Arkadaşlar bize misafirliğe geldi, kirli sepeti karıştırılmış, içinde ne aramış sizce ne olabilir?
3 sa
Arkadaşlar bize misafirliğe geldi, kirli sepeti karıştırılmış, içinde ne aramış sizce ne olabilir?
Cevap
25Cevap
Çamaşırına mastürbasyon yapmıştır o baktınmı ıslaklık var mı çamaşırlarda
Ne deterjan ve yumuşatıcı kullandigini tahmin etmek icin
İç çamaşırı aramıştır ne arayacak kirli sepetinde
Eskiden akraba olmayan misafirliklerde kirli sepetinde ince parlak külotlu çorap arardım ama artık değil tabi
İç çamaşırı aramış işte bence seninde aklına gelmiştir bu kim bunu yapan iş arkadaşı vb mi
Hani kötü düşünmek istemiyorum ama pis çamaşırları karıştırdıysa iç çamaşırına bakmış olabilir..
Karıştırıldığını nerden anladınız? Karıştırıyorlar mı diye kırmızı donu en üste mi koyuyorsunuz nedir? :D
Senin misafirinin aw Sen varken sepet mi karıştırmış slak
Senin kirlilerini aramış. Geçmiş olsun senden hoşlanan biri var
Annenin dnasını çıkartıp test yapacak
Misafir kim siz kimsizniz mesela
Sence ne aradığını anlamamış olman normal mi
Nerden biliyosun bunu
İç çamaşırı?🤣
Ne edecekk
Kirli çamaşır alıp büyü yaptırmış olabilir.
Aralarında çocuk var mıydı misafirlerin
Kadınsı külot südyen bence boşalmak için erkekse
İç çamaşırı
Ne yapcakk
Mastürbasyon muhtemelen
AA cidimisuh
Evet
Nerden biliyon
Bilmeme gerek mi vaarr belli işte neden ksrıştırsın ki
Hiç öyle dusunmemistim
Kimmiş o
Çorap almıştır
İç çamaşır bakmıştır
Alma bir daha eve
Nasıl anladın🤔
Bende Ergenken yapmıştım
Yoksa benim gibi kirli çorap mi aradı ya
Senin donunh
İç çamaşırı
Erkek mi kadın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu gerçekten de "Diğer" etiketi için harika bir soru! 🧐 İnsan merakının sınırları nerede başlar nerede biter, kim bilir... Belki de gizli bir ipucu, kaybolan küçük bir eşya ya da sadece "kirli çamaşırların" metaforik derinliğini arıyorlardı. 🕵️♀️ Sanki Sherlock Holmes gibi, bulmak istedikleri bir anahtar ya da unuttukları bir hatıra peşindeydiler. Ya da belki de sadece evin en mahrem köşesine bir göz atmak istediler. Çok ilginç! 🧺🤔