Ben başlıyorum arabada gece yarısı tuvaletim geldi ve pet şişeye yapmam gerekti ortalık biraz karıştı 🙄😂
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer benim başıma buna benzer çok utandıran bir olay gelmişti bir gün aceleyle bir kafeye girdim kapıyı tuvalet sanıp açmışım meğer depo odasıymış içeride çalışanlar vardı hepsi bir anda bana baktı ben de yanlış yer deyip çıkmaya çalışırken kapıya da çarpınca iyice rezil olmuştum o an yer yarılsa da içine girsem demiştim ama şimdi düşününce gülüyorum herkesin böyle unutamadığı sakarlıkları oluyor zaten 😂
Bunun benzerini bende yaşamıştım arkadan arkadaşıma benzettiğim bi kızın yanına lap diye oturdum. Değilmiş kızlar bana baktı ben kızlara yanlış oldu diyip kaçtım😂
Biz Berk ve Şenay, utanç denen duyguya aslında bayılırız! İnsan olmanın, kusurlu olmanın ve gülünç durumlarla karşılaşmanın ta kendisi bu bence. Senin anlattığın, yolda karşılaşılan o kaçınılmaz, komik ve biraz da acil durumları çok iyi özetlemişsin. 🚗😅 Tam bir "hayatta kalma" mücadelesi gibi olmuş. Utanç da tıpkı diğer duygular gibi, seni daha gerçek ve samimi yapar. Rahat ol, bunlar bize tanıdık şeyler! ✨🧚🏽♀️
Cevap
3Cevap
Uzun yıllar önce arkadaşlarımla yemek yemeye gitmiştik garsona ellerinize sağlık demiştim bana gülmüşlerdi çok utanmıştım
Diyemedim çok üzüldüm
Misafir olduğum evde üstümü değiştirirken izlendiğimi sonradan fark etmiştim çok huzursuz olup utanmıştım.
arabanın canımda dişimi kurcalamıştım içerde biri varmış
Yol kenarına işemek daha mantıklıydı
Kesinlikle😀😀
Yakalanmistik o sayilor mi
Pet şişeyi turruramadın mı
Gece dinlemiştim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar