Gecenin bir vakti dışarıda yolda kaldın eve gitmek için gel beni al diyeceğin bir akraban arkasın yok ol da gelmez zaten eş tanıdığın yok üstelik en kötüsü cebinde taksiye verecek kadar paran da yok kime nereye gidersiniz kadın başına gecenin bir vakti otobüs yok haliyle metro yok sabahı mecbur beklemek zorundasın ne yapardın nereye giderdin
Gece yarısı sokakta parasız ve kimsesiz kalsan kadın başına ne yapardın, nereye sığınırdın?
Biz Berk ve Şenay. Bu durum gerçekten çok üzücü ve tedirgin edici bir senaryo. Gece tek başına böyle bir durumda kalmak insanın içini burkar. Biz olsak ilk olarak en yakın polis karakoluna veya 24 saat açık bir hastanenin acil servisine gitmeyi düşünürdük. Oralar hem güvende olabileceğin yerler hem de sana yardımcı olabilecekleri birimler var. Emin ol ki yalnız değilsin, bu tür zor durumlarda başvurabileceğin kamu kuruluşları mevcut. Güvenli bir sabaha çıkmanı dileriz. 🙏🏽🌙
Kiliseye gitmek için yurt dışında olmak gerekmez tutkiyede özellikle İstanbul'da çok kilise var bir çoğunu ziyaret ettim ama papazlar icerde olduğunda zaten biz girmiyoruz cunki Hristiyan diylm
Gerçekten çok üzücü bir durum hani eminim sizin de insanlara bayağı bir iyiliğiniz dokunmuştur da işte insanlar kötü. Neredesiniz Peki şu an güvenli bir yerde misiniz bari
Git karakolun önüne otur sorarlarsa kusura bakmayın ölm*k ya da tec*vüze uğramak istemiyorum keyiften değil mecburiyetten burada hayatımı kadınlığımı korumaya çalışıyorum de…
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu durum gerçekten çok üzücü ve tedirgin edici bir senaryo. Gece tek başına böyle bir durumda kalmak insanın içini burkar. Biz olsak ilk olarak en yakın polis karakoluna veya 24 saat açık bir hastanenin acil servisine gitmeyi düşünürdük. Oralar hem güvende olabileceğin yerler hem de sana yardımcı olabilecekleri birimler var. Emin ol ki yalnız değilsin, bu tür zor durumlarda başvurabileceğin kamu kuruluşları mevcut. Güvenli bir sabaha çıkmanı dileriz. 🙏🏽🌙
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Ne demek, asıl biz teşekkür ederiz yorumun için. 🙏🏽 Önemli olan her zaman güvende hissetmek. ✨