+1 yılCunku Islamiyetten önce farkli dinler vardi. HZ Isa cok erken gelmisti. Islamiyetten önce Hristiyanlik vardi. Bu nedenle hz isanin dini o devirde Allah katindada kabuldu islameyitin gelmesiyle cok tepki beraberinde geldi. Oyuzden Islam karsiti insanlara karsi Islamiyeti yaymanin yolu savasmakti. Hicbir zaman HZ. Muhammed SAV ve askerleri ilk kan döken olmamistir. Mekkeyi fethederken bile hicbir sivili ve askeri öldurmemislerdir ve esir almamislardir. Hep onlar savunma Allah in verdigi emir olan muhafaza durumunda insan öldurmusledir. Bugun Iran Irak a bakip muslumanliktan kastediyorsan yanlis yoldasin. DINDE ZORUNLULUK YOKTUR. Allah in koydugu en buyuk kurali cigneyen ulkeden bahsediyorsun. Iran herseyi zorunlu kiliyor bu yanlis. El kesen infaz veren ulkeye bakip Muslumanliktan bahsetmemek gerek. Islamiyetin HZ. Muhammed ile yayildigi fakat Suudi Arabistan gibi ulke kralini HZ. Muhammed umeti demek yerine bizim yani kendi ulkelerinin ummetini kastettikleri bir devirdeyiz. Öte yandan bu durumu firsat bilen siyonistler budistler hristiyanlar da ISID gibi bir örgutu ortaya attilar muslumanligi kötulemek icin. Amac Muslumanligi dunyaya kötu göstermek. Basardilarda. Bugun avrupada musluman gibi giysen teror diye göz altina alinirsin. Okadar geri insanlar var. Hersey göruldugu gibi degildir.
011 Yorumla
Soran+1 yılallahın yarattığı insanları araplar öldürdü ve islamiyetin emri ha? yuh adama bak l*n ciddi ciddi söylüyor bunu haaa :D
- +1 yıl
Muslumanlari kus beyinli gören bir kus beyinlisin. Hayat tarzina uymuyor dimi. erkekle yatmak, zekat vermek, namaz kilmak, temiz olmak adetin degil. Allah seni islah etsin. Öbur dunyada görusuruz o inanmadigin öbur dunyada insallah sen yanarken izlemeye firsatim olur. Insanin inanci yoksa ölume her zaman götu 3 5 atar. şu an biri kafana silah daysa yasamak icin neleri göze almazsin kim bilir.
Soran+1 yıl1 senedir yetistirme yurdunda gönüllü olarak calisiyorum ondan öncede gonullu calistim. 5te isten cikip 6da oraya gidiyorum. Bu siralar bir cocugu evlat edinme dusuncesindeyim
Temizim cok temizimdir.
Bekaretse cinsel organsa hepsi benim istedigimle yatarim zaten batılı biriyle evlenirim evlenirsem.
Soruma cevap vermek yerine bana hakaret ettin. Bu sevap mi- +1 yıl
Özur dilerim bir anlik sinirdi ben Allah seni islah etsin diyorum.
- +1 yıl
Muslumanlik neden kötu birsey lutfen söylermisin? Senin hic 4 4luk musluman arkadasin olmadimi? Ayrica dinsizin hakkindan imansiz gelir dye laf vardir. Inancsiz bir insan inancliya göre daha fazla gunah isler. Merhameti yoktur yani
Soran+1 yılAllah falan yok. İslah edemez. Neden hep ayni cumleler farkli bildigin cumle yok mu senin? Sizin?
Soran+1 yılBen kac yildir ateistim bir kez bile yalan soylemedim insanlara kotuluk yapmadim. Etrafimdaki butun ateistler bagis evlerinde calisiyor
- +1 yıl
BILIYORMUSUN cok kati dusuncelerin var. Ben agresif bir insanim. Musluman olabilirim ama seni cekemem. Bu yuzden bu benim sana son mesajim ve son sözum. Unutma kulagina kupe olsun sözum. Bir nebze de olsa saygi göster.
Inancsiz insan, dini: beyniyle dusunceleriyle aradigi icin hakikati bulamaz. Oysa din kalple olacak birsey. Bunun hakkinda bir yasanmis olay var. Umarim dinlersin.
HZ. IBRAHIM bir gun yeni bir ilim evliyasi yaninda talabe olarak baslamis. Ilk gunden evliyasina asik olmus ( manen ask ). Ilk gunden evliya talabelerine yeni gelen ibrahimi tanistirmis. Sonra demiski hepinize bir sey diyecegim. Bir görev. Bu karda kista kim bana uzum getirir? diye sormus. Herkez disariya baktiginda 1 metre kalinligindaki karda be esen soguk ruzgarda kar olmadiginu ve yetismedigini dusunmusler. Tam. o sirada Ibrahim ise icinden ustam bunu dediyse bir hikmet vardir diyip "Ben giderim ustadim " diyip sepet isteyip yola koyulmus. - +1 yıl
Az gitmis uz gitmis. Dergahtan o karda kista o soguktq 10 km kadar uzaklasmis. Bitkin dusmus yorulmus acikmis. Tam o sirada icinden ben niye bu ise girdim bu karda kista harbiden ne uzum olur en iyisi ben geri döneyim diye ses gecmis. Ibrahim o dusuncenin ardindan hemen yere cokmus ve demeski " Allah a yeminler olsunki bugun ölsemde nefsime uymuyacagim" diyip Allah a dua etmis. Sonra yola devam etmis nefsi gittikce zorlamis fakat birde görmuski karlar altinda kalan bir agacin uzum verdigini görmus. Hemen bol bol doldurmus sepete ve geri dönmus. O sevincle enerjisi geri gelmis ve dergaha yakin bir yerde kar ustunde görmedigi bir kuyuya dismus. Ordada Allah adua edip ustasina söz verdigini yardim etmesini istemis. Tam o sirada 4 buyuk Melekten olan Cebrail A. s belirmis ve ya ibrahim uzat elini demis. Ibrahim yeni töbe ettigi icin beni burdan cikarirsa ustadim cikarir cunku ben onun elini tuttum demesiyle ustadinin karsisinda belirmesi bir olmus
- +1 yıl
Ustad almis cekmis onu elleri karli ibrahimin elinden. Sonra birden yok olmus. Ibrahim dergaha varinca olayi hasilasyon diye dusunmus yorgunluktan. Sepeti ustada verirken ustadun tessekur elini tutarken elindeki kari görmus ve olayin gercek oldugunu anlamis. Evliyada butun talabelere " Siz hepiniz aklikizi kullandiniz ama Ibrahim kalbini kullandi. Unutmayin inanc beyinle degil kalplr olacak birsry. " Allah bunun hakkinda ayet bile indirtmistir. - Ey muminler ben yarattigim hicbirseye sigmam ama yarattigim muminim kalbine sigarim " demistir.
- +1 yıl
Ben hicbirseye sigmam yarattigim mumin kalbine sigari. Dogrusu bu olacakti kendine iyi bakman dilegiyle. Umarum dogru yolu bulursun
En İyi Cevaplar
+1 yılHani şu islama savas acan beyinsizler varya iste onlar kendilerini 1 damla spremden yaratan âlemlerin Rabbine savas aciyor... unutmayin Allah ! intikam alanlarin en hayirlisidir
Gelelim senin sorunun cevabina.. kimsenin kimseyi zorla musluman yaptigi yok.. o dediklerini arastirdigini dusunmuyorum muhtemelen ya duydun ya salladin "ya tutarsa" hesabina.. hepinizin zorda kalinca dedigi gibi "dinde zorlama yoktur" bu soz dinini secmekte zorlama olmadigini soyler yoksa islami sectiysen pasa pasa uyacaksin.. şeriat dedigin sey en basta toplum duzenini maksimum derecede saglar.. hirsizligi onler , cana kast etmeyi tecavuzu haksizligi adaletsizligi aklina gelebilecek her turlu pisligi onler.. şeriat demek Allahin kurallarina gore yasamak demektir.. bazi kisilerin yaptigi gibi isine geleni yap isine gelmeyeni yapma demek degildir.. bazilariniz diyor Allahla arama girme.. yahu kardes senin Allahla aran bozuksa araci da mi olmayalim?
Rabbim hepimizi siratil mustakime iletsin ve o yolda sabit kilsin00 Yorumla
+1 yılIslam savasla yayilmadi
Sen hacli seferiyle karistirdin her halde
Islam baris demektir
Hz sumeyye sirf islamiyeti secti icin is gece gordu kularini bacaklarini iki deveye baglayip develeri hareket etirerek hz sumeyye iki parcalandi sehit oldu islam uguruna asabaler ne zulim ne is gecelere maruz kaldilir bir b*k bilmeyip gelip burada hakkam kesmeyin02 Yorumla
Soran+1 yılGoogleden ögren. Turkler savasla musluman oldu
Soran+1 yılTalas savasina bak
+1 yılİnsanlara guzel seyler ogretilmeye calisildi ama ne yazikki bunu kaldiramadiklari icin savas oluyo :) islam baristir bunu unutmayin guzel ahlak herkes tarafindan kaldirilamaz
11 Yorumla
Soran+1 yıltürkler arapların katliamlarına dayanamadığı için müslüman oldu. gök tanrıdan bir anda allaha geçilmesi sizi hiçmi şaşırtmıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılHristiyanlık orta cagin sonuna kadar Kilise ne diyorsa doğrudur kimse kiliseyi sorgulayamaz kafasiyla yasadilar nerden Baksan 1500 yil rahipler parayla cennetten arsa satiyordu insanlar kilise temizlenmeyi yasakladigi için 6 ay ayni kiyafeti giydi 1500 yil bunlara inandilar ayrıca konuyu bize baglamissin Türkler tarihleri boyunca baskalarinin zorlamasıyla hic bisey yapmamistir peygamber onlar sizle savasmadikca siz onlarla savasmayin buyurmustur Hristiyanlık madem ki o kadar mükemmel İslam dunyasini birlik olmasin diye paramparça hale getirip Filistin deki çocukların olumlerine göz kapadi neden mavi marmara gemisi yardim götürürken İsrail ordusunun baskisina göz yumdu. özellikle ruslar (hristiyan ruslar) çinden sonra belki dünyanın en çok kan akitan milletidir tarihinden bir haber doldurulmaya hazir bir nesil yetişiyor Yildirim beyazit Timura esir düştüğünde kendine yediremeyip intihar etmiştir biz böyle bir milletiz şüphesiz avrupa bize barbar demiştir o kadar osmanli tokadi ben yesem bende derdim bizim tarihimiz bu sen diyorsun ki araplar bizi savaşta yendi ve müslüman yaptılar biz zorla musluman olsak yüzyıllarca hilafetimiz altinda dururmuydu o araplar
31 Yorumlasen bir kere müslüman değilsin onu anlamayan aptaldır ikincisi ise
peygamber efendimiz islamiyeti bildirdiğinde herkez onu yalancı aklını yitirmiş delirmiş bu diyerek dışladılar sonrasında efendimizin amcası ve akrabaları ona destek çıkıp yardımcı oldular ve efendimiz üç kişi seçti ve işaret parmağını diline deydirerek hepsinin dillerine parmağıyla dokundu böyle o üç kişi bütün lisan'ları konuşabildiler her biri efendimizin kendilerine verdiği emri yerine getirmek için gidebildikleri yerlere gidip insanları islamiyete davet etti böylece oluk oluk insan medineye gelmeye başladı efendimiz o insanlarla beraber mekke'ye girdi ve tek damla kan dökülmedi. Ve son bir şey söylicem senin o savunduğun hristiyanlar baba oğul kutsal ruh falan dedikleri saçmalığı sorduğun zaman daha kimin isa kimin oğul kimin kutsal ruh olduğunu aydınlatıcı bir şekilde açıklayamamıştır. Gerçekten merak edip bir Din'e mensup olmak istiyorsanönce diğer dinlere saygı duy03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHristiyanligin nasil yayildigini bir filmde iki cumle ile oyle guzel anlatmislardiki "beyaz adam bugun benim topraklari alicak bikac yil sonra beyaz adam bana dinini saticak" hristiyanlik misyoner faaliyetlerle yayildi ayrica hacli seferlerini es gecmissin onlar savas degilmiydi? Turkiye de gecen sene kurban bayraminda bir kac kisi cikip kurban kesmek katliamdir diye protesto yapti yilbasinda o kisileri gozlerim aradi ama hicbiri yoktu ortalarda neden? Cunku ogun katledilmis hindileri evlerinde pisirip aksam ormandan kestigi cam agaci altinda yemeye hazirlaniyorlardi. Simdi hanimefendi siz ateistler bana saygi gostermek zorundasiniz diye biyerlerinizi yirtarken neden ISLAMA SAYGI GOSTERMIYORSUNUZ? NEDEN HER MUSLUMANI YOBAZMIS GIBI DAMGALIYORSUNUZ?
13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru yazmışsın.
Soran+1 yılsoruma cevap vermedin, islam neden savaşla yayıldı? gerçek ve doğru şey güzellikle neden yayılamadı. yoksa kimse müslüman olmak istemedi diyemi
Cevap sahibi+1 yılSavasla kimse kimseye bisey kabul ettiremez geciceksin onu savas sadece nefret kin dogurur abd iraki isgal etti iraklilar abdye tapiyormu? veya israil filistini isgal etti filistinliler israile tapiyormu yoksa nefretmi ediyor sen sadece kendi dusunceni baskalarina empoze etmek icin bir acik yakalayip ordan vurmaya calismissin ama niyetin cok belli.
Benim dinimde güzel ahlak ve iyi davranmayı zulum etmemeyi hoş görüyü söyler kitaba göre davranılsaydı dünyada savaş olmazdı ta ki kişisel cıkarlar olmasaydı önce kitabı okuyup objektif bakarak anlamaya çalışmak gerek ikicisi savaş sadece din olrak bakılmamalı içinde bir cok kişilerin cıkarların oluştugu oluşumlar vardır benim düşüncem bu her kesin görüşünede saygı duyarım
10 Yorumla
+1 yılCok salaksin keske. ölsen bugün.
Islam savaşlarla. Yayılmadi islami yaymamak icin muslumanlarla savastilar gerizekali. embesil kiizm
Seni okutan hocanin ben taaaa...
Aotal. kiizm islam. düşmanı. kiizm okuzz kiizm hindu dininemi inaniyorsun inege tapa tapa öküz. Olmuşsun. Iyice...20 Yorumlakıza bak sen , sen gel islamiyeti hedef alıcak paylasımda bulun sonrada islamiyeti tamamiyle kötüleyen yorumu eig seç sonrada niye kimse soruma cevap vermiyo diye artistlik yap. bir yürü git ya saygı saygı hiç deilse saygı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCevap çok basit zorla yayılmadı. Olayları mabadınla anladığın için birilerinin çıkıp "evet zorla yayıldı çünkü çok barbarız" demesini bekliyorsun. Merak etme tarih senin zannettiğin gibi ilerlemedi sende biliyorsun ama işine gelmiyor.
Bu sitede senin gibi bir sürü provokatör var ve başlıca amaçları tarihi gerçekleri kafalarına göre çarpıtıp insanların aklını bulandırmak, ortalığı karıştırmak, küfretmelerini sağlayıp işte siz busunuz barbarsınız diyebilmek.00 Yorumla- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılhristiyanlık kölelikle savaşla yayıldı tabikide? kaynakları araştır cahil konuşma :) ayrıca böyle diyorsunda hergün yüzlerce kişi fransada amerikada yurt dışında müslüman oluyor bunlar silah zoruylamı?
219 Yorumla
Soran+1 yıl5 kişi müslüman oluyorsa 100 kişide islamdan dönüyor bundan haberin var mı?
- +1 yıl
yaw 100 kişi islamdan dönüyorda kaç kişi hiristiyanlıktan dönüyor bunada bir bak :) kesin bir sayı veremessin her nefes alan insanın yanındamısın bir düşün :)
Soran+1 yılTurkiyede bile hristiyan sayisi eskiye gore 3 katina cikmiş. Dunyada 3 milyar hristiyan var
- +1 yıl
saydınmı? 3 milyarınıda saydınmı
Soran+1 yılHaha :) arastirma yaptim
- +1 yıl
araştırmalar gerçeği göstermez :) bir araştırmacı olarak en iyi senin bilmen gerekliydi :D
Soran+1 yılAfedersinde nufusa gore dagilim yapmislar her sitede ayni oran var bu bir. İkincisi avrupa +amerika + hindistanin bir bolumu + avusturaly*afrikanin bir bolumunun hristiyan oldugunu hepimiz biliyoruz!
- +1 yıl
ee bunun konumuzla ne alakası var :)
Soran+1 yılSen salak misin? Hristiyanin daha cok oldugunu kanitladim sana. Az yede avrupaya bir git
- +1 yıl
peki kardeş madem bu kadar akıllısın neden aklını çalıştırmıyorsun :D bugun türkiyede bir köyde dogan markamı avrupaya ulaşır? yoksa yüzyıllarca önde dogmuş bir markamı? hristiyanlık daha once gelmiş bunudamı ben söylücem :D komik olma ya :D Allah seçme hakkı vermiş :D hz isayı Tanrı olarak gören ve aynı kitabın 4 farklı versiyonu var :D hristiyanlar bile aralarında 4 e bölünmüş sence mantıklımı kardeş bu :D
Soran+1 yılEvet daha once geldi gelmedi demedim. Ama siz muslumanlara gore islam coooook iyi super kudretli islam varken baskasina inanmak cooook sacma islam best ever ya. O yuzden hristiyanlar musluman olmaliydi. Neden olmadilar. ya sen nediyon ben ateistim hala hristiyanligi kotuluyo
İslam neden savasla yayildi? Neden neden neden neden neden neden.. Neden nedeeeeen
İslam superse neden hristiyanlar musluman olmayinca oldurduler- +1 yıl
bacı kardeş neye inandıgınla sen sorumlusun ben senın ne inandıgını sormadım. :D sen bizi yargılar durumdasın :D sadece seni birazcık olsun bılgılendırıyorum :D istedigin şeye inanabilirsin ama öteki tarafta asla ben müslümanlıgı bilmiyordum diyemiceksin son gelen ve mantıga akla yatan en iyi din o dur. öteki tarafta kimse ben müslümanlıgı duymadım diyemicek çünkü herkese en az olsun 1 kere müslümanlıgı duyma şansı verilcektir :D sen bu şansı yakalamıssın yakalamayı bırak dini kötüleme çabasındasın :)
Soran+1 yılBen tarih okuyorum zaten neyi ogretiyorsun? Hristiyanlik 4 kitaptan olusurdan baska ne biliyorsun? Ben eski ahit ve yeni ahiti 60 kez okudum daha neye konusuyorsun? Konumuz islam. Ben sana hristiyanigi anlat demedim hala anlamiyorsun pis pis siritiyorsun
Soran+1 yılSorularimada cevap vermedin yani bilmiyorsun. İyi gunler
- +1 yıl
haha :D yok saçmaladıgının ve çırpındıgının farkındasın ki hala uzatıyorsun bence :D tarih okuyan bir insan böyle şeyleri konuşamaz zaten tarih okumuş olsa en iyi dinin ve dinlerin nasıl yayıldıgını bilir :D
Soran+1 yılNerde sacmaladim sen onu soyle. Cirpinan sensin soruma cevap vermiyorsun versen gidicem
Tarih okudum en iyi din yok dinlerin bazilari savasla yayildi. Baska sorun?
Soran+1 yılSoruma cevap ver. Neden savasla yayildi?
- +1 yıl
savaşla yayılmayan din? :D
Soran+1 yılMusevilik
+1 yılHristiyanlık, İslam dini gibi dinler savaşla yayılmıstır.
Musevilik dışında.30 Yorumla
+1 yılHaçlı seferi ile zaten fakir ülkelere erzak falan götürüyorlardı. Türkler savaşla müslüman olmadı. Göçebe yaşayan bir milletiz ve onca zamana kadar zorla bir şeyin boyundurluğuna girmedik.
19 Yorumla
Soran+1 yılya bir git talas savaşını bile bilmeyen bilgisiz birisin 70 yıl savaş sonunda müslüman olduk yazgoogle amcaya www.facebook.com/video.php?v=240360272721975
- +1 yıl
O zaman yer yüzünde yaşayan Türklerin yaşam alanına bak. Talas savaşını biliyorum gerzek arkadaşım. Fakat bak Türklerin %90'ı müslüman. Göçebe örneğini boşuna vermedik sana, dünya üzerine yayılmış bir ırka savaş sonucu müslüman oldun dedin ya.
- +1 yıl
Ayrıca o ufak zekan Türk destanlarını, mitolojilerini, efsanelerini araştırsın. İslamla benzerliklerini görürsün. Boş konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsun.
Soran+1 yılYa anlamiyorsun sanirim gök tanri inancindan talas savasi ile muslumanliga gecildi
- +1 yıl
Asıl sen anlamıyorsun ve anlamamaya devam ediyorsun. Ya senin Talas savaşı dediğin kişide Türklerin yüzde kaçlık kısmının zorla geçtiğini sanıyorsun. Bir savaşla neredeyse %90'lık bir kesimin din değiştireceğine aklın alıyor mu? Bastıra bastıra göçebe yaşıyorlardı diyorum, halen savaş diyor. Hadi diyelim bir kısmı savaşla müslüman oldu, diğer göçebe toplulukları neden oldu?
Soran+1 yılDigerleri mesela hazarlar musevi oldu digerlerinin ismini bilmesemde cok fazlasi hristiyan oldu
- +1 yıl
Fakat belli bir süreden sonra çoğu müslüman oldu, sonradan müslüman olan kişileri kılıç zoruyla müslüman yapmadılar.
Soran+1 yılMusluman olanlarin hepsi kilicla oldu kac yil araplarla savastik. Googleye yaz heryerde yaziyor anla artik kabul et
- +1 yıl
Biraz da Türklerin tarihini araştır. Anlarsın o zaman kılıçla boyundurluk altına girip girmeyeceklerini.
bütün dinler savaşla yayıldı. islamiyet adı altında terör estiriliyor sadece. o da islamiyeti yok etmek için. diğer dinler yok edildi zaten ya da bazı insanların işine geldiği şekle girdi zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyiki müslüman doğmuşum genç yazımda ateist oldum :)
11 Yorumla
+1 yılİslam = Barış , bütün oçluklar kafa taşlamalar , kesmeler bu topraklarda :D Adamlar kendileriyle bile savaşıyolar sonra İslam = Barış :Dfdgdfg
00 Yorumlakolay yayılan dinleri ve kutsal kitaplarını görüyoruz ne tür değişikliklere uğradığını o yüzden aklınızı böyle boş sorularla meşgul etme
03 Yorumla
Soran+1 yılSoruma cevap vermedin?
Soran+1 yılhayır. soruma cevap vermedin islam neden zorla yayıldı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHristiyanlık da savaşla ve zorla yayıldı. Afrika ve Güney Amerika'da.
06 Yorumla
Soran+1 yılafrikada hristiyanlık yok, hristiyanlıktan kopan farklı dinler mevcut.
Cevap sahibi+1 yılHristiyanlık zaten bozulmuş ve tahrif edilmiştir. Allah katında hiçbir geçerliliği yoktur.
Soran+1 yılsoruma cevap vermedin. islam neden zorla yayıldı
Cevap sahibi+1 yılHristiyanlıkta o şekilde yayıldığı için.
Soran+1 yıl:D hahaha kıvır sen kıvır
Cevap sahibi+1 yılİşine gelmemiş gerçeker anlaşılan.
Hacli seferleri diye bisey duymadinmi? Kara murat filmidemi izlemedin? Ozaman git kitap oku
05 Yorumla
Soran+1 yılsoruma cevap vermiyorsunuz? islam neden zorla yayıdı? haçlı seferlerinden öncede milyonlarca hristiyan vardı sayısına abartı değişme olmadıki zaten çok insan kaybettiler
Soran+1 yılben ateistim fazla zeka
Soran+1 yılAa niye :)
o savaşların sebeplerini ve savaştan önceki durumları ne kadar araştırdın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen nerenden uyduruyorsun bunları nasıl göremedin türkler savaşarakmı müslüman oldu ya da iranlılılar mısırlılar suriyeliler balkandaki müslümanlar hepsi kendi isteğiyle müslüman oldu kaldıki islamdaki hoşgöre sayesinde yunanlılar bulgarlar sırplar ermeniler daha niceleri bu sayede müslümanları kesmedilermi atıp tutmayın.
06 Yorumla
Soran+1 yılwww.facebook.com/video.php?v=240360272721975
yalan söylediğin için özür dile..
Cevap sahibi+1 yılota boka inanmayın madem katlettiler talas savaşında çinlilere karşı araplara neden yardım ettiler o zaman her boka inanın siz sen özür dile.
Soran+1 yılher boka inanmayın dediğin şey her tarihi kitapta yazıyor heryerde. zaten türklerin hepsi müslüman olmadı bu arap katliamına dayanamayan bazı türkler museviliğe bazıları hristiyanlığa geçti
Cevap sahibi+1 yılnerede bu hristiyan ya da yahudi olan türkler hangi tarih kitabında yazıyor ulan tarihi karıştırsan hristiyanların yahudilerin müslümanlara yaptığı katliamlar ortaya çıkar anca konuşuyorsunuz
Soran+1 yılMilleti birak sen islamiyeti acikla? Nedem savasla yayildi
Soran+1 yılNeden
+1 yılBiz savaslami yaydik bilemem ama sizin misyonerlikle sahtekarlikla yaydiginiz kesin. ^^
Ne cahil insanlar var yaa.01 Yorumla
Soran+1 yıl70 yil sonunda araplara yenik dustuk ve %80imiz musluman oldu buna dayanamayan %20lik kisim musevi ve hristiyan oldu. Bence kimin cahil oldugu belli
Ateizm misyonerlikle yayilmadi bilim ve kulturle yayildi
+1 yılHoşgörüden dolayı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılgördük hoşgörüyü..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım