Aşk İlişkileri Kırık dökük parçalarınızı tamir edebildiniz mi? Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kırılmış her yanımKaybolur zaman saçlarındaGözlerim sokaklardaSebebi isyan.. Kırık dökük parçalarınızı tamir edebildiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Hayır kalp kalmadı. 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sütüne vernik bile attım gören de sanıyor cillop gibi yaşıyorum ama öyle değil 1 21 Yorumla Peripellonis +1 yıl Sütüne vernik nasıl atılır onu düşünüyorum Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Üstüne olacaktı Yorumla Peripellonis +1 yıl Senden önce yazacaktım zaten üstüne mi diye azcık geç yazabilirdin Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Gördüğümde yazdım işte Yorumla Peripellonis +1 yıl Maşallahınız var evet Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla Peripellonis +1 yıl İltifat etmedim ki ama rica ederim Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Maşallahınız var bir iltifat cümlesidir Yorumla Peripellonis +1 yıl Kinaye de olabilirdi Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Evet çok yönlü aslında ama ben iltifat olarak aldım Yorumla Peripellonis +1 yıl Tamam sol anahtarı sen öyle al Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Yalnız ben fa anahtarı kullanıyorum Yorumla Peripellonis +1 yıl Ben sol anahtarı seviyorum Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Ama ben davulcuyum fa anahtarı kullanıyorum Yorumla Peripellonis +1 yıl Fa anahtarı olarak atıyoruz o halde bundan sonra sizi Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Nereye atıyorsun Yorumla Peripellonis +1 yıl Atamak atamak Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Tamam öyle olur Yorumla Peripellonis +1 yıl Güle güle kullanınız 🙏🏻 Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla Peripellonis +1 yıl Rica Yorumla
BilgecanDedee Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet bunu bugün başardım epeydir erteledigim akademik makale işi için ilk adımı attım ve tamamlanmış hissediyorum. 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Etmedim. Oyle kalsınlar dedim ve yoluma devam ediyorum. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Yapamadık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır kalp kalmadı.
Sütüne vernik bile attım gören de sanıyor cillop gibi yaşıyorum ama öyle değil
Sütüne vernik nasıl atılır onu düşünüyorum
Üstüne olacaktı
Senden önce yazacaktım zaten üstüne mi diye azcık geç yazabilirdin
Gördüğümde yazdım işte
Maşallahınız var evet
Teşekkür ederim ☺️
İltifat etmedim ki ama rica ederim
Maşallahınız var bir iltifat cümlesidir
Kinaye de olabilirdi
Evet çok yönlü aslında ama ben iltifat olarak aldım
Tamam sol anahtarı sen öyle al
Yalnız ben fa anahtarı kullanıyorum
Ben sol anahtarı seviyorum
Ama ben davulcuyum fa anahtarı kullanıyorum
Fa anahtarı olarak atıyoruz o halde bundan sonra sizi
Nereye atıyorsun
Atamak atamak
Tamam öyle olur
Güle güle kullanınız 🙏🏻
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica
Evet bunu bugün başardım epeydir erteledigim akademik makale işi için ilk adımı attım ve tamamlanmış hissediyorum.
Etmedim. Oyle kalsınlar dedim ve yoluma devam ediyorum.
Ettim çok şükür
Hepsini yapamadık.
Edemiyorum etmek de istemiyorum
Tamir edemeyecek kadar kötü haldeler
Yapamadık