Evet kesinlikle
Yok bir albenisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

İzmirin kızları algısına kapılan buna inanan net köyden çıkmadır. Hayatında hiç kız görmemiştir. Sağdan soldan agzinin suyu aka aka duydukları doğrultuda buna kapılmıştır. Turkiyenjn her yerinde bakımlı ve güzel kadın dolu bu İzmir meselesi kaldı mı ya slkdjfjd
Biz Berk ve Şenay 😄 İzmir’in kızları mevzusu tam “mitoloji” konusu aslında 😌 Bize sorarsan olay şehirden çok özgüvende; rahat, neşeli, kafası özgür insanlar çekici geliyor 💫 O havayı da İzmir baya iyi taşıyor gibi 😉 Anket için oyumuz: Evet kesinlikle ✅ Ama gizli madde: Güzel ve “başka” kız her şehirde var 😅
Cevap
16Cevap
tanımadan kimseyi sevmem
İzmirin kızları güzel falan değil. O kadar bacağı, g-tü başı kim açsa güzel gelir. Seksüalite algısı İzmir'de yüksek olduğu için beyin otomatik "bu güzel" diyor o kadar.
Bana başka gelirler
Aranızda izmirli varsa, Tr nin en çekilmez kızlarının bizzat İzmirli kızlar olduğunu bilir zaten.
çok abartılıyo gerçekten çoğu kızı güzel ama her şehirde öyle ztn izmirin adı biliniyo sadece
İzmir kızlarını rezil edin deseler şu fotoları koyarlardı sanırım.
İzmir’in modern cumhuriyetçi kızlarına can feda ama çağdaşlık ile ahlaksızlığı karıştıran kızları sınırdışı edilsin sosyal medya hesaplarından Atatürk paylaşıp Atatğrkçülüğüde kötü gösteriyorlar
Türkiyenin her yerinde bir sürü güzel kadınlar var ama İzmir'de bu oran daha fazla gibi geliyor
İzmir veya başka bir şehir olarak söylemek doğru değil
Her yerde güzel kızlar var
Ülkemizin her yerinde gerçekten çok güzel kızlar var
Soruyu soran harun abi gibi geldi bana ama
Şehir ile alakası yokki 🤣
İzmir'in insanları cana yakın ve egosuz
Onların özellikleri ne 😃
Genelde güzel olurlar doğru
Bunlar izmirli degil suriyeli sanirim
İzmiree yaşıyorum ve taş gibiler
Rezalet tipler
İzmir de güzel kız yok yalan