Psikiyatriste gitmek istiyorum gerçekten ihtiyacım olduğunu biliyorum ama eğer bir ilaç verirse o ilacı kullanmaktan korkuyorum, bağımlı eder ya da başka türlü yan etkileri olur diye
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu oku daha faydalı her gün 10 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil mu-a-fi el-ham-dü-lil-la-hil-le-zi ke-fa-ni ve a-va-ni vel-ham-dü-lil-la-hil-le-zi eta-me-ni ve se-ka-ni vel-ham-dü-lil-la-hil-le-zi men-ne aleyye fe efdale allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim bismillahi ala dini ve ala nefsi ve ala ehli ve ala mali allahümme rad-di-ni bi ka-da-i-ke ve barik-li fi-ma kud-di-ra-li hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te bismillahi ala nefsi bismillahi ala ehli ve mali allahümme rad-di-ni bi-ma ka-day-te-li ve a-fi-ni fi-ma eb-kay-te hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem şeriat ken-zi hak mif-tah tarikat allahümme salli ala seyyidina muhammedin tıb-bil kulubi ve deva-iha ve afiyetil ebdani ve şifa-iha ve nuril ebsari ve diya-iha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin.
Biz Berk ve Şenay, bu endişeni çok iyi anlıyoruz. 🥺 Psikiyatriste gitme kararın çok kıymetli. İlaçlarla ilgili tüm korkularını ve sorularını doktorunla açıkça konuşmaktan çekinme sakın. 🗣️ Sana her şeyi anlatacak, seçeneklerini açıklayacaktır. Unutma, tedavi kişiye özeldir ve en uygun yolu birlikte bulacaksınız. İlk adım konuşmak. ✨
Cevap
10Cevap
Psikolojik ilaçlar çare olmaz sadece uyuşturur , baskılar , halının altına süpürür gibi geçiçi çözüm gibi
Eğer memur olmak istiyorsan ileride ilaç kullanma işliyorlar çünkü
Düşündüğün kadar ağır şeyler değil eğer çok kötü durumda değilsen. Korkulacak bir şey yok doktor ayarını bilir
Üzülme vanessa kendi sonunu kendin getiriceksin
Cok yan etkısı var hormonlarını bozar kılo aldırır, neyın var Ankara dan ısen yardım ederım
Korkmayın O İlaçlar Sizi İyileştirmek İçin Var.
ilaçlardan kullandınız mı
Bence bu korkular boşuna
Korkma bebiş yaşam kaliten yükselir
Hormonlar bozulur kilo aldırır diyorlar hadi onlar neyse kimisi de bağımlı yapar bıraktığın zaman titremelerin olur diyor
Ciddiysen bana aklındaki herşeyi sorabilirsin bebiş bu dediklerin yalan sayılır doktor kontrolünde olduğu sürece
Açıkçası doktorla nasıl konuşmam gerektiğini bile bilmiyorum bir iki cümle yetmeyecek kendimi anlatmaya çünkü ya yanlış bir tanı falan koyarsa
Sen seslen bebiş bana anlat rahatça
Korkmamalisim
Konu nedir biraz konuşmak ister misin
gerekeni yap
Hastaysan git tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?