ekstra bir efor sarf etmemize gerek kalmıyor, saçları tutamlarına ayırmak yeterli oluyor.
Düzleştirmek, hacimlendirmek, kurutmak ve bukle yapmak için bulunan ayrı başlıkları sayesinde bütün saç modellerini aynı saç şekillendiriciyle yapabiliyorsunuz. Üstelik aşırı ısı olmadan! Evet doğru duydunuz :) Dyson Airwrap ısıyı her saniye ölçerek kontrol altında tutuyor, saçlar güçlü hava akımı sayesinde şekillenmiş oluyor. Bu sayede saçlar parlaklığını ve yapısını kaybetmiyor, yıpranmıyor :)
En İyi Cevaplar