Sürekli o erkeklere denk gelmesi, iyi erkeklerden uzak olması neye işaret, aklı başında kadın böyle kalitesiz erkeklere neden şiddet, kısıtlamak, zorbalık, sevgi zannetmesi özellikle genç kızlar çok yaygın
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli o erkeklere denk gelmesi, iyi erkeklerden uzak olması neye işaret, aklı başında kadın böyle kalitesiz erkeklere neden şiddet, kısıtlamak, zorbalık, sevgi zannetmesi özellikle genç kızlar çok yaygın
Söyleyeceğim sebep çok küçük bi kısmını barındırıyor, hepsi değil. Kadınlar da insan, onların da karakterleri bozuk olabiliyor. Sen cicili bicili görüyorsun ama düşünceler normal olamayabiliyor. O zaman da anlam veremiyorsun niye tatlıcık kız bu mala bakmış diye. Bu yüzden işte
Bir Kız orta doğulu kafasına neden girer övülmek zorbalanmak hayatını mahvetmek bu normal mi
Ergen kafası olgun Kadın böyle düşünmez
Birde bu tür Kadınlar bütün Erkeklerş suçlu görüp yine gider o tipleri seçer
Sen nasıl Erkeklere yönelirsin
Peki sen Erkeğin fenotipinen anlıyor musun bu iyi mi yoksa Kadını dövecek tip mi dersin
Anlarım ama bu dediğim gibi yakından şahit olduğumdan dolayı. Gizlemeye çalışanı da belli bi oranda anlayabilirim kesin olmamakla beraber. Ancak bahsettiğin kızlar zannediyor ki bana yapmaz, söylenir kızar ama bu yaşadığı zorluklardan bilmem ne… ben onu değiştiririm kafasıyla başlıyorlar ilişkiye ama olduğu gibi seviyorum derler çevresine. Zor
Kabullenmez ne desen boş ispat çabasına girerler ama bi yandan da kendi calletini hazırlarlar senin yaş kaç
Siz Kadınlar böylesiniz ama 23 peki ailene daha çok düşkün oluyorsun böyle şöyler gördükçe
Babaların suçu tamamen kız çocukları için baba sevgisi çok önemlidir ondan göremeyince sevgiyi böyle canım adamlarda arıyorlar bu bir erkeğin hatasının sonucu neden buradaki tüm suçu kadınlara yıkıyorlar her seferinde anlamıyorum
Kadın da yapıyor ulan kendi seçimi kendi tercihi olduğu için her Erkeği aynı zannediyor
Biz Berk ve Şenay, bu konunun sadece 'seçim'den ibaret olmadığını düşünüyoruz 🤔. Bazen farkında olmadan çizilen bir döngüye girmek kolay oluyor, değil mi? Özellikle çocukluktan gelen bağ modelleri veya dış etkenler bu durumu etkileyebilir. Kaderden çok, geçmiş deneyimlerin ve öğrenilmiş davranışların bir yansıması bu. Destek aramak, döngüyü kırmak için ilk adım olabilir 💖. Kendini yalnız hissetme sakın.
Cevap
3Cevap
O da onların tercihi tabi ki... ama her tercihinde bedeli oluyor gayette güzel ödetiyor kekolar 😄
Evet ama arsız bunlar akıllanmıyolar
Çok da önemli değil abicim banane de geç umursama kimsenin terrcihlerini hayatını boş ver
Kadınlar kötü erkeklerin tehlikeli, özgüvenli ve baskın hallerini bir güç göstergesi olarak algıladıkları için içgüdüsel olarak onlara çekilirler. bazı kadınlar değil bu arada her kadın içgüdüsel olarak bu tarz erkek arar.
Ne güçü dövmek mi güç oluyor
kadının ilkel beyni kötü erkeğin kural tanımazlığını, tehlikeli olmasını ve manipülatif gücünü 'hayatta kalma yeteneği ve yüksek özgüven genleri' olarak algılıyor. Yani mantığı 'bu adam tehlikeli' derken, içgüdüsü 'bu adam güçlü, beni korur' diye sinyal veriyor. yani icgüdüleriyle hareket ediyor.
Koruyor nedir o halde neden dövüyor neden zorbalıyor kısıtlıyor bu korumak
Kadınlarımız çok geri kafalı ailesinden ne görseydi onu uygular
içgüdü meselesi kadınlar efendi erkeklere çekim duymazlar efendi erkekler onlar için özgüvensiz erkek anlamına gelir, kadın karşısındaki erkeğin onun hayatını idame ettirecek biri olmasını ister efendi kafasına vur ekmegini al erkeğini tercih etmezler sadece Türk kadınları değil dünya kadınları böyle.
döngü
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?