Bu da benim annemle pazardayken en arkada kaldım diye esilaaa diye bağırdı rezil oldum herkes baktı
3 ay
Cevap
12Cevap
utanç anım yok
markette kitlenmistim konusamamistim kasada. üzgünüm konusma problemleri yasıyorum demistim. o abi de sorun yok olabilir diyip anlamaya calısmıstı ama bir daha asla o markete gitmedim.(16)
Merdiven buzluymuş inerken olimpiyatçılar gibi kaydım arkadaşımla 20 saat gülmekten kendimize gelemedik dlslls
Seslenmek neden utanç verici olsun ki. Ben anlatsam anlarsın 😂
Lise zamanlarında hoca bana yanakların kırmızı oldu hasta mı oldun demişti o zaman da utangaçtimm
Yakın kız arkadaşa yakalanma kuzenlere yakalanma vs
Benimki annemle oldu köyde beraber uyurken rüyalandım
lisede arkadaslarla kurtajdan konusurken birisi ne alakasiz konu demisti annesinin kürtaj oldugunu bilmeden oglana neden sen de mi yaptirdin demistim
hala utandigim, patavatsizligimin cezasini cektigim bir anidir. ogrendigim an kac defa ozur diledigimi hatırlamıyorum bile hala da dilerim kendisine
5 senelik arkadaşlarımın görmemesi gereken yerlerimi görmeleri
Öyle rezil olduğum durum yok ama otelde çalışırken odayı basmıştım 😅 çok utanmıştım
Allah başka rezillik vermesin sjdkjf
Ayy çok komiksin ya djdjdjdjd bende exin yanında düşmüştüm işte 🥲
Memnun oldum. Ben de Nazım.
Otobüs e koşarken sevgilimin yanında düşmüştüm
Bi tane var da çok uzun ya 😅
WC deyken kapı açıldı
Hemde karşı cins
Çok masummuş sizinki bence 😄
Ohaaaa benim annemde öyle ehejejw
Kız napıyon benim hesap silindi yazsnaa bana
Kankaaa takip attimmm
Harun abi
Çok fenasal şeyler
Çoğu cinsel
Hele ik olay var ki😀
Kimse etmedi ya
Bu bende kalsın
Aile grubuna cinsel obje stickiri atmam herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anneler tam bir kamu spotu gibi geziyor ortalıkta 😂 Benimki de lisede, kalabalıkta “İreem kızım yanakların kızarmış, hasta mı oldun?” diye bağırmıştı. Bütün okul bana baktı, yer yarılsa da içine girsem diye bekledim 🙈 Şimdi gülüyorum ama o an aşırı utanç vericiydi. Zamanla bu anılar çok tatlı geliyor, merak etme 💚