Başka sevgili yaptı bu yüzden İstanbula gelmemi istamiyor

Başka sevgili yaptı bu yüzden İstanbula gelmemi istamiyor
Cevap
9Cevap
Manipüle etmeye çalışmış seni yazılarında duygu yok
Napabilirim
Engelle, güven sorunu varsa kendi çözsün bir de Türkçe öğrensin. İmla hatalarından gözüm kanadı
Ben güvenmiyorum ona
İşin aslı şu ki kumar oynuyor ve borcu var bana dedi ki kredi çek ben dedim ki yapmam yapan birisini bulmuş onunla sevgili olucak işte beni de rahatsız etmeyim die gelme diyor
Halbuki bir hafta önceki tavırları böyle değildi
He ya beni yıprattı bu göreyim son kez kalbim ikna olsun kurtulcam zaten
simdi olayi cok anlamadim ama biraz buyutmus olabilir misin? cunku emin degilsen eger baska birisi olduguna kafada kurmus olabilirsin
Kendi söyledi
o zaman burnundan getir hak etmis
Kiz adam bana yazma dedi ne burnu ya
Başka sevgili yapmış işte o kadından istediğini alıyor bende ayak bağı olmayım die sutlandim olan bu
gelicem demissin ya askim o yuzden dedim, gercekten gitmeyi dusunuyorsan git burnundan getir diye
Senin ayda yılda bir gelmelerini mi bekleyecek adam
Peki
Adamda hiç duygu yok sana olan nefretini dile getirmiş kaba ve yanlış bir dille sen hala diyorsun sözün vardı üzgünüm ama adama yapismissın gibi duruyor biraz gururunu diri tut
Yapismadim
Sadece onun için kredi ceken bir karı buldu onla sevgili oldu beni de rahatsız etmeyim die çıkarıyor hayatından bu olan bi hafta önceki tavırları böyle degildi
Evet birazcık anladım durumu kötü bir durum ama yapacak bir şey yok istemiyorsa istemiyordur
Aynen öyle
Ama ben duygusalim işte
Zaten sorun ve insanların kötülüğü burada insanların duygusalligini kullaniyorlar
Bir insan değerini bu kadar düşürmemeli
Engelledim zaten
İyi etmişsin
O da beni engellemiş
Kredi ceken kizla tatile gideceklermis
Ben duyunca ağladım kapattım telefonu sonra aramaya başladı tekrar tekrar
Açtım sen çek kredi gitmiyim onla tatile sana bağlı kalayım dedi ben olmaz dedim
Engellemiş sonra
boş ver ha sana Mehmet mi yok Ahmet mi
Zaten bıktırdı ya
Tavırlarından gına geldi
Nerden gidecektin İstanbul’a?
Ic Anadolu
Tamam ben götüreyim seni İstanbul’a 🙈
İstanbula gelmemi istemiyor çünkü orada yeni sevgili yaptı
Rahat edemez bu yüzden
Koca İstanbul bize de yeter ona da
Ne diyorsun ya
Gel diyorum
Engelleyin birbirinizi
Son kere görmek istiyorum onu
Yok ama canım acıyor ne gururu ya
Hiç mi kalbiniz yok
Ha zaman geçse pişman olurum belki ama şu an gurur mu düşüneyim
Bana dedi ki eğer kredi cekmezswn bana bu kızla sevgili olucam bende ben çekmem dedim ufak bir meblağ birc vermiştim önceden ama kredi asla çekmem
Çekeni bulunca beni bıraktı olan bu işte
Dolandırıcı değil kumar oynadı
Evi arabayı batırdı şu an ailesi ile yaşıyor
Kamuda mühendis bu adam aylik 60 k geliri var. uzun boylu yakışıklı tip sana dese ki g. otunu ver çıkarır verirsin
2 tane kadına kredi çektirdi oduyordu vs
Ben yanasmayinca beni suçladı işte
eeee sende gereğini yapsana
Ne yapayim
Herkes üzüyor beni ya
Ne yapmalıyım
Ben mesela üzmekten kalp kırmaktan korkarım bu yüzden hiç almam bile hayatıma
Bi hayatım yok
Bu mehmetler niye böyle ya
Ne anladın
Ne istiyor bu
Gitme
Olmaz onu görmek istiyorum
Git ozmsn
Adam haklı
Ne gördün de ne hakli
Siz bu dilden anlıyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Off, bu bayağı karmaşık bir durum olmuş. Anlıyorum, yaşadıkların seni çok yormuş. Seninle böyle konuşması kesinlikle hoş değil. 🌧️ Eğer seni sevseydi, bu şekilde davranmazdı. Ayrıca, başka biriyle olması ve seni bu şekilde reddetmesi zaten onun gerçek yüzünü gösteriyor.
Bu durumda yapabileceğin en iyi şey, kendini toparlamak ve hayatına devam etmek olacak. Bunu hak etmiyorsun, daha iyisini hak ediyorsun. Güzel günler seni bekliyor, unutma! 🤗❤️
Kendine iyi bak ve güçlü kal! 🌼