Maçoluk kızlarda oldukça az görünür, genelde erkeksi tavırlar sergilerler konuşma tarzları erkekleri andırır "erkek fatma" , "yarmagül" gibi kod adları bulunur.
Sitede tanıştığım bir kişi vardı erkekti ama erkek gibi değildi yani yumuşak bir arkadaştı eski sevgilisinin maço bir kız olduğundan yanağından makas alan arada da bir yerlerini tokatlayan biri oldugunu yazmisti işte bu tip nazik erkeklerin gözdesi olur bu erkek kılıklı maço kızlar.
( Kuralları olan disiplinli bir kadın ile erkekten yanak alan "yarmagül" tipi maço kadın karıştırılmamalıdır )
Olmasın mümkünse. Aksi aksi konuşur, hayır kadın olduğu için elini de kaldıramazsın, laftan anlamadığı için cevap da veremezsin, elin kolun bağlı sinirin bozulduğuyla kalırsın.
moço değilde erkeksi davranışları benimseyen kadınlar var... bence kadın kadın gibi olmalı.. onun yapısında farklı olması v davranmasını gerektirecek bir durum olmamalı... sevmem hoşlanmamda...
Saygı duyuyorum canım banane milletin cinsel hayatindan ahaha sadece saygi duyuyr olmam pasif erkek dominant kadin durumunun igrencligini degistirmiyor 😂😂 aman herneyse gorus icin tesekkurler
Olmaz mı hem de ne maço kızlar var aklın durur.. Ne argo konuşuyor ve ne küfürler ediyorlar.. Ama olsun maço kız en azından harbidir insanı aldatmaz ve arkadan vurmaz..
Var görmüştüm selena dizisinde aslı akrabalarini getiriyordu 1 kiz vardı aynı adam gibiydi aslı ile kıvılcımı tuvalete kitliyordu bize lagaluga yapma diyordu
Maço kız olabilir tabi neden olmasın hatt azcık maço olmalı bir duruşu tarzı olmalı yyani kadın dediğin öyle hemen yıkılandan değil yeri geldi mi erkek gibi olacak Nenehatun gibi mesela 😉
Nenehatun gibi bir kadin ile makas alan erkek kalcasi tokatlayan erkek fatmalari nasil bir tuttun acaba ya ahahah Türk kadını gerektig yerde savasci olmustur tabiki fakat bu macoluk degil Türk kadini beyine hukmetmez beyinin ona hukmetsinede izin vermez biri onde biri arkada at sürmezler yan yana surerler.
Sen orda dur ben nenehatunu dediğin soytarılara benzetemedim haşa asla ve katiyyen maço dediğin şeyi ben kendi kafamdaki yorumla söyledim benzetme yapmadım yorumumu başka yorumlama lütfen makas alan kızın ki maçoluk değil rezilliktir. Maçoluk erkeğe hükmetmek değil erkeği olmadığı zaman onun yerini tutmaktır aman yorumumu başka yere çekme bak valla morelim bozuldu ben nasıl o rezil kepazelerle bir tutarım yav koca Nenehatun u
Maço eksik kalsın arkadaş makas nedir zamane gençleri uyduruyor bunları tövbe makas alan kız nedir edepsizlik ben Nenehatun gibi olamaz da ona biraz benzeyen kız diyorum varsa hemen düğün hazırlıkları başlasın 😉😉😉😙😉
En İyi Cevaplar