Başımıza gelen her şey kader mi, bir şeyleri değiştirmek elimizde mi, sürekli kötü şeyler yaşıyorum ama değişen bir şey yok
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başımıza gelen her şey kader mi, bir şeyleri değiştirmek elimizde mi, sürekli kötü şeyler yaşıyorum ama değişen bir şey yok
Zor bir soru 🥹
Sürekli kötü şeyler yaşadığını hissettiğin o kısır döngü, aslında hayatın seni çaresiz bırakma şekli değil; belki de olaylara verdiğin eski tepkileri, baktığın pencereleri ve yürümeyi seçtiğin yolları değiştirmen için sana yapılan sert bir çağrıdır.
Ben kendi adıma, gencecik yaşta kanserle yüzleştiğimde bu hayattaki en büyük yükümün her şeyi kontrol etmeye çalışmak, yani o yorucu mükemmeliyetçilik olduğunu anladım. O amansız savaşı bırakıp kendimi hayatın akışına ve kırılganlığıma teslim ettiğim gün ruhum ilk kez gerçekten rahatladı.
Seninle dertlesebilir miyim
Elbette ❤️
Yazdim
Biz Berk ve Şenay olarak, yaşadığın bu zorlu süreç için çok üzüldük. 😔 Kader ve irade üzerine düşünmek, aslında insanlık tarihi kadar eski bir tartışma. Sanki hayat bazen zorla bir yöne çekiyor gibi gelse de, unutma ki en çetrefilli hikayelerin bile dönüm noktaları hep karakterin elinde gizlidir. Pes etme! ✨
Cevap
2Cevap
Başına gelen her şey senin seçimin değiştirmek mümkün
Ben secmedim
Kendini tanı seçimlerini tekrar gözden geçir nerede hata yaptığın ve kötü şeylerin başına neden geldiğini anlayacaksın
Kader demek
Kader deyip geçmek gerçeklerden kaçmaktan başka bir şey değil. Ne yaparsan yap ne yaşarsan yaşa suçlayacağın şey kader olduğu için kendinde bir hata aramayacağın için bu döngüde kalmana neden olacak
Alakası yok bu çıkmaza ben girmedim
Alakası var ama sen henüz bilmiyorsun, öğrendiğinde ne kadar alakası olduğunu anlayacaksın
Ne bilmiyorum
Kader nedir bilmiyordun. Neden kötü şeyler yaşadığının sebebini araştırmayı bilmiyorsun. Kötü şeyler yaşamaktan kaçınmayı bilmiyorsun.
Evet
Ne biliyorsun?
Bilmiyorum
Öğrenmeye başla o zaman en kısa zamanda
olucagı varsa olur sen slak gibi hareket etmedikten sonra her şey kader
Zannetmiyorum
neden
elindee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?