Aşk İlişkileri Kırık olan parçalarınızı bir başkası birleştirebildi mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kırık olan parçalarınızı bir başkası birleştirebildi mi? Kırık olan parçalarınızı bir başkası birleştirebildi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. hayır maalesef artık o kadar kötü ki kimse birleştiremez 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yapışkan insanlardan uzak dururum. Bir şey kırılırsa süpürür yenisini şey ederiz 😂 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Güçlü bir yapıştırıcı gücüne sahip olmalı.. Sırdan şeyler ancak tozumu süpürür.. 1 0 Yorumla
Life-as-Azalea Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben Japonlar gibi kintsugi teknigiyle kirilan parcalarimi 24 ayar altin ile kendim onariyorum. Eskisinden daha guzel ve saglam oluyor. 💪 1 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Birleştiremedi. Artık anlatasım da gelmiyor kırıklığımı. İnsanlar yeni yaralar açmaya daha bir meraklı. 1 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kırık parçalarımı birtek ben onarabilirim🙂 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bir başkası iyileştiremez ancak yardımcı olabilir. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Hayır ve bu sadece yama olur en fazla zaten 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayir. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kendim birleştirdim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunun adı neydi? 1 2 Yorumla xfialka +1 yıl ikimizin yerine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2si çıkmıştı değil mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hayır maalesef artık o kadar kötü ki kimse birleştiremez
Yapışkan insanlardan uzak dururum. Bir şey kırılırsa süpürür yenisini şey ederiz 😂
Güçlü bir yapıştırıcı gücüne sahip olmalı.. Sırdan şeyler ancak tozumu süpürür..
Ben Japonlar gibi kintsugi teknigiyle kirilan parcalarimi 24 ayar altin ile kendim onariyorum. Eskisinden daha guzel ve saglam oluyor. 💪
Birleştiremedi. Artık anlatasım da gelmiyor kırıklığımı. İnsanlar yeni yaralar açmaya daha bir meraklı.
Kırık parçalarımı birtek ben onarabilirim🙂
sıradan Bir kişinin yapacağı iş değil o
Bir başkası iyileştiremez ancak yardımcı olabilir.
Hayır ve bu sadece yama olur en fazla zaten
Hayır hala bir kaç parçam kayıp
Evet o kendini biliyor
insanın tüm çözümü kendinde bence
kıran düzeltebilir başkası imkansız.
Hayir.
Kendim birleştirdim
Başkalarında çözümü aramadım diyelim
Kıran düzeltmediği sürece başkası boşuna çabalar
Bunun adı neydi?
ikimizin yerine
2si çıkmıştı değil mi