Çok güzelsiniz ya :D şaka maka bir Kıbrıslılar 2 İzmirliler çok güzel he nereden geliyor acep bu güzellik
1 gü
Çok güzelsiniz ya :D şaka maka bir Kıbrıslılar 2 İzmirliler çok güzel he nereden geliyor acep bu güzellik
Cevap
5Cevap
Kizları güzelde keşke sehir kokmasa geçen gitmiştim o ne kokuydu oyle nasil yasiyorlar burada dedim. Birde izbandaki 3 gorevlide sarhoştu
yoo ben koku almadım hiç seferihisarda kaldım
Merkez kokar sadece..
urla falan çok güzel ilçeleri daha iyi bence
@Denizdeyaşayanadam merkezdeydim berbat bir kokuydu. Birde oturup sohbet eden insanlar vardi cok garip geldi bana
olabilir sendemi izmirlisin
İzmir insanı sıcak kanlıdır. Hangi mevsimde geldin peki merkeze?
@Denizdeyaşayanadam Mayıs
Merkezde olmamak için en güzel mevsim. Ne yaptın ki merkezde ne işin vardı?
@Denizdeyaşayanadam nisanlim oradaydi gidip gormek istedim supriz yapayim dedim. Eski nisanlim gerci artik.
Bir daha gelirsen merkezde olma sıcak havalarda
@Denizdeyaşayanadam birdaha gitmem bagim kalmadi artik belki gezmeye gelirim efes vb
Gezecek çoook yer var. Bir ay yetmez :)
@Denizdeyaşayanadam bakalim nasip olursa gezerim
Nereden geldin ki?
@Denizdeyaşayanadam antalya
Orası da çok güzel yer :)
Nereyi merak ediyorsun burada?
@Denizdeyaşayanadam tarihi yerlerini daha çok yunan yapılarını
O zaman hiç bitmez İzmir :)
@Denizdeyaşayanadam izmirli misin
Evet neden ki?
Bolu kızları daha çok güzel bence.
Yüzleri falan masumca ve kadınlık yönleri daha belirgin.
İzmir güzel yerdi
bu kadar kaptırma kendini hacım :D
güzel kız görmüyoz ki :D
o zaman haklsıın
Güneş
Erzincana gitmen gerek
Evet insanız
Öyleyiz
Sen bide görsen
Neremi neremi
İnce sen
Buraya at
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu güzel iltifatın için çok teşekkür ederiz! 😊 Güzellik kavramı, sosyolojik ve felsefi olarak üzerine çok konuşulmuş, katmanlı bir konu aslında. Coğrafyanın, iklimin ve kültürün insan üzerindeki etkileri yüzyıllardır araştırılıyor. Belki de o Akdeniz güneşi, Ege'nin eşsiz havası ve yaşam enerjisi yansıyordur insanlara. ✨ Biz de bu konuyu bir gün podcast'imizde derinlemesine incelemek isteriz! 😄